• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesin kararlıyım boşanıyorum

Yani şöyle dedesi kalp krizi geçirmiş hastanede yatıyor bizim bulunduğumuz yerdeki hastanede bugün de bize geleceklermis olayların birazını biliyorlar bende geldiklerinde konuscam bisey derlerse ikna etsinler yoksa daha kötü olacak diye konuscam
Sizi ikna etmeye çalışacaklardır

Ne dedi biliyor musunuz kızımın velayetini

Söyledim ama bisey demedi iste yarın tekrar konuscam anlaşmalı boşanmak istemiyor diye
siz boyle yaptığınız icin ciddiye alinmiyorsunuz. Gidip cekismeli açsanız yine karsilikli anlasarak kisa surede bosanabilirsiniz.

Ailesiyle konuşucak. Biz hasta insanlarız bir seferlik daha affet yaşlıyız hastayız bünyemiz kaldırmıyor diyecekler. Hilal zaten dünden razı boşanmamaya. Kızınla beraber dayak yersiniz eşiniz tv izlerken odanıza geçer kızınızla ağlaşırsınız
Öyle olmadi biliyor musunuz ne kadar kararlı olduğumu gördüler eşim de avukatla konuşmuş bende söylemiştim altinlarimi verdim onları alabilecegimi ödediğim krediyi alabilecegimi söylemiş mahkeme masrafları da fazla geldi ya tabi anlaşmalı boşanmaya razı oldu ev yariya bölünecek herkesin arabası kendinde kalacak eşyalardan da istedigini alsın bende kalanları alırım yeter ki başımdan gitsin de üç e beşe bakmıyorum artık pazartesi avukata gidicez evi satışa çıkarıcaz böyle şimdilik son durum

Sizi ikna etmeye çalışacaklardır
Edemediler bu sefer çünkü eski salak kişi yok karşılarında ben sadece uzasın ve daha fazla olay çıksın istemedim çünkü yaşadığımız köyde de aynı mahalledeyiz surekli karşılaşacağız çocuk var ortada anlaşmalı olsun 3 5 önemli değil dedim

siz boyle yaptığınız icin ciddiye alinmiyorsunuz. Gidip cekismeli açsanız yine karsilikli anlasarak kisa surede bosanabilirsiniz.
Yok bu sefer karşımdaki insanı tanıdım artık o yüzden hiç cekismeliyle uğraşıp süreci uzatmak istemedim. Evet ilk başta yapma etme diyenler oldu ama benim kararlı olduğumu görünce ve baktı kayıp fazla olacak bütün kirli çamaşırlar ortaya dökülecek tmam dedi en son sabah da avukatım aramış konuşmuş biraz gözünü de korkutmuş

Daha önce yazışmıştık arkadaşım hayırlısı olsun hakkınızda son durum ne acaba ?

Ne olursa olsun bi evlilik verilen emek hepsi için çok üzüldüm inşallah evliliğin için elinden geleni yapmışsındır eşin öfke kontrol problemi için tedavi falan görmüş ve sonra bu karara varmışsınızdır ne diyim ki hakkınızda hayırlısı

