- Konu Sahibi veronika_nika
-
o aldatmasa,siz boşansanız bence daha mantıklı değilmiEvet yanliş okumadiniz. Biliyorum şimdi ortalik karisacak ama artik çok yoruldum içimi dökmek istiyorum. Daha önceki konularimdan bilenler bilir esimin ailesiyle gorusmuyorum ve doguda bir sehirde yapayalnizim. Okb den panik bozukluga pek çok hhastaliga sahip oldum bu sureçte. çok sosyal bir insanken yapayalniz kaldim, bunaliyorum boğuluyorum artik ve esimin burdan gitmeye niyeti yok ama burasi benim için kotu anilarla dolu. Aileaiyle de barismam imkansiz.
Benim icicn bizim icin en iyisi artik bu evliligin bitmesi. Esim insan olarak cok iyi. Ayrildiktan sonra mutlu olacagini bilsem bir dakika durmaz bosanirim ama o dunyaya küser. Keske şöyle kendi halinde, memleketinden, ailesine uygun bir ev kizi ile evlenseydi de mutlu olsaydi.
Asla ve asla burdan gitmek istemiyor doktorum bile bunun bencillik oldugunu soyledi
Ben onu terketmiş olmak istemiyorumo aldatmasa,siz boşansanız bence daha mantıklı değilmi
neden.Ben onu terketmiş olmak istemiyorum
Yok zaten olmamasi daha iyiZor yaa yalnız sıkıcı bir hayat. .çocuk yokmu? ?
Çok iyi bir insan, hayata kuserneden.
Sorununuzu aile danışmanı eşliğinde çözmeli ve batıya tayin isteyebilirsiniz. Ya da boşanmadan ayrılın. Ömür kısa, mutsuz oldugunuzu dusunuyorsaniz ayrilin. Eşiniz dünya iyisi olsaydı, siz bu kadar mutsuz olmazdınız. Ya da size rahat battıEvet yanliş okumadiniz. Biliyorum şimdi ortalik karisacak ama artik çok yoruldum içimi dökmek istiyorum. Daha önceki konularimdan bilenler bilir esimin ailesiyle gorusmuyorum ve doguda bir sehirde yapayalnizim. Okb den panik bozukluga pek çok hhastaliga sahip oldum bu sureçte. çok sosyal bir insanken yapayalniz kaldim, bunaliyorum boğuluyorum artik ve esimin burdan gitmeye niyeti yok ama burasi benim için kotu anilarla dolu. Aileaiyle de barismam imkansiz.
Benim icicn bizim icin en iyisi artik bu evliligin bitmesi. Esim insan olarak cok iyi. Ayrildiktan sonra mutlu olacagini bilsem bir dakika durmaz bosanirim ama o dunyaya küser. Keske şöyle kendi halinde, memleketinden, ailesine uygun bir ev kizi ile evlenseydi de mutlu olsaydi.
Asla ve asla burdan gitmek istemiyor doktorum bile bunun bencillik oldugunu soyledi
Öyle gibi gozukse de öyle degil malesef bu konuda çok bencilSizden ayrılınca dünyaya kusecek kadar cok seviyorsa sizi, mutsuz ve hasta olmanıza dayanamamasi, sehir değiştirmesi lazım
Bugun gitsek batida bir sehirde isimiz hazir ikimizinde ama sorun o işe asla burdan gitmek iatemiyorSorununuzu aile danışmanı eşliğinde çözmeli ve batıya tayin isteyebilirsiniz. Ya da boşanmadan ayrılın. Ömür kısa, mutsuz oldugunuzu dusunuyorsaniz ayrilin. Eşiniz dünya iyisi olsaydı, siz bu kadar mutsuz olmazdınız. Ya da size rahat battı
Evet haklisinizYok yanii Eşinizi seviyorsanız., belki sıkıntıya çözüm olur eve neşe gelir diye çocuk dedim. .yoksa evlilik kurtarmaz..
Anladim Allah yardim etsinÖyle gibi gozukse de öyle degil malesef bu konuda çok bencil
Aslinda ikimizde de degil. Ikimiz de farkli hayatlari farkli hayalleri olan insanlariz, birarada olmamiz icin bir taraf fedakarlik yapmali ki o da benim şu durumdaProblem sizdemi esinizdemi onu çözmeye çalisiyorim...sizce kimde?
Teşekkürler aminAnladim Allah yardim etsin
ama siz hayata küsüyorsunuz fedakarlık güzeldir tamam ama bir insanın kendi hayatını feda etmeside yanlış. küser belki ama bir süre.. zaman herşeyin ilacı.Çok iyi bir insan, hayata kuser
Evet katiliyorum size. Ben de artik o surenin sonuna geldim galiba sabrim tastiama siz hayata küsüyorsunuz fedakarlık güzeldir tamam ama bir insanın kendi hayatını feda etmeside yanlış. küser belki ama bir süre.. zaman herşeyin ilacı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?