- 15 Şubat 2015
- 13.336
- 47.045
- 598
Valla inanamiyorum bende. Adam cocugu yere savurmuş, bu olaydan cikamiyorum resmenİşkembeden sallıyor işte…Yalnız salladıkları da en az on avukat görmüştür, yemiyoruz ama anlamıyor işte…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla inanamiyorum bende. Adam cocugu yere savurmuş, bu olaydan cikamiyorum resmenİşkembeden sallıyor işte…Yalnız salladıkları da en az on avukat görmüştür, yemiyoruz ama anlamıyor işte…
Ben kızımdan dolayı çok hassasım, böyle anne babaları öldüresim geliyor. Avukata gitse avukat delil arar zaten, nasıl avukatsa her şeyi geçiştiriyor kendisi gibi.Valla inanamiyorum bende. Adam cocugu yere savurmuş, bu olaydan cikamiyorum resmen
Ben kızımdan dolayı çok hassasım, böyle anne babaları öldüresim geliyor. Avukata gitse avukat delil arar zaten, nasıl avukatsa her şeyi geçiştiriyor kendisi gibi.
Avukatını acil değiş.Söyledim tabiki çocuğuma yaptıklarını ama bununla bir tedbir alınacağını söylemedi sana bisey yaparsa ara polisi dedi
Avukatla görüştüğüne ben inanmıyorum..Avukat mal, mülk konusunda bilgi verir, delil sorar. Bugün dava açıyordu nerede dava ?Benimde kizim var, soz konusu o olunca benimde gozum bisey gormuyor. Belkide soylememistir avukata cocugun siddet gordugunu
Anlasmali bosanmaya ikna et derken bile yol haritasi ciziyor avukat. Bunu iste, şu kadar nafaka isteyelim vs gibi. Oda yok ne hikmetseAvukatla görüştüğüne ben inanmıyorum..Avukat mal, mülk konusunda bilgi verir, delil sorar. Bugün dava açıyordu nerede dava ?
Bence kocasi hilalden tazminat nafaka alir.Anlasmali bosanmaya ikna et derken bile yol haritasi ciziyor avukat. Bunu iste, şu kadar nafaka isteyelim vs gibi. Oda yok ne hikmetse
Adam para istese sasirmam. Hilalde odeme yapamayacağı icin bosanmazBence kocasi hilalden tazminat nafaka alir.
Evi benim ustume gecir oyle bosanirim da diyebilir. Adam ne karisini ne cocugunu umursuyor.Adam para istese sasirmam. Hilalde odeme yapamayacağı icin bosanmaz
Evi benim ustume gecir oyle bosanirim da diyebilir. Adam ne karisini ne cocugunu umursuyor.
Avukatla görüştüğüne ben inanmıyorum..Avukat mal, mülk konusunda bilgi verir, delil sorar. Bugün dava açıyordu nerede dava ?
Neden yalan soylim kardeşim iyi misiniz neden burda gelip açıklama yazayım yani ben burda ne yapacağımı bilemediğim için danışmak istedim saolsun bazıları da gerçekten bilgilendirdi yönlendirdi bugün 2 avukatla konuştum uzaklaştırma flan bsey demedi anlaşmalı boşanmaya bak dedi şimdi de eşimle konuştum ben anlaşmalı flan ayrılmam diyor yarın tekrar avukatla konuscam anlaşmalı olmayacak artık çekişmeli açabiliriz davayı diyeYa siz avukata başvurmadiniz di mi sadece soyle bir bilgi aldınız? Para da vermediniz? Ya sizi sallamış para vermedi zaten de boşanmaz bosa vaktimi aliyor diye Ya da siz gelen tepkilerden dolayı yalan söylüyorsunuz.
Anlaşmalı ayrılırsak ben bsey istemem dedim çünkü sadece evin yarısı ve arabam dedim fazlasını istersem çünkü eşim kabul etmez diye çekişmeli olursa zaten tazminat alicam nafaka talep edicem evin yarısından fazlası yani hepsini elbette talep edicemAnlasmali bosanmaya ikna et derken bile yol haritasi ciziyor avukat. Bunu iste, şu kadar nafaka isteyelim vs gibi. Oda yok ne hikmetse
Sordu zaten delil de ama çok bir delilim yok yani şiddet gördüm evet arkadaşım var bilen ama 3 sene öncesinde hakim bisey yapmaz diyor son 6 ayda ne yaşadın daha çok ona bakar diyor mal mülk zaten dedim ya evin kredisini ödediğim için ödediğim kısmı alışmışım altinlarimi verdiğim için onların karşılığını alırmışım tazminat nafaka da talep ederiz alırsın dedi önce bi konuş anlasmaliya ikna etmeye çalış dedi baktın olmuyor bir de ben konuşayım yoksa çekişmeli açılır dedi çekişmeli çok zor süreç maddi manevi yipranirsin dedi ama eşimle konuştum suan ben boşanmak istemiyorum diyor yaniAvukatla görüştüğüne ben inanmıyorum..Avukat mal, mülk konusunda bilgi verir, delil sorar. Bugün dava açıyordu nerede dava ?
Adamın psikolojik sorunları var yoksa korkağın teki suan bir kere daha anladım o asarım keserimler palavra dişini gösterince elbette pes edicek çekişmeli de açılsa anlasmaliya döner bu çünkü kaybedeceklerinin farkındaUmarım süreci kolay atlatırsınız. Adam manyak. Ama siz kararlı olun sakin olun bundan sonra dönüşü yok. 3 yaşındaki çocuğa bunu yapan ilkokulda hata yapsa yanlış yazı yazsa, ergenlik sürecinde yaşayacağı bir sorunda neler eder? Hayırlı olsun. Kırıcı yorum yapacak bir şey yok. Boşanacağınız için ancak seviniriz. Unutmayın boşanmak, evli olmamak bir eksiklik bir kusur değil. Ancak bu adama kendinizi, çocuğunuzu teslim etmek bir kusur kalırdı.
Ne dedi biliyor musunuz kızımın velayetini ver anca öyle ayrılırım dediEvi benim ustume gecir oyle bosanirim da diyebilir. Adam ne karisini ne cocugunu umursuyor.
Ne dedi biliyor musunuz kızımın velayetiniEvi benim ustume gecir oyle bosanirim da diyebilir. Adam ne karisini ne cocugunu umursuyor.
Söyledim ama bisey demedi iste yarın tekrar konuscam anlaşmalı boşanmak istemiyor diyeBenimde kizim var, soz konusu o olunca benimde gozum bisey gormuyor. Belkide soylememistir avukata cocugun siddet gordugunu