• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesin kararlıyım boşanıyorum

Şerh koydurmayka ilgili de mi bişey demedi. Siz ikna ederken arabayı satarsa ne yapacaksınız mesela?
Konuştum bitti işte ikna etmek için ugrasmicam yani ben söylemem gereken her şeyi söyledim daha da yapicam bisey yok bundan sonra güzellikle anlamadı bende cirkinlesebilecegim kadar cirkinlescem yarın tekrar konuscam avukatla

İyi avukatlar müvekkillerini çok iyi yönlendiriyorlar, sizin bir şey yapmanıza, araştırmanıza gerek kalmıyor. Öyle birini bulursanız
Anlaşmalı ayrılırsak ben bsey istemem dedim çünkü sadece evin yarısı ve arabam dedim fazlasını istersem çünkü eşim kabul etmez diye çekişmeli olursa zaten tazminat alicam nafaka talep edicem evin yarısından fazlası yani hepsini elbette talep edicem
Anlaşmalı da olsa çocuğunuz için nafaka almalısınız o nafaka çocuğunuzun hakkı büyüdükçe ihtiyaçlar artıyor masrafları da büyüyor lütfen nafaka alın ve her yıl üfe tüfe oranında artış isteyin

Adamın psikolojik sorunları var yoksa korkağın teki suan bir kere daha anladım o asarım keserimler palavra dişini gösterince elbette pes edicek çekişmeli de açılsa anlasmaliya döner bu çünkü kaybedeceklerinin farkında

Dişli bir avukat bulun. Gözünüzü korkutsun. Psikolojik rahatsızlıkların olduğundan eminseniz oradan sıkıştırabilr, çocuğa şiddet ile ilgili kısımdan zaten net sıkıştırmalı. Süreci uzatmadan kendi soyisminize kavuşmamız diliyorum.

Anlaşmalı da olsa çocuğunuz için nafaka almalısınız o nafaka çocuğunuzun hakkı büyüdükçe ihtiyaçlar artıyor masrafları da büyüyor lütfen nafaka alın ve her yıl üfe tüfe oranında artış isteyin
Nafaka isteyeceğim tabiki onu çocuğu için yapacak bugün avukatla tekrar konuscam ben de konuşayım demisti kendisi de konussun yani zaten en küçük bir hamlesinde polis geleceğini biliyor bu sefer o yüzden çok yapıcı konuşuyor yapma etme diye ama bu sefer kararım kesin dedim ailelerimiz ayni yerde biz çocuk için yüz yüze bakmak zorunda kalcaz zora sokma yoksa bende cirkinlesirim herseyi herkese anlatırım dedim ya ne diyecek bakalm

Dişli bir avukat bulun. Gözünüzü korkutsun. Psikolojik rahatsızlıkların olduğundan eminseniz oradan sıkıştırabilr, çocuğa şiddet ile ilgili kısımdan zaten net sıkıştırmalı. Süreci uzatmadan kendi soyisminize kavuşmamız diliyorum.
Yok emin değilim bir doktor kaydı tedavisi yok

Aynı evin içinde olmaz olamaz o evden ya sen yada o adam gitmek zorunda gerçekten boşanacaksan ancak bu şekilde kurtulursun o adamdan.
Boşanma sürecinde sen değil avukatın konuşacak anlaşmalı yada çekişmeli farketmez.

Oturup bir hafta cocuk bakmis mi 3 senedir? Velayeti alip nafaka vermemek derdi ve seni bezdirmek
Beni şuan caydirmak için uğraşıyor istediğini yapsın ben bugün ailesiyle de konuşacağım tekrar avukatım pazartesi davayı açalım dedi evde kal evini terketme ama en küçük biseyde uzaklaştırma alırız dedi

Beni şuan caydirmak için uğraşıyor istediğini yapsın ben bugün ailesiyle de konuşacağım tekrar avukatım pazartesi davayı açalım dedi evde kal evini terketme ama en küçük biseyde uzaklaştırma alırız dedi
Ailesi nasıl insanlar? Oturup konuşulabilir mi, oğlumuz hatalı derler mi? Yoksa sende de hata var oğlumuz haklı mı derler? Eğer öylelerse iletişime geçip sinirinizi bozmayın.

