• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke korunmayı daha erken bıraksaydık

Kizlar size bir sey sorayim.. susam simit susam simit sen annesin sonucta , dikkat etmemiz gereken seyler var mi boyle puf noktalar falan hamis kalabilmek icin :)) ne bileyim ben bunu yaptim oldu falan diyebilecegin.. benim dongumun 3.gunu mesela 10.gun calismaalra baslarim:) ne yapayim ya da ne yapmayim.
Canim benim iki kizim var insallah üçüncüyu dusunuyoruz ama stres yapma rahat ol derim ben.ovulasyon gününü bekle ve ogunden önce ve Ogün esinle birlikte olun tabiki taktir Allahin dir.sen dua et bol bol inşallah guzel bir haber alirsin.:KK15:

kızlarınıza maşallah.stres yapmamak gerek diyoruz ama olmuyor.ben de 4 ay ı devirdim.5 aydır deniyoruz bakalım ne zaman gelecek bizim yaramaz?
Ahh canim yaa inşallah olur.dua ediyorum Allah isteyen herkeze versin diye sanada versin inşallah canim benim.:KK19:

Ahh canim yaa inşallah olur.dua ediyorum Allah isteyen herkeze versin diye sanada versin inşallah canim benim.:KK19:
amin amin
zaten bu ay ipleri elime alıyorum:)
yarın kan tahlili yaptıracağim sonra da ovu testi alacağım.düzensizliğim var ya belki yumurtlama günlerimi yakalarım.

kızlar herkese iyi akşamlar..
bugün hormon testi yaptırdım. Allah'a sonsuz şükürler olsun kı değerlerim normalmiş.gecikme ve erken gelmeleri de dr strese bağladı
ultrasonla da baktı her şey gayet normal denemeye devam dedi.
bu ay diğer aylardan farklı ovulasyon sipariş ettim
bu ay takip edeyim yumurtlamayı.inşallah benim ve isteyen herkesin hakkında hayırlısı olur.

kızlar herkese iyi akşamlar..
bugün hormon testi yaptırdım. Allah'a sonsuz şükürler olsun kı değerlerim normalmiş.gecikme ve erken gelmeleri de dr strese bağladı
ultrasonla da baktı her şey gayet normal denemeye devam dedi.
bu ay diğer aylardan farklı ovulasyon sipariş ettim
bu ay takip edeyim yumurtlamayı.inşallah benim ve isteyen herkesin hakkında hayırlısı olur.
Cnm cok sukur degerlerin normal cikmis :)
Duzensiz miydi adetlerin ? Ne kadar zamanda bir oluyordun? Benim de cok duzenli degil bi ay 29 gunde bir bi ay 33 bi ay 30 :)
Benim bu ay 3. Denemem olcak bebis icin , eger olmazsa doktora gidecegim... hormon testi vb. Yaparlar heralde demi ? Peki reglin 2. Gunu mu gidilir doktora
Cok soru sordm kusura bakma ama merak ettm :))

Cnm cok sukur degerlerin normal cikmis :)
Duzensiz miydi adetlerin ? Ne kadar zamanda bir oluyordun? Benim de cok duzenli degil bi ay 29 gunde bir bi ay 33 bi ay 30 :)
Benim bu ay 3. Denemem olcak bebis icin , eger olmazsa doktora gidecegim... hormon testi vb. Yaparlar heralde demi ? Peki reglin 2. Gunu mu gidilir doktora
Cok soru sordm kusura bakma ama merak ettm :))
normalde düzenliydi yani 29 30 31 arası gelirdi am 5 aydır korunmayı bıraktım 34 30 22 38 oldu.
dr lar 21 ile 35 arsında değişse bile normal diyorlarmış.
benim de 5 ay oldu ben dr a korka korka gittim git biraz daha dene öyle gel der diye ama istersen tahlil yaparız dedi.
bilinen adetin 3. günü ama 2 ile 5 arasında bir günde de yapılabilir.
bana kalırsa 6 ay dene olmazsa gider tahlillerini yaptırsın
benim asıl gitmemin sebebi döngümün 38 lere kadar çıkmasıydı pko ya da kistten şüphe ediyodum ama Allaha şükür temiz çıktı.

normalde düzenliydi yani 29 30 31 arası gelirdi am 5 aydır korunmayı bıraktım 34 30 22 38 oldu.
dr lar 21 ile 35 arsında değişse bile normal diyorlarmış.
benim de 5 ay oldu ben dr a korka korka gittim git biraz daha dene öyle gel der diye ama istersen tahlil yaparız dedi.
bilinen adetin 3. günü ama 2 ile 5 arasında bir günde de yapılabilir.
bana kalırsa 6 ay dene olmazsa gider tahlillerini yaptırsın
benim asıl gitmemin sebebi döngümün 38 lere kadar çıkmasıydı pko ya da kistten şüphe ediyodum ama Allaha şükür temiz çıktı.
Anladim cnm. Ben cocuk yapmaya karar verdigimde gittim doktora jinekolog muayenemi yapti ama kan testi yapmadi. Her sey normal gorunuyor bi sikinti yok, 3 ay dene olmazsa gel kan aliriz hormon bakariz dedi... o sebeble sana sordum cnm sagol. Umarim bu ay hamis kalirsin cnm...

