7 yıl bekledikten sonra sadece 5 ay süren bi evliliğin ardından tabiki evlenmez olaydım dedim. Şimdi tekrar evlenmek üzereyim ( ben akıllanmıyorum galiba ama seviyorum napiim :) ) umarım Allah bi daha aynı sıkıntıları yaşatmaz. Evlilik konusunda ahkam kesebilecek kadar evlilik yaşamadım ben ama çok fazla bişey beklememek lazım herhalde.Ama sadakat ve saygı varsa sıkılsakta zaman zaman yorulsakta kıymetini bilmeli herhalde. Allah kimseyi mahçup etmesin...
mutluluklar dilerim canıma.s.
ben tekrar evlenmeye korkan biri olarak cesaretinden ötürüde seni kutlarım.umarım hayal kırıklıklığı yaşamadan sever ve sevilirsin
güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim canıma.s.
açıkçası benimde gözüm çok korkmuştu hala da korkum tabiki var insan bir defa kötü bir evlilik yaşayınca hep aynısı olacakmış gibi geliyor. Ama mutlu bir yuva kurmak herkesin hakkı ve insan yine güvenmek istiyor. Allah kimseye aynı sıkıntıları yaşatmasın.
resmi nikahım kıyılalı 15 gün oldu
dügünüme 1 ay var
eskiye nazaran daha fazla sıkmaya başladı beni
dışarı çıkarken bayagı bi sorun oluyor
şimdilik bu kadar
eşimi gerçekten çok seviyorum:asigim:
allah pişman etmesin
sonum hayır olsun
ben evlendiğim gün pişman oldum evlerdiğime hatta 15 gün sonra anneme gezmeye gitmiştik orda kalmak ve birdaha dönmek istemedim sonra hamile olduğumu öğrendim ilk çocuktu aldıramadım düzelir sandım ama daha kötü oldu yaa..hergün milyonlarca milyarlarca kez pişman oluyorum kafamı duvarlara vursam fayda eder mi ben nasıl böyle büyük bi hata yaptım hayatımı karartım((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?