Bu yaz iki aylığına ailemin yanına gittim hiç dönmek istemedim çünkü sıkıldım artık eşimle hep aynı muhabbet aslında ayrılmayı istiyorum ama babam annem asla izin vermezler bide eşim uzaktan akraba annem el alem ne der diye başımın etini yerCanım benim RABBIM melegini sana bağışlasın. Böyle devam etmez gibi görünüyor. Ailenin yanına gidemez misin?
3 yılda geldiğiniz nokta çok ağır.
umarım çözersiniz sorununuzu çoçuğunuz için.
tek eşiniz değil, sizde de suç var, çok gerildiğinizden olsa gerek çok çabuk parlıyorsunuz sanki.
bebek evin neşesidir, aranızdaki kavgalardan çocuğun en güzel zamanlarını da kaçırıyorsunuz farkında değilsiniz
Ya gitsin ama işin suyunu çıkarmasın ailem ve eşimin ailesi farklı Şehirde ben yalnızım zaten Kafayı giyecem yalnızlıktan bide eşim böyle yapınca hayattan bıktım yemin ediyorum kızım ve ben her gün aynı Şeyler sıkıldım artıkben eşler arasında bu izin verme olayını anlamıyorum
neden izin vermek yada izin almak
sonuçta haber verilir falan da ne bilim bana tuhaf geliyor
3 yıl o kadar uzun bi sürede değilYa gitsin ama işin suyunu çıkarmasın ailem ve eşimin ailesi farklı Şehirde ben yalnızım zaten Kafayı giyecem yalnızlıktan bide eşim böyle yapınca hayattan bıktım yemin ediyorum kızım ve ben her gün aynı Şeyler sıkıldım artık
benim kızdığım şeyleri biliyor ve bunu bile bile inadına yapıyor sanki bende artık gitme yapma demek zorunda kalıyorumAda'mı ne cok darlamissiniz yahu içim sisti
Hamile Olduğum zaman ve yeni doğum yapınca izliyordu o zaman cinsel ilişkimiz pek olmuyordu o Yüzden ama bende kabul etmedim bunu ve bi daha öyle bişetini yakalamadımNeden izin vererek esinizin hareket etmesini istiyorsunuz?
Tabiki doğru değil ama esinizin p.. örme sebebi sizinle iliskinizin kötü olmasından kaynaklı olabilir mi ?
Başka problem yok sadece anlattıklarım onun dışında bişey yokEsiniz sizden niye izin alsin ki ! Musterisinin dugunu gider ne olmuş? Benim esim de yarin aksam baska sehire arkadasinin dugunu icin gidecek.Bana sormadi haber verdi ben de tamam pazar gunu de benim arkadasimin dugunu var dedim tamam dedi sorunsuz dagildik.Benim de esim bebegimize yakin kucuk esyalar gorse birakmayin sunlari surada diye soylenir.Ben onun iki kati soylenirim aman dogru tut, aman ustun sigara kokuyor ustunu degis cocugu oyle al kucağına diye...Bunlar bosanma sebebi degil bence sizin baska problemleriniz var...
Dedim oda mecbur gidicem dedi tamam o zaman erken gel dedimAma sen izin verip sonra burnundan getiriyor gibisin.
Böyle yapacaksan baştan gitme demelisin.
Dedim oda mecbur gidicem dedi tamam o zaman erken gel dedim