zaten birbirimizi az görüyoruz özlüyoruz kavga etmeyede fırsatımız yok böyle oluncada keşke evlenmeseydim diyemedim.
neden birbirinizi az görüyorsunuz ayrı şehirlerde mi yaşıyorsunuz:uhm::uhm::uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten birbirimizi az görüyoruz özlüyoruz kavga etmeyede fırsatımız yok böyle oluncada keşke evlenmeseydim diyemedim.
neden birbirinizi az görüyorsunuz ayrı şehirlerde mi yaşıyorsunuz:uhm::uhm::uhm:
11 senelik evliyim hayatımın en doğru kararını vermişim
keşke daha erken bulsaydık birbirimiziŞeniz
Bunu çok düşündüm ama hiç dile getirmedim.Çünkü eşim birkaç kez söyledi ve bu çok zoruma gitti.Çok büyük bir saygısızlıktı bana göre bende o duruma düşmek istemedim.Üstelik evlenerek sultanlığını kaybeden bendim.Onu bekarkenden daha rahat bir duruma getirmiştim evlenerek benimse yaşam seviyem hızla düşüyordu.Yine de söylemedim.Boş konuşmak istemedim.Çünkü ayrılmak istediğimde ayrılmak istemeyen o,kesin kararlı olan ben oldum.Boş konuşmadığımı birşeyide söyledim mi bunu yapacağımı acı bir şekilde öğrenmiş oldu.Geçmiş olsun kendisine...