• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesin kararlıyım boşanıyorum

Şerh koydurmayka ilgili de mi bişey demedi. Siz ikna ederken arabayı satarsa ne yapacaksınız mesela?

Umarım süreci kolay atlatırsınız. Adam manyak. Ama siz kararlı olun sakin olun bundan sonra dönüşü yok. 3 yaşındaki çocuğa bunu yapan ilkokulda hata yapsa yanlış yazı yazsa, ergenlik sürecinde yaşayacağı bir sorunda neler eder? Hayırlı olsun. Kırıcı yorum yapacak bir şey yok. Boşanacağınız için ancak seviniriz. Unutmayın boşanmak, evli olmamak bir eksiklik bir kusur değil. Ancak bu adama kendinizi, çocuğunuzu teslim etmek bir kusur kalırdı.

Ben kızımdan dolayı çok hassasım, böyle anne babaları öldüresim geliyor. Avukata gitse avukat delil arar zaten, nasıl avukatsa her şeyi geçiştiriyor kendisi gibi.

Benimde kizim var, soz konusu o olunca benimde gozum bisey gormuyor. Belkide soylememistir avukata cocugun siddet gordugunu

Avukatla görüştüğüne ben inanmıyorum..Avukat mal, mülk konusunda bilgi verir, delil sorar. Bugün dava açıyordu nerede dava ?
Anlasmali bosanmaya ikna et derken bile yol haritasi ciziyor avukat. Bunu iste, şu kadar nafaka isteyelim vs gibi. Oda yok ne hikmetse

Yav yeni doğum yapmıştım bir ay filan olmuştu sabah büyük kızımı okula gidecek die eşime uyandır dedim ben bebeği emziriyorum eşimde uyku sersemi tabi kızım kalkmayinca kolundan çekmiş kızım bı bağırdı nasıl ağlıyor bebeği birakdim koştum yanlarına eşimle aramiza annem girdi ben uykusuz yorgun bu çocuklar için elimden geleni yapıyorum sen onu okula ağlayarak gonderemezsin die eşimin tepesine atlamışım tabi lohusalikda var annem kızım adam bişi yapmadı desede dinlemedim git evden kendine gel öyle gel dedim benmi çocuk konusunda hassasım anlamıyorum evimin her bir köşesine dokunurlar canları yanmadigi sürece tehlikeli birşey olmadığı sürece müdahale etmem benim değil bizim evimiz dağılacak kırılacak bozulacak herşey tabiki bugünler geri mi gelecek herşey yerine alınır yapılır ama geçen zman yaşanılan hiç birşey unutulmaz.Ya siz bize konuyu abartarak anlattınız yada siz de psikolojik olarak iyi değilsiniz benim çocuğumu savuracak babası onu nasıl enseden tutup atıyorum evden karşımıza geçmiş çocuğun yanında olay çıkmasın die konusmadim diyorsunuz kaç gündür hep bahane çocuk zaten olayın dibini görüyor ayrıca boşanma davasında ün yapmış dediğiniz o avukat hiç bir halta yaramıyor altını cizeyim eşim polis sadece beyanla yani beni dövdü diyerek kaç ailesinin kapısına gidip adam aldıklarını anlatsam yetmez buraya bakın sadece beyanla diorum ortada rapor yok neyse insanın kendine yaptığını butun dünya bir araya gelse yapamazmis

Avukatla görüştüğüne ben inanmıyorum..Avukat mal, mülk konusunda bilgi verir, delil sorar. Bugün dava açıyordu nerede dava ?
Ya siz avukata başvurmadiniz di mi sadece soyle bir bilgi aldınız? Para da vermediniz? Ya sizi sallamış para vermedi zaten de boşanmaz bosa vaktimi aliyor diye Ya da siz gelen tepkilerden dolayı yalan söylüyorsunuz.
Neden yalan soylim kardeşim iyi misiniz neden burda gelip açıklama yazayım yani ben burda ne yapacağımı bilemediğim için danışmak istedim saolsun bazıları da gerçekten bilgilendirdi yönlendirdi bugün 2 avukatla konuştum uzaklaştırma flan bsey demedi anlaşmalı boşanmaya bak dedi şimdi de eşimle konuştum ben anlaşmalı flan ayrılmam diyor yarın tekrar avukatla konuscam anlaşmalı olmayacak artık çekişmeli açabiliriz davayı diye

Anlasmali bosanmaya ikna et derken bile yol haritasi ciziyor avukat. Bunu iste, şu kadar nafaka isteyelim vs gibi. Oda yok ne hikmetse
Anlaşmalı ayrılırsak ben bsey istemem dedim çünkü sadece evin yarısı ve arabam dedim fazlasını istersem çünkü eşim kabul etmez diye çekişmeli olursa zaten tazminat alicam nafaka talep edicem evin yarısından fazlası yani hepsini elbette talep edicem

Sordu zaten delil de ama çok bir delilim yok yani şiddet gördüm evet arkadaşım var bilen ama 3 sene öncesinde hakim bisey yapmaz diyor son 6 ayda ne yaşadın daha çok ona bakar diyor mal mülk zaten dedim ya evin kredisini ödediğim için ödediğim kısmı alışmışım altinlarimi verdiğim için onların karşılığını alırmışım tazminat nafaka da talep ederiz alırsın dedi önce bi konuş anlasmaliya ikna etmeye çalış dedi baktın olmuyor bir de ben konuşayım yoksa çekişmeli açılır dedi çekişmeli çok zor süreç maddi manevi yipranirsin dedi ama eşimle konuştum suan ben boşanmak istemiyorum diyor yani

Umarım süreci kolay atlatırsınız. Adam manyak. Ama siz kararlı olun sakin olun bundan sonra dönüşü yok. 3 yaşındaki çocuğa bunu yapan ilkokulda hata yapsa yanlış yazı yazsa, ergenlik sürecinde yaşayacağı bir sorunda neler eder? Hayırlı olsun. Kırıcı yorum yapacak bir şey yok. Boşanacağınız için ancak seviniriz. Unutmayın boşanmak, evli olmamak bir eksiklik bir kusur değil. Ancak bu adama kendinizi, çocuğunuzu teslim etmek bir kusur kalırdı.
Adamın psikolojik sorunları var yoksa korkağın teki suan bir kere daha anladım o asarım keserimler palavra dişini gösterince elbette pes edicek çekişmeli de açılsa anlasmaliya döner bu çünkü kaybedeceklerinin farkında

Evi benim ustume gecir oyle bosanirim da diyebilir. Adam ne karisini ne cocugunu umursuyor.
Ne dedi biliyor musunuz kızımın velayetini
Benimde kizim var, soz konusu o olunca benimde gozum bisey gormuyor. Belkide soylememistir avukata cocugun siddet gordugunu
Söyledim ama bisey demedi iste yarın tekrar konuscam anlaşmalı boşanmak istemiyor diye

Back