Hep diyorum herkesin çocuk yapmaması lazım, herkes doğuabildiğini veya doğurtabildiğini kanıtlamak zorunda değil bu dünyada.
Yazık çocuğa ya, sürekli psikolojik şiddet uygulayan bir babası ve onu korumanın ne olduğunu bile bilmeyen bir annesi var.
Kızınız ve eşiniz arasında kalmaktan mı yoruldunuz gerçekten? Yanlış okudum herhanlde.
Hanımefendi, farkında mısınız kızınız henüz 3 yaşında. Yaramazlık diye saydığınız dokunmak istemeler, bulaşık makinesi süpürge gibi işleri yapmak istemeler bir çocuğun en doğal davranışları. Çocuklar böyle öğrenir, bir yandan da aileleriyle vakit geçirir, bağ kurar. Siz bunları yaramazlık olarak görüyorsunuz, eşiniz sürekli çocuğa bağırıyor.
3 yaşındaki çocuk için "bana saygı duymuyor" demek nedir ya? 3 yaşındaki bebekten ne saygısı bekliyormuş eşiniz. Bence eşinizin acilen psikoljik yardım alması lazım. Çünkü gerçeklik algısını yitirmiş.
Onu geçtim saçma sapan kavgalara (büyük ihtimalle de çocuğun önünde) gireceğinize çocuğunuzu korumak aklınıza gelmiyor mu? Sadece "çocuğa bağırma" diye başlayıp saçma sapan yerlere çekilen kavgalardan bahsetmiyorum koruma derken. O çocuğa bağıramayacağını anlaması lazım, gerekirse evi terk edeceksiniz. Madem doğurdunuz o çocuğu korumak sizin göreviniz.