Rastgele gitmedim zaten araştırdım öyle gittim boşanma davalarında un yapmış biri dedi arkadaşımO zaman araştıracaksınız, eski müvekkillerine soracaksınız. Rastgele birine giderseniz rastgele cevaplar alırsınız.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesin kararlıyım boşanıyorum
- Konu Sahibi Suluka
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Kasım 2014
- 553
- 1.205
- 313
- 37
Ben iyi olduklarına ikna olmadım şahsen. Benim amcam avukat, eşimle ilk anlaşmazlığımızı öğrendiğinde bana direk karakola git ve uzaklaştırma aldır, biraz sürünsün demişti. Sonra başka avukatlara da gittim, onlar da mahkemeyle de alırız dediler. Yani sizinki gibi konuşan avukatlara hiç denk gelmedim. Avukatlar uzaklaştırma aldırıyorlar ki ileride ellerinde delil olsun. Sizin avukatların ünü “survivor ünlülerinin ünü kadar demek kiRastgele gitmedim zaten araştırdım öyle gittim boşanma davalarında un yapmış biri dedi arkadaşım
Öyle olmuyormuş iste karşı taraf davaya itiraz ettiği sürece uzuyormus en az 3 sene sürer dediYani ev yarı yariya bölüşülür sizin çekişmeli çok uzun sürmez siz tamamını istemiyorsunuz sonuçta ayrıca önce boşanma sonra ayriyeten mal davası şeklinde de oluyor bildigim kadariyla
- 24 Kasım 2014
- 553
- 1.205
- 313
- 37
İyi avukatlar müvekkillerini çok iyi yönlendiriyorlar, sizin bir şey yapmanıza, araştırmanıza gerek kalmıyor. Öyle birini bulursanız kaçırmayın.Araştırıp gitmediğimi nerden çıkardınız ki anlamadım
- 12 Ocak 2017
- 24
- 77
- 88
- 27
Hilal yeter artık kısır döngünü kır. Al çocuğunu psikoloğa götür tutanağını al. Eve arabalara banka hesaplarına şerh koy. Boşanma davasını aç evi iste vermezse tutanağını eşinin öğretmen arkadaşlarına müdürüne vereceğini söyle.
Eşin bile senin bir şeyleri beceremeyeceğinin farkında. Vur kafasına al ekmeğini diyor. Otur delil topla.
Gone girl filmini izle belki gaza gelirsin.
Düzgün avukat bulamıyorsan buradaki avukatlardan yardım iste
Eşin bile senin bir şeyleri beceremeyeceğinin farkında. Vur kafasına al ekmeğini diyor. Otur delil topla.
Gone girl filmini izle belki gaza gelirsin.
Düzgün avukat bulamıyorsan buradaki avukatlardan yardım iste
Olsa söylerdi heralde önce anlaşmalı ayrılmak için konuş dedi ikisi de birine arkadaşın tavsiyesi üstüne gittim o da aynı şeyi söyledi durduk yere alınıyor olsa derdi sanırım sordum da ayrıca şimdi gitsem alabilir miyim uzaklaştırma diye durduk yere değil dedi sana vurdu şiddet uyguladı o zman hemen ara polisi bida eve yaklaşamaz dediBen iyi olduklarına ikna olmadım şahsen. Benim amcam avukat, eşimle ilk anlaşmazlığımızı öğrendiğinde bana direk karakola git ve uzaklaştırma aldır, biraz sürünsün demişti. Sonra başka avukatlara da gittim, onlar da mahkemeyle de alırız dediler. Yani sizinki gibi konuşan avukatlara hiç denk gelmedim. Avukatlar uzaklaştırma aldırıyorlar ki ileride ellerinde delil olsun. Sizin avukatların ünü “survivor ünlülerinin ünü kadar demek ki
- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.822
- 208
Öyle olmuyormuş iste karşı taraf davaya itiraz ettiği sürece uzuyormus en az 3 sene sürer dedi
Bence de 3 sene bosanma davasini takip etmek yerine omur boyu kizinizin siddet gormesine sahit olmak daha iyi bir secenek. Onu yapin siz, zaten gucsuzsunuz, anne babaniz da cok uzuluyor. (Duymak istediklerinizi soyledim).
Öyle bisey demedim tabiki öncelikle oturup konuscam avukatla konuştum diye anlaşmalı ayrılalım diye anlascam konuscam birkaç gün sonra avukat bende arar anlaşmalı boşanma için konuşurum dedi baktım olmuyor o zman iste kavga çıkarıp polisi aricamBence de 3 sene bosanma davasini takip etmek yerine omur boyu kizinizin siddet gormesine sahit olmak daha iyi bir secenek. Onu yapin siz, zaten gucsuzsunuz, anne babaniz da cok uzuluyor. (Duymak istediklerinizi soyledim).
- 24 Kasım 2014
- 553
- 1.205
- 313
- 37
Uzasın kardeşim uzasın. Uzayınca ne oluyor ? Sen evinde çocuğunla oturmaya devam edersin, çocuk da o süreçte biraz daha büyümüş olur. Senin amacın çocuğun şiddet görmesini engellemek. Elbet hayat eskisi gibi olmayacak ama vicdanen daha rahat olacaksın. Bir anne olarak çocuğunu düşünmesi gereken sensin, kk’daki üyeler değil. Bizim içimiz parçalanıyor burada, sen hala neyin hesabını yapıyorsun?Öyle olmuyormuş iste karşı taraf davaya itiraz ettiği sürece uzuyormus en az 3 sene sürer dedi
Anlasmaliya ikna edebilecekken neden uzatayim konuscam o dilden anlamazsa başka dilleri de konuscamUzasın kardeşim uzasın. Uzayınca ne oluyor ? Sen evinde çocuğunla oturmaya devam edersin, çocuk da o süreçte biraz daha büyümüş olur. Senin amacın çocuğun şiddet görmesini engellemek. Elbet hayat eskisi gibi olmayacak ama vicdanen daha rahat olacaksın. Bir anne olarak çocuğunu düşünmesi gereken sensin, kk’daki üyeler değil. Bizim içimiz parçalanıyor burada, sen hala neyin hesabını yapıyorsun?
