4,5 aylık evliyim.ve o kadar çok dedimki keşke evlenmeseydim diye.1 sene içinde oldu herşey birden evlendik.aslında masa gibi başlamıştı ama şu an ayrıyız.evden eşyalarımızı topladık.
onu hala çok seviyorum ve o da beni seviyor.ama dönülmez bir yola girdik.
çok baskıcı,kıskanç bir insan.ilişkimizin başından beri üstümde baskı kurmaya çalıştı,arkadaşlarımdan ailemden uzak tutmaya çalıştı beni.hep diremdim,bazen sessiz kaldım,bazende avazım çıktığı kadar bağırdım.ama ne ailemden ne de arkadaşlarımdan vazgeçtim.beni çok sevdiği için herkesten kıskanıyormuş.aslında bu sevgi değil saplantı.bunu söyledim kaç defa.onu sevdiğim için 4 ay katlandım.
ama en son eski sevgilisiyle buluştuğunu öğrendim ve işler çığırından çıktı.
1 defa görüştüklerine eminim ama ona attığı mailleri gördüm,yazdıklarını okuyunca dünya başıma yıkıldı.onun herşeyini çektim çünkü beni seviyor demiştim.ama sevgide yokmuş.telefon açıp herşeyi söyledim evden eşyalarını al dedim.çok şaşırdı tabii,arkasında iz bırakmayacağını sanyordu.ama ilahi adalet işte.
ve sonrasında işler iyice çığrından çıktı.konuyu aileme anlattım,onlarda genelde mutsuz olduğumu bildikleri için bu işi bitir dediler.evden gidip eşyalarımı aldılar.o an sinirle eşyaları alın demiştim.
bu arada eşim aradı falan tabii.özürler diledi.ablası araya girdi.
dün ise eşim eşyaların alındığını görünce çıldırdı.telefon açıp aileme laf söyledi.aileni bırak gel dedi.bende aileme arkamı dönemem dedim.sen kararını vermişsin dedi.
çok üzüldüm tabii halada üzgünüm.onu gerçekten çok seviyorum.mutsuzluklarım fazladı ama,onun sevgisinden eminim.diğer kadınla görüşmesinide anlayabiliyorum.benim onu bırakacağımı bildiği için,korkusundan yaptı.ama aileme arkamı dönemem.
ailemin ikna olması lazım.ama çok katılar doğal olarak.
evliliği bozmak çok zor.eşyaları toplamak,anılarını toplamak demek.4 ay çok kısa bir süre insan hiçbirşeye doyamıyor...
çok üzgünüm...