Keşke korunmayı daha erken bıraksaydık

Korunduğum halde ağustos ayında adet gecikmem olmuştu birde şiddetli omuz ağrısı ve baş ağrısı.doktora gittim prolaktin yüksek dedi ilaç verdi.hiç takmadim bu ay çocuk düşününce kontrole gittim genel tarama yapmak için eskisinden daha yüksek çıktı.prolaktin hormonunun yüksek olması gebeliğe engel önce düşürmek gerekiyor netten bakınca yıllarca bu hormondan dolayı çocuk sahibi olamayan var

Korunduğum halde ağustos ayında adet gecikmem olmuştu birde şiddetli omuz ağrısı ve baş ağrısı.doktora gittim prolaktin yüksek dedi ilaç verdi.hiç takmadim bu ay çocuk düşününce kontrole gittim genel tarama yapmak için eskisinden daha yüksek çıktı.prolaktin hormonunun yüksek olması gebeliğe engel önce düşürmek gerekiyor netten bakınca yıllarca bu hormondan dolayı çocuk sahibi olamayan var
ben de 4 aydır düşünüyorum. şimdilik gelen giden yok. takmayayım düşünmeyeyim diyorum ama bir yandan da acaba gebeliğe engel bir durumumuz(eşim ve ben) var mı?geç kalır mıyız diye aklımdan geçmiyor değil.yaşım 29 .4 ay diyorum ben ama bunun 2 ayında tatildi iş seyahatiydi derken yumurtlama haftaları ilişki olmadı.çoğu arkadaş da dr un 5-6 aylık deneme ile olmayanları gidin biraz daha deneyin diye kapıdan çevirdiğini duydum.2 ay daha deneyelim de olmazsa 6. ayda bi dr a gözükürüz.

Cnm Bence hemen git bana da aksine doktor ne güzel çocuk düşünmeden önce kontrole gelmissin dedi.zaten prolaktin hormonum yüksek bunu bilmeden hamile kalsaydım bile düşükle sonuçlanacakmış.şimdi iyiki gittim diyorum.düşünsene aylarca deneyecektik ve zaman kaybı olacaktı. Hiç düşünmeden randevu al ve git derin.bide adetin üçüncü günü git o zaman sonuçlar daha net oluyor

Cnm Bence hemen git bana da aksine doktor ne güzel çocuk düşünmeden önce kontrole gelmissin dedi.zaten prolaktin hormonum yüksek bunu bilmeden hamile kalsaydım bile düşükle sonuçlanacakmış.şimdi iyiki gittim diyorum.düşünsene aylarca deneyecektik ve zaman kaybı olacaktı. Hiç düşünmeden randevu al ve git derin.bide adetin üçüncü günü git o zaman sonuçlar daha net oluyor
2 ay daha olmazsa giderim.hastalık hastasıyımdır da biraz ben.korkuyorum iyice stres yaparım diye.

ben bir kaç kez kaza olunca acaba hamile miyim diye düşünürdüm.böyle olmayacağını bilsem boşuna korunmaya devam etmezdim.tonla para verdik prezervatiflere:)

seni biliyorum başka guruplardan cinsiyet belli olmuş maşallah.darısı başıma diyorum.

ada_aras ada_aras Topigin hayirli olsun cnm. Bekledigin, bir gun gelecek. Hayirlisiyla gelsin.

Bizde iki uc ay korunduk anca buzamanda hamile kalabildim azmin sonu basaridir hastalik var diyede dusunmeyn pozitif bakin benim gbi ;) :)

Bizde iki uc ay korunduk anca buzamanda hamile kalabildim azmin sonu basaridir hastalik var diyede dusunmeyn pozitif bakin benim gbi :KK66: :)
canım senin bat geldi mi?ben olumlu düşüneyim diyorum ama adet sivilcem çıktı bile:(

2 yıla yakın korunduk. şimdi keşke diyorum önceden bıraksaydık. 6. deneme oldu bu ay ama çook umutsuzum adet belirtilerim başladı bile, hafta sonuna kadar gelir :( her ne kadar Allah'tan hep hayırlısını dilesem de çok takıyorum kafama, ya hiç olmayacakmış gibi geliyor. Dünyanın en zor işi nedir diye sorsalar 'çocuk yapmak' derim o kadar yani.. Hep okuyorum forumlarda kafama takmadığım ay hamile kaldım diyor herkes. acaba nasıl başarıyorlar kafaya takmamayı?????

lütfen hanımlar takmayın kafanıza . ne kadar cok takıntı yaparsanız o kdar vücut zorluyor sızı . elbet rabbım bılır herseyın vaktı zamanını . bızde 3,5 yıl korunduk n borcdu bılmem neydı toparlandık falandı fılandı karar verdık nerden bılecez beklıcez . çevremde korunanların bırakınca hemen oldu. bızde 8 ay bekledik. egerkı vücudunuzda çocuk ıcın sıkıntı yoksa hanımlar korunanlarda en az 1 sene dedı doktor bıze . vucurt ancak alısyormus. ve kafaya takma dedı kafaya takmak sadece sure uzatıyor başka bıse degıl demıstı. hıc beklemedıgım ayda cunkı cok olmamıştı bu ayda böle olsun olmaz dedıgım ayda oldu . allahım ınsallah bekleyen ısteyen herkse nasıp etsın .

Evlilik alışma süreci psikolojik olarakda uyum sureci ile birlikte dört yıl olmadı neden yok sonra karnımda oldu ilk bebişim şimdi iki kızım var oğluşymda yolda Allah tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah

bebekler bahane kabul etmiyor işmiş güçmüş kariyermiş.o ne zaman istedi o zaman geliyor:)sen istediğin kadar plan yap:)

kızlar BAT a 3 kala belirtiler başladı galiba:(

belirti derken sivilceden bahsetmiştim ama onlar da kayboldu.bat ı 2 geçti bakalım ne olacak.

burdan gençlere ve kendini genç hissedenlere tavsiye en az 6 ay önce başlayın çalışmalara.

Kizlar ben de keske korunmayi biraksaydim onceden diyorum.. yasim 26 ve daha 2 ay denedik ama su an neden bekledim ki diyorum bir sebeb bulamiyorum..

Benim de annem falan direk hamile kalmis ben de hemen oluyo sandim.. ama gercek oyle degil allah ne zaman isterse o zaman oluyor..

Herkesin gonlune gore olsun insallah...

Back