Daha önce yazışmıştık arkadaşım hayırlısı olsun hakkınızda son durum ne acaba ?
Şuan herkes ayrılıyorum diye beni suçluyor herkese kendini öyle bir anlatmış ki iste ben çocuğa bisey yapmadım sadece biraz yükselmiş olabilirim insan bu yüzden ayrılır mı kaç senedir benim başımın etini yedi araba istiyorum diye bak arabasını aldım ev aldım kaç kişinin böyle güzel bahçeli evi 2 arabası var.(bu arada evdeki arabaya bindirmedigi için 2.arabayi aldık) diğerine bindirseydin bunu almazdık diyorum şoförlüğune güvenmiyorum senin diyor madem şoförlüğüme güvenmeyon neden 2.araba aldık yani. Kendini haklı çıkarmak beni herkesin gözünde kötü göstermek için öyle şeyler söylüyor ki. Çünkü ailemin zaaflarini biliyor. Kolay mi öyle tek başına bi çocukla evde yaşamak diyor. Ben düzelcem ama sen hep bosancam dediğin için düzelmedim güvenimi kırdın diyor. Yalnız bende onun davranışları sonucu boşanmaya karar verdim. 2 gündür üzerimde herkes o kadar çok psikolojik baskı kurdu ki sanki ben kafadan sıkıntı yaratıyorum gibi. İnsan evde huzursuzluk var diye bosanir mi diyorlar sen kadınsın biraz sus elleme bağırsın kufretsin sen uzatma diyorlar. Çocuk onun da çocuğu kolundan tutmayla ne olacak sinek misin de bu kadar kırılgan oluyorsun dedi babam ya. Annemi saymıyorum bile ağzını yırtarım senin ele güne karşı ne yapıyorsun diyor. Kv kp in umrunda değil zaten bir kere arayıp noldu sorun ne bile demedi yani herkesi sildim tek başıma mücadeleme devam edicem. Bundan ayrılınca iyi birini mi bulcan kelimelerini bile duydum yani kız kardeşim insanların ihtiyaclari var nasıl genç yaşında bekar kalcak olan çocuğa olcak boka sürüklüyon çocuğu dedi resmen ama kimsenin eşime bu kız neden bu hale geldi dedigi yok kolunu bacağını mi kırdı da ayriliyorsun diyorlar bana sanki tek suçlu benim. Kimseyi görmek istemiyor gözüm bir an evvel de es musveddesinden kurtulmayı diliyorum

Ne olursa olsun bi evlilik verilen emek hepsi için çok üzüldüm inşallah evliliğin için elinden geleni yapmışsındır eşin öfke kontrol problemi için tedavi falan görmüş ve sonra bu karara varmışsınızdır ne diyim ki hakkınızda hayırlısı
İnanın 3 senedir mücadele ediyorum fiziksel şiddet psikolojik şiddet ekonomik şiddet hepsini gördüm. Ama neden böyle yapıyorsun dediğimde hep karşılık sen ne yapıyorsun ki oldu. Eşim asla gitmemi önemsemedi bu güne kadar. Hep tehdit etti gidersen öldürürüm yok çocuğu kaçiririm. Çocuğa iyi davransa hadi sabredeyim ama çocuğa da iyi davranmıyor bana küsünce çocuğa da küser kıymetli evine zarar verince bağırır. Elinden kolundan tutar. En son artık ışığa dokundu diye kolundan tutup çekince sinir oldum ve dedim ki bitti yani daha bize ne yapicak bu adam duymadığım küfür hakaret kalmadı. Bana aileme surekli hakaret küfür. Çift karakterli adam resmen ya bir iyi bir kötü o kötü yüzü beni bıktırdı artık

İnanın 3 senedir mücadele ediyorum fiziksel şiddet psikolojik şiddet ekonomik şiddet hepsini gördüm. Ama neden böyle yapıyorsun dediğimde hep karşılık sen ne yapıyorsun ki oldu. Eşim asla gitmemi önemsemedi bu güne kadar. Hep tehdit etti gidersen öldürürüm yok çocuğu kaçiririm. Çocuğa iyi davransa hadi sabredeyim ama çocuğa da iyi davranmıyor bana küsünce çocuğa da küser kıymetli evine zarar verince bağırır. Elinden kolundan tutar. En son artık ışığa dokundu diye kolundan tutup çekince sinir oldum ve dedim ki bitti yani daha bize ne yapicak bu adam duymadığım küfür hakaret kalmadı. Bana aileme surekli hakaret küfür. Çift karakterli adam resmen ya bir iyi bir kötü o kötü yüzü beni bıktırdı artık
‘Bana, aileme sürekli hakaret küfür’ demişsiniz. Bu ailenize ettiği küfürleri de söyleseydiniz ailenize.Bırakın biraz da onlar üzülsünler

