- 28 Ağustos 2021
- 12
- 5
- 16
- 25
- Konu Sahibi cicekler123
-
Bu izler bana çok anlamlı ve güzel geliyor :)Hem kesik hem yanık izlerimden müzdaribim çok araştırdım ama bir çözüm yolu bulamadım. Yanık ve kesik lekeleri için tavsiyeniz var mı güzel insanlar iki kolumda yanık iziyle dolu
Benimde sağ kolumda ameliyat izi var yazın o kesik izi belli oluyor kısa kol giyince bunun için çare arıyorum.ameliyat dikiş izi gidermi acabaHem kesik hem yanık izlerimden müzdaribim çok araştırdım ama bir çözüm yolu bulamadım. Yanık ve kesik lekeleri için tavsiyeniz var mı güzel insanlar iki kolumda yanık iziyle dolu
Beni bilegimden köpek ısırdı, dikiş izim var. Dövme yaptırmayı düşünüyorum. Dövmeci kapatırız dedi.Benimde sağ kolumda ameliyat izi var yazın o kesik izi belli oluyor kısa kol giyince bunun için çare arıyorum.ameliyat dikiş izi gidermi acaba
Dövme tercih etmiyorum onun dışında fikirlere açığımBeni bilegimden köpek ısırdı, dikiş izim var. Dövme yaptırmayı düşünüyorum. Dövmeci kapatırız dedi.
Hayır duymadım daha önce teşekkür ederim deneyeceğimSarı kantaron çok faydalı diyorlar kullandınız mı?
contractubex diye bir krem öneriliyor ama internet üzerinden satışını bulamadım bir araştırın istersenizBenimde sağ kolumda ameliyat izi var yazın o kesik izi belli oluyor kısa kol giyince bunun için çare arıyorum.ameliyat dikiş izi gidermi acaba
Ben yanlış branşa gitmişim bu sorunum için cildiyeye gitmek aklıma gelmedi nedense teşekkür ederimCildiye uzmanları yada güzellik merkezleri fraksiyonel lazer ile bölgeyi genel itibariyle eski görüntüsüne getiriyorlar. Çok şiddetli ise rengi açılmış oluyor.
Bu izler bana çok anlamlı ve güzel geliyor :)
Rahatsız olanlar dövme ve estetik yaptırıyor genelde.
Acaba nerde yapılıyor bu dediğiniz işlemlerFaça izleri için Fraksiyonel Lazer ya da Karbolaz yöntemi uygulanabiliyor ama yanık lekelerini bilmiyorum.
Dövme önerisineBu izler bana çok anlamlı ve güzel geliyor :)
Mucizevi bir krem önerisi isterdim teşekkür ederim yine de öyle bir krem olmadığını bende biliyorum ama umut fakirin ekmeği işte :)Bu izler bana çok anlamlı ve güzel geliyor :)
dövmecilerle görüşebilirsiniz, temiz olanlarıyla özellikle. ya da estetik yaptırabilirsiniz maddi durumunuzun el verdiği kadarıyla..Dövme önerisine
Mucizevi bir krem önerisi isterdim teşekkür ederim yine de öyle bir krem olmadığını bende biliyorum ama umut fakirin ekmeği işte :)
Onu kullandım ilk dönem çok biseye yaramadıcontractubex diye bir krem öneriliyor ama internet üzerinden satışını bulamadım bir araştırın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?