[/QUOTE]
Niye ki neden ailesiyle konuşuyorsunuz mesela ne diyeceksiniz aaaa oğlunuz benim çocuğuma saldırdı ama ben dondum kaldım hatta kk da bana tavsiye veren çok insan oldu yine de umursamadım hadi bakalım ben bosaniyorum mu diyeceksiniz
Sizin birçok konunuzu biliyorum zaten ama gerçekten çok sinirlendiğim için hiç yorum yapmamıştım siz boşanmaya falan çalışmıyorsunuz sadece duyurmak için uğraşıyorsunuz
İki tane avukatla konuştum diyorsunuz sonuç sonuç yok yani anlattınız anlattınız size avukatın tek dediği evde durun bir şey olursa uzaklaştırma alırız bu mu gerçekten bu kadar mı bilmiyorum işin açığı bana asla inandırıcı gelmedi ve siz bunları yaşıyorsunuz sizi asla acımıyorum ama evladınız da maruz bırakıyorsunuz ve bunun için hiçbir şey yapmadığınız gibi kendi ailenizi anlatıyorsunuz sanki ailenizi tanımıyormuş gibi sonra şimdi yazıyorsunuz ki eşimin ailesine anlatacağım
Çok uzun oldu ama gerçekten içim şişti şu evladınızın yaşadığı şeye inanmak istemiyorum ve sizin tepkilerinize gerçekten boşanmak isteyen ve bu görüntüyü gören birisi bunların hiçbirini yapmaz direkt olarak avukata gider bütün işlerin onunla hallederdi

Niye ki neden ailesiyle konuşuyorsunuz mesela ne diyeceksiniz aaaa oğlunuz benim çocuğuma saldırdı ama ben dondum kaldım hatta kk da bana tavsiye veren çok insan oldu yine de umursamadım hadi bakalım ben bosaniyorum mu diyeceksiniz
Sizin birçok konunuzu biliyorum zaten ama gerçekten çok sinirlendiğim için hiç yorum yapmamıştım siz boşanmaya falan çalışmıyorsunuz sadece duyurmak için uğraşıyorsunuz
İki tane avukatla konuştum diyorsunuz sonuç sonuç yok yani anlattınız anlattınız size avukatın tek dediği evde durun bir şey olursa uzaklaştırma alırız bu mu gerçekten bu kadar mı bilmiyorum işin açığı bana asla inandırıcı gelmedi ve siz bunları yaşıyorsunuz sizi asla acımıyorum ama evladınız da maruz bırakıyorsunuz ve bunun için hiçbir şey yapmadığınız gibi kendi ailenizi anlatıyorsunuz sanki ailenizi tanımıyormuş gibi sonra şimdi yazıyorsunuz ki eşimin ailesine anlatacağım
Çok uzun oldu ama gerçekten içim şişti şu evladınızın yaşadığı şeye inanmak istemiyorum ve sizin tepkilerinize gerçekten boşanmak isteyen ve bu görüntüyü gören birisi bunların hiçbirini yapmaz direkt olarak avukata gider bütün işlerin onunla hallederdi
[/QUOTE]
Tek amacım şuan anlaşmalı bosanmayi zorlamak eğer olursa yok olmazsa zaten hersey cirkinlesecek ve 3 4 sene sürecek ama önceliğim sakin kalıp anlaşmalı ayrılmak

Ailesi benimkinin ailesi gibi sütte leke var oğlumda yok kafasında ise hiç bulaşma derim. Daha çok canını sıkarlar ellerine koz verme şu aşamada.
Yok öyle değiller biliyorlar oğullarının ne olduğunu kendileri de anlaşamıyor zaten koz değil de neden gelip konuşmadın demesinler ben elimden gelen her yolu denicem zaten olmazsa mecbur çekişmeli olacak

Yok öyle değiller biliyorlar oğullarının ne olduğunu kendileri de anlaşamıyor zaten koz değil de neden gelip konuşmadın demesinler ben elimden gelen her yolu denicem zaten olmazsa mecbur çekişmeli olacak
Siz neden ailesiyle konuşuyorsunuz, istiyorsa kendisi söyler. Onun ailesi sizi bağlamaz ki. Herkese karşı sorumlu hissetmeyin kendinizi

Ben de boşanıyorum ama ailesine ben haber vermem boşanıyoruz diye. Onlar beni ararlarsa belki konuşurum ama belki. Onlar da bana az yapmadı zamanında.

O zaman denenebilir. Ama bence barışmak için değil anlaşmalı boşanmaya ikna etmeleri için görüşün.

Siz neden ailesiyle konuşuyorsunuz, istiyorsa kendisi söyler. Onun ailesi sizi bağlamaz ki. Herkese karşı sorumlu hissetmeyin kendinizi
Yani şöyle dedesi kalp krizi geçirmiş hastanede yatıyor bizim bulunduğumuz yerdeki hastanede bugün de bize geleceklermis olayların birazını biliyorlar bende geldiklerinde konuscam bisey derlerse ikna etsinler yoksa daha kötü olacak diye konuscam

Yani şöyle dedesi kalp krizi geçirmiş hastanede yatıyor bizim bulunduğumuz yerdeki hastanede bugün de bize geleceklermis olayların birazını biliyorlar bende geldiklerinde konuscam bisey derlerse ikna etsinler yoksa daha kötü olacak diye konuscam
Konuşursun tabi..Bu arada yazım şeklinden öğretmen olduğuna pek inanmıyorum ya da bir öğretmenin bu kadar imla kurallarına dikkat etmeden Türkçe yazabileceğini düşünmüyorum.

Back
X