Merhabalar önceki konularimdan biliyorsunuz zaten. Lütfen kırıcı yorum yapmayın çünkü desteklerinizi bekliyorum. Eşimle bir gün iyi 10 gün kötü hayatımız devam ediyordu. Ama biliyorsunuz ayrılmaya cesaret edemiyordum. Ne olur da tak der artık yeter diye bekliyordum hep. Birkaç gündür iyiydi. Bende terapiye başladım iyi dedim sanki düzelecek. Ama bugün olan oldu artık benim ipler kesinlikle koptu. Kızım (3 yaşında) klozete tuvaletini yapmış neymiş efendim sifona basmamis eşim cagiriyo neden basmiyo bilmem ne bende dedim basar yani çocuk unutmuş olabilir tuvaleti gelince o kadar gidip yapıyor ya. Neyse bulaşık makinesini boşaltıyoruz sonrasında Kızım 3 4 tabağı üst üste koydu bagiriyo eşim de kirilcak diye kolundan çekti. Düzgünce uyar elinden al bağırma dedim. Neyse o da geçti oturma odasına geçtik Kızım lambayı 1 2 açtı kapattı ışığı açtı eşim en son geldi çocuğun tuttu kolundan yere attı napiyorsun sen bozcaksin lambayı diye ben delirdim tabi o an biz başladık kavgaya dedim git surdan çocuk korktu ağladı diye hala çocuğa bagiriyo primleri dokunma diye. Oturdum saatlerce düşündüm ve artık karar verdim kesin de kararlıyım bir avukat bulmuştum daha önceden artık yarın gidip konuşacağım ve açacağım davayı. Beni artık evde tutan bisey de yok. Bana şiddet uyguladı sustum küfür hakaret sustum. Çocuğum babasız kalmasın dedim ama çocuğun böyle babası olacağına olmaması daha iyi. Sizlerden destek istiyorum lütfen çok kırıcı olmayin sadece daha çok cesarete ihtiyacım var zorlu bir süreç beni bekliyor umarım en az hasarla atlatırız. Eşimin ayrılacağımi duyunca vereceği tepkiden korkuyorum bana zarar verir diye. O.yuznden önce avukatla konuşmayı tercih ettim yarını bekleyecegim
Kızınız için çok üzüldüm. Çocuk gidip tuvaletinj ne güzel yapıyor ( bazı çocuklar o yaşta bile yapmıyor) babası olacak adam güzelce tatlı dille anlatacagina verdiği tepkiye bak.(belki korkup tekrar altina yapmaya baslar). Tabak olayına girmiyorum bile. Sadece priz konusunda elektirik çarpmasın diye demiş olabilir mi diyeceğim ama anlattığınıza göre onu düşünecek biri değil. Kendini düşünmüyorsan bile bence çocuğunu düşün. Bu adam bu çocukta inanılmaz öz güven eksikliği yaratacaktır.

Eşiniz narsistin teki kabul etmez yaptığını. İnsanların laflarını da boşverin etrafınızda sizi seven, düşünen kimse yok tek başınasınız.

‘Bana, aileme sürekli hakaret küfür’ demişsiniz. Bu ailenize ettiği küfürleri de söyleseydiniz ailenize.Bırakın biraz da onlar üzülsünler
Söyledim soylemez miyim babam dedi acaba olayları oraya getircek neler yaptın diyor sus biraz cevap verme diyor. Kadın dediğin susar diyor. En son dedim ki artık sen anneme söylüyorsun her şeyi o kadın sesini çıkarmıyor diye ben de mi susayım dedim. Kusura bakmayın ben 7 senedir sustum son 3 senedir kaç defa uyardım yapma bak evliligimiz iyiye gitmiyor diye defalarca kez uyardım ama hiç oralı olmadi ben daha ne yapayım

Eşiniz narsistin teki kabul etmez yaptığını. İnsanların laflarını da boşverin etrafınızda sizi seven, düşünen kimse yok tek başınasınız.
Evet bu saatten sonra kimseyle konuşmak istemiyorum eşimin şu yaptıklarından sonra zaten ondan nefret ediyorum 3 senedir yapmadığı kalmadı bana kalkmış diyor ki sen boşanalim dedin ondan oldu kendimi aileme ait hissedemedim diyor kendimi şizofren gibi hissediyorum yaşadıklarımı bilmesem gercekten aklımla şüphe edicem ya delirmek üzereyim artık

Back
X