- 24 Kasım 2014
- 553
- 1.205
- 313
- 37
Kocanın anlaşmalıya ikna olmayacağı dahası senin böyle bir konuşma yapmayacağını hepimiz anladık. Bari çocuğunu koru bu adamdan, yalnız falan bırakma.Anlasmaliya ikna edebilecekken neden uzatayim konuscam o dilden anlamazsa başka dilleri de konuscam
İkna olur asıl 3 sene mahkemeye para dökmek zor gelir ona böyle cimri bi adam mahkeme masrafı dava masrafı avukat masrafı uğraşır mi çekişmeli boşanmada bir avukat 40 50 bin şuan bide mahkeme masraflari var evin değerinin altında satılması durumu varKocanın anlaşmalıya ikna olmayacağı dahası senin böyle bir konuşma yapmayacağını hepimiz anladık. Bari çocuğunu koru bu adamdan, yalnız falan bırakma.
Çocuğa bu saatten sonra bida dokunamaz zatenKocanın anlaşmalıya ikna olmayacağı dahası senin böyle bir konuşma yapmayacağını hepimiz anladık. Bari çocuğunu koru bu adamdan, yalnız falan bırakma.
Neden yapmim ağzım dilim yok mu evet bu güne kadar bazı şeylere sabrettim ama her insanın demek ki bir tasma noktası varmış benim sabrım da buraya kadarmışKocanın anlaşmalıya ikna olmayacağı dahası senin böyle bir konuşma yapmayacağını hepimiz anladık. Bari çocuğunu koru bu adamdan, yalnız falan bırakma.
- 15 Şubat 2015
- 13.336
- 47.045
- 598
Ev parasının büyük bir kısmı vardı zaten elimizde az bir kısmını kredi çektik yüzde 20 gibi bir miktar diyeyim tapu da ortak 1/2 yani çekişmeli giderse alırmışım hakkım olan kısmı ama avukat anlaşmalı boşanmaya ikna et en az 3 4 sene sürer dedi evden ya onu göndereceksin ya kendin gideceksin dedi evini bırakma ama durduk yere 3 sene önce uygulanan siddetten ceza almaz dedi hakim son 6 ayda ne yaşadınız buna bakar 3 sene öncesine değil dedi
Bakin size yazdilar, baska bi uye bizzat kendi yazdi. Cocugu var ve dava suresince evi kendine tahsis ettirdi. Evin kredisi devam ediyor, 1/2 almayacak esiniz, yariya yakin alir bosanma durumunda.
Sizin elinizde hicbir delil yok. Tek sansiniz vardi oda cocugun gordugu siddet. Bunu danistiniz mi avukata? Cocuklarin ifadesi pedagogla aliniyor, sikayetci olamaz misiniz su an?
Söyledim tabiki çocuğuma yaptıklarını ama bununla bir tedbir alınacağını söylemedi sana bisey yaparsa ara polisi dediBakin size yazdilar, baska bi uye bizzat kendi yazdi. Cocugu var ve dava suresince evi kendine tahsis ettirdi. Evin kredisi devam ediyor, 1/2 almayacak esiniz, yariya yakin alir bosanma durumunda.
Sizin elinizde hicbir delil yok. Tek sansiniz vardi oda cocugun gordugu siddet. Bunu danistiniz mi avukata? Cocuklarin ifadesi pedagogla aliniyor, sikayetci olamaz misiniz su an?
Çekişmeli olursa alamazmis zTen yarısını fazlası benim olurmuş ama yine de anlaşmalı ayrılmak daha mantıklı bugün konuscam çocuğun yanında olay çıksın istemedim şuan bisey demedim daha uyuyunca konuscam baktım ters bisey der yapar o zman polisi aricamBakin size yazdilar, baska bi uye bizzat kendi yazdi. Cocugu var ve dava suresince evi kendine tahsis ettirdi. Evin kredisi devam ediyor, 1/2 almayacak esiniz, yariya yakin alir bosanma durumunda.
- 15 Şubat 2015
- 13.336
- 47.045
- 598
Söyledim tabiki çocuğuma yaptıklarını ama bununla bir tedbir alınacağını söylemedi sana bisey yaparsa ara polisi dedi
Nasil ya? Cocugu yere firlatti sikayetci olmak istiyorum ama ustunden 3 gun gecti diye sormadiniz mi? Cocuga siddet varsa yine uzaklastirma alabilirsiniz
- 24 Kasım 2014
- 553
- 1.205
- 313
- 37
İşkembeden sallıyor işte…Yalnız salladıkları da en az on avukat görmüştür, yemiyoruz ama anlamıyor işte…Nasil ya? Cocugu yere firlatti sikayetci olmak istiyorum ama ustunden 3 gun gecti diye sormadiniz mi? Cocuga siddet varsa yine uzaklastirma alabilirsiniz