Anladim cnm. Ben cocuk yapmaya karar verdigimde gittim doktora jinekolog muayenemi yapti ama kan testi yapmadi. Her sey normal gorunuyor bi sikinti yok, 3 ay dene olmazsa gel kan aliriz hormon bakariz dedi... o sebeble sana sordum cnm sagol. Umarim bu ay hamis kalirsin cnm...
ayy inşallah ağzından bal damlıyor:)

kızlar bugun teste başladım
8. gün biraz erken ama olsun.
eylülde 9. gün yumurtlamışım

Kızlar bnm adetim 28 günde bir olurdu yani 14 günü yumurtlama gibi gözüküyordu bn hep öyle zannettim bu sefer adet biter bitmez gün aşırı yaptık adetim e bir hafta kala bıraktık ve hamile kaldım

Aa ne kadar erken yumurtlamissi cnm, dongun 23 gun mu suruyor..
Benim de 10.gun bugun teste baslicam bakalim..
kuzum sorma ya korunmayı bıraktığımdan beri düzen falan kalmadı
eskiden de yoktu ama 29 30 arasında olurdum.
eylülde 22 güne düşen döngüm ekimde 38 e çıktı maalesef

Kızlar bnm adetim 28 günde bir olurdu yani 14 günü yumurtlama gibi gözüküyordu bn hep öyle zannettim bu sefer adet biter bitmez gün aşırı yaptık adetim e bir hafta kala bıraktık ve hamile kaldım
denemekte fayda var:KK9:

kuzum sorma ya korunmayı bıraktığımdan beri düzen falan kalmadı
eskiden de yoktu ama 29 30 arasında olurdum.
eylülde 22 güne düşen döngüm ekimde 38 e çıktı maalesef
Dogum kontrol hapi mi kullaniyordun cnm ? Ben evliligmn ilk senesi kullaniyordum sonra biraktim. Biraktiktan sonra 37 38 gun surdu olmadim sonraki ay 35 34 falan 3 ay oyle duzensizdi. Simdi de 30 civari ama cok da duzenli diil. Yani demem o ki hapi biraktiktan sonraki 3 ay aralar uzun uzun oluyor ama toparliyor sonra. Ama 28 gunde 1 olan o ideal donguye hic ulasamadm :)))

Dogum kontrol hapi mi kullaniyordun cnm ? Ben evliligmn ilk senesi kullaniyordum sonra biraktim. Biraktiktan sonra 37 38 gun surdu olmadim sonraki ay 35 34 falan 3 ay oyle duzensizdi. Simdi de 30 civari ama cok da duzenli diil. Yani demem o ki hapi biraktiktan sonraki 3 ay aralar uzun uzun oluyor ama toparliyor sonra. Ama 28 gunde 1 olan o ideal donguye hic ulasamadm :)))
doğum kont hapı kullanmadım hiç
hep böyle düzensizdim
hatta hormon testi yaptırdım pazartesi
kesin ya kist ya da pco çıkacak diye bekliyordum
allaha şükür temiz çıktı.

doğum kont hapı kullanmadım hiç
hep böyle düzensizdim
hatta hormon testi yaptırdım pazartesi
kesin ya kist ya da pco çıkacak diye bekliyordum
allaha şükür temiz çıktı.
Ee sonuclar ne oldu biz bunu konustuk gibi hatirliyorum :) benim de 3. Ay denemem olucak. Olmaz da regl olursam doktora gidicem ben de test yaptirim diorm hormonlara baktirmak icin reglin 2. 3. Gunu mu gidiliuordu. Hep unutuyom yaaa :(

Ee sonuclar ne oldu biz bunu konustuk gibi hatirliyorum :) benim de 3. Ay denemem olucak. Olmaz da regl olursam doktora gidicem ben de test yaptirim diorm hormonlara baktirmak icin reglin 2. 3. Gunu mu gidiliuordu. Hep unutuyom yaaa :KK43:
ben cuma akşamı regl oldum.pazartesi sabah hormon tahlili yaptırdım dr 2 ile 5 arasında yapılır 3 şart değil dedi.
sonuçlarım temiz çıktı Alaha şükür.

amin.
sen ne düşünüyorsun bilmiyorum da tamam anne olmayı çok istiyoruz orası ayrı da bir zamandan sonra insan hırs yapıyor gibime geliyor:confused:
Aynen oyle... ben forumlarda geziyorum bazen , ikinci ucuncu cocugu isteyenler bizden beter hirsli stresli olmuycak die korkuyo garip bi sekilde. Her turlu seyi dusunmek yasamak bizim hakkimiz o zaman. Cunku tecrubesisiz ve hic bilmioz yani...
Ben de cok stresli bi insanim normal hayatta hatta sinirliyimdir biraz :) ama cevremdekiler hep sakin ol olumlu ol baska seyler dusun o zaman guzel habeei alirsin diyolar.
Yapabilir miyiz bilemiyormm :)

Back