• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke derdim bir olsaydı..

acaipinsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
98
62
88
34
Geçen pazar eşimin doğum günüydü,bende onapasta yapıyordum o sırada görümcem geldi,eşimde içerde uyuyordu. Eşimi uyandıracaktı. Pastasını yapayım sonra uyandır,görmesin dedim. Tamam dedi. Pasta bitti kaldırdım,gitti eşimi uyandırmaya ben eşime sürpriz yapacaktım. Meğer o söylemiş. Bende öğrenince sinirlendim odama gittim. Eşim geldi tersledim. İçeri gitti görümcem ne dediyse o da canı cehenneme dedi bende buna çok sinirlendim. Kapıları çarpmaya başladım o yapma dedi bn daha çok yaptım. Kavga ettik yatağını ayırdı şimdi de hiç konuşmuyoruz napayım sizce?

Adamın doğum gününü mahvettiniz yani?
Yav görümce gitmiş söylemiş, tamam hoş değil sürprizi bozması da; siz de evi başlarına yıkmaya gelmişsiniz yani haklıyken haksız duruma nasıl düşülür örneği gibisiniz. Bu olaya böyle bir reaksiyon, akıl alır gibi değil, üstelik adamın bi suçu da yok. Gidin özür dileyin eşinizden.

Geçen pazar eşimin doğum günüydü,bende onapasta yapıyordum o sırada görümcem geldi,eşimde içerde uyuyordu. Eşimi uyandıracaktı. Pastasını yapayım sonra uyandır,görmesin dedim. Tamam dedi. Pasta bitti kaldırdım,gitti eşimi uyandırmaya ben eşime sürpriz yapacaktım. Meğer o söylemiş. Bende öğrenince sinirlendim odama gittim. Eşim geldi tersledim. İçeri gitti görümcem ne dediyse o da canı cehenneme dedi bende buna çok sinirlendim. Kapıları çarpmaya başladım o yapma dedi bn daha çok yaptım. Kavga ettik yatağını ayırdı şimdi de hiç konuşmuyoruz napayım sizce?
Görümcenizin yaşı kaç bilmiyorum ama yaptığınız hiç doğru değil.
Çok çocukça ve ne olursa olsun görümceniz evinizde misafir.
Görümcenizde suçlu fakat kendinizi bu kadar küçük düşürmemelisiniz bence.

Eşin suçu yok ki?
Madem görümce çenesini tutamamış söylemiş "ah evet hayatım süpriiz olacaktı sağolsun X bozdu" deseydin. Görümce gidene kadar da pastayı getirmeseydin.
Hatta çok oturursa da "Xcim akşam için başka planlarım var, kal derdim ama malum ağzında laf durmuyor onu da söylersen elimde süpriz kalmıyor" deseydin eşin yokken.

Gorumcenizin yaptigi yanlis ama esinize bu ofke neden?
Bence esinizden ozur dileyin. Bende olsam kirilirim esinizin yerinde benim birr sucum olnadigi halde ona bagirip kirip dokmussunuz
Eşimin suçu ne? Canı cehenneme demek; onu çok seviyorum çok önemsiyorum ah o üzülmesin falan demekde benim mi haberim yokk?

Eşin suçu yok ki?
Madem görümce çenesini tutamamış söylemiş "ah evet hayatım süpriiz olacaktı sağolsun X bozdu" deseydin. Görümce gidene kadar da pastayı getirmeseydin.
Hatta çok oturursa da "Xcim akşam için başka planlarım var, kal derdim ama malum ağzında laf durmuyor onu da söylersen elimde süpriz kalmıyor" deseydin eşin yokken.
Süprizi pastayı görümceyi geç. Eşimin Can cehenneme lafı beni üzdü. Başkasına benim için canı cehenneme diyor. O öyle derse yarın kimse beni takmaz ki .Ben olsam,kocası bile canı cehenneme diyor boşver onu der takmam karşımdakini,haksız mıyım?

Görümcenin ki de lüzumsuzluk yani,
Kadın belliki bişeye heves etmiş,
Ne diye karısırsın.
Yinede bu kadar sert tepki vermeseydiniz keşke.

Süprizi pastayı görümceyi geç. Eşimin Can cehenneme lafı beni üzdü. Başkasına benim için canı cehenneme diyor. O öyle derse yarın kimse beni takmaz ki .Ben olsam,kocası bile canı cehenneme diyor boşver onu der takmam karşımdakini,haksız mıyım?
E iyi de adamı durduk yere tersleyen sensin.
Ortamı bozan kim? Görümce.
Onu saha dışı bıraksaydın mutlu mesut pastanızı yerdiniz.

Back