- 6 Haziran 2009
- 540
- 268
- Konu Sahibi Kara Boncuk
Evet canım ya çok katı konuşuyorlar o an gözlerimdeki hayal kırıklığını görüyor, sahte bir duygusuz gülüşle ne yapmam gerektiