Keşke bi mucize olsa ve 3 yıl önceye dönsem

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
34
3 yıl önce evlendim. 2 Yaşında Dünyalar Tatlısı yaşamımın anlamı kızım var... Kv kp sorunu büyük zaten yeni yeni düzelmeye başladı aramız neyse onlar bir yana,eşimle olan sorunlarım beni çok yıprattı ilk evlendiğimiz dönemlerde özellikle ben hamileyken p... Olayları vardı en son kızım 3 aylıkken sinir krızı geçirdim 14 Şubat günü ben sofra hazırladım eşim geldi ona süpriz bilg açtım p...izlemiş bende patlama Noktası oldu ondan sonra hiç yakalamadım onu atlattık dedim ufak yalanları hep iş Yüzünden eve geç kalma diyorum diye oda uyduruyor bende sonradan öğreniyorum ve kızıyorum en son dün akşam maç var dedi tamam dedim arkadaşlarıyla gitti 12 de geldi. çok geç geldin dedim ;Ee sen izin verdin ama dedi, tamam dedim sorun çıkarmadım...
bugün de kızım Alyansı mı kaybetti, dedim ya çocuk yuttuysa.. tlf bana kızıyo neden eline verdin ? Arkadaşıda yanında ,bende kızdım sorun o değil ya yutmuş sa diyorum adam hala inat la eline bi daha bişey verme diyo sonra eve geldi güya yüzük arıyo dedim çık git başkalarının yanında hava atacak kadar basit bir insansın falan kızdım evden gönderdim ...başka bir Şehirde 2 saat mesafe de bi Şehirde müşterisinin oğlunun Sünnet düğünü vardı,daha önce gitme dedim ama gidicem ayıp olur demişti biz sabah tartıştık diye hiç aramadım ve gitti erken gel demiştim daha önce tamam demişti 8 :30 de Msj attım bügünde mi 12 de geleceksin ? diye sitemli Msj cvp yok! bi daha attım ; tabi ben kimim ki !! yine cvp yok !aradım düğün sesi dedim nerdesin düğündeyim yeni başladı diyo bende dedim ben sana erken gel dedim oda bana kızıyo bende sinirlenince gözüm hiç bişey Görmez dedim Allah'ın belası ben sana izin verdim mi oda bana bağırdı vs... Sonra babamı aramış şikayetini etmiş babam da aradı beni arayı yapmaya Çalışıyor beni alttan alıyo ...neyse babam kapattı
bende eşime tlf açtım dedim ki çocuk gibi babam a mı şikayet ediyorsun beni bitti senden ayrılıyorum dedim oda yüzüme kapattı tlf şimdi ben ne yapayım kızlar bi el atın ...
Not : 3 yıl önceye dönsem de evlenmesem ama kızım yine de Yanımda olsa ne iyi olurdu

Neden izin vererek esinizin hareket etmesini istiyorsunuz?
Tabiki doğru değil ama esinizin p.. örme sebebi sizinle iliskinizin kötü olmasından kaynaklı olabilir mi ?

3 yılda geldiğiniz nokta çok ağır.

umarım çözersiniz sorununuzu çoçuğunuz için.

tek eşiniz değil, sizde de suç var, çok gerildiğinizden olsa gerek çok çabuk parlıyorsunuz sanki.

bebek evin neşesidir, aranızdaki kavgalardan çocuğun en güzel zamanlarını da kaçırıyorsunuz farkında değilsiniz :KK43:

Canım benim RABBIM melegini sana bağışlasın. Böyle devam etmez gibi görünüyor. Ailenin yanına gidemez misin?
Bu yaz iki aylığına ailemin yanına gittim hiç dönmek istemedim çünkü sıkıldım artık eşimle hep aynı muhabbet aslında ayrılmayı istiyorum ama babam annem asla izin vermezler bide eşim uzaktan akraba annem el alem ne der diye başımın etini yer

Sık kavga etmeyiz ne zaman müdürü veya başka şehirden Arkadaşı gelse sorunlar Başlıyor sen bana izin vermiyorsun diyor tartışıyoruz
3 yılda geldiğiniz nokta çok ağır.

umarım çözersiniz sorununuzu çoçuğunuz için.

tek eşiniz değil, sizde de suç var, çok gerildiğinizden olsa gerek çok çabuk parlıyorsunuz sanki.

bebek evin neşesidir, aranızdaki kavgalardan çocuğun en güzel zamanlarını da kaçırıyorsunuz farkında değilsiniz :KK43:

ben eşler arasında bu izin verme olayını anlamıyorum
neden izin vermek yada izin almak
sonuçta haber verilir falan da ne bilim bana tuhaf geliyor
Ya gitsin ama işin suyunu çıkarmasın ailem ve eşimin ailesi farklı Şehirde ben yalnızım zaten Kafayı giyecem yalnızlıktan bide eşim böyle yapınca hayattan bıktım yemin ediyorum kızım ve ben her gün aynı Şeyler sıkıldım artık

Ya gitsin ama işin suyunu çıkarmasın ailem ve eşimin ailesi farklı Şehirde ben yalnızım zaten Kafayı giyecem yalnızlıktan bide eşim böyle yapınca hayattan bıktım yemin ediyorum kızım ve ben her gün aynı Şeyler sıkıldım artık
3 yıl o kadar uzun bi sürede değil
evliliğiniz oturmamış
sanırım alışamamışsınız onun davranışlarına ve karakterine
zor bi durum
Allah kolaylık versin
böyle okudukça evlenmekten soğuyorum valla :KK43:

Ne varmış yürütemeyecek çok abartmışsınız.bunlar yüzünden insan yuvasını dağıtırmı?o prensesi babasız bırakmaya nasıl kıyarsın.kolaylamı kurdunuz o yuvayı 3yıl verilen emeklerde cabası,çok yazık.

Esiniz sizden niye izin alsin ki ! Musterisinin dugunu gider ne olmuş? Benim esim de yarin aksam baska sehire arkadasinin dugunu icin gidecek.Bana sormadi haber verdi ben de tamam pazar gunu de benim arkadasimin dugunu var dedim tamam dedi sorunsuz dagildik.Benim de esim bebegimize yakin kucuk esyalar gorse birakmayin sunlari surada diye soylenir.Ben onun iki kati soylenirim aman dogru tut, aman ustun sigara kokuyor ustunu degis cocugu oyle al kucağına diye...Bunlar bosanma sebebi degil bence sizin baska problemleriniz var...

Neden izin vererek esinizin hareket etmesini istiyorsunuz?
Tabiki doğru değil ama esinizin p.. örme sebebi sizinle iliskinizin kötü olmasından kaynaklı olabilir mi ?
Hamile Olduğum zaman ve yeni doğum yapınca izliyordu o zaman cinsel ilişkimiz pek olmuyordu o Yüzden ama bende kabul etmedim bunu ve bi daha öyle bişetini yakalamadım

Ama sen önce izin verip sonra burnundan getiriyor gibisin.
Böyle yapacaksan baştan gitme deseydin.

Son düzenleme:
Esiniz sizden niye izin alsin ki ! Musterisinin dugunu gider ne olmuş? Benim esim de yarin aksam baska sehire arkadasinin dugunu icin gidecek.Bana sormadi haber verdi ben de tamam pazar gunu de benim arkadasimin dugunu var dedim tamam dedi sorunsuz dagildik.Benim de esim bebegimize yakin kucuk esyalar gorse birakmayin sunlari surada diye soylenir.Ben onun iki kati soylenirim aman dogru tut, aman ustun sigara kokuyor ustunu degis cocugu oyle al kucağına diye...Bunlar bosanma sebebi degil bence sizin baska problemleriniz var...
Başka problem yok sadece anlattıklarım onun dışında bişey yok

Ne izini ya ? Cocukmu esin ? Sen babasimisin annesimisin ?
Ne izin vermesi ya , esler arasinda izin verilmesine kesinlikle karsiyim sen veya esin gideceginiz yeri söylersiniz oldu bitti

Adamin üstüne bukadar gitmen normal degil

Dedim oda mecbur gidicem dedi tamam o zaman erken gel dedim

Tamam anladim seni, sende cok bunalmissin ama her zaman planli ve dakik olamayabiliriz.
O an musait olamaz, iş uzar, aksilik olur.
Özellikle gittigi ortamdan telefonla huzursuz etmis oluyorsun.
Dusunsene sen bi yere gitsen ve telefonda gec kaldigin icin çıldıran biri olsa Iyi hissedermisin kendini.

Adam eve gelmek istemiyor sende diretiyorsun basit gibi görünüyor ana dışarda olmak isteyen erkek çok yıpratır. Hayırlısıyla çözersin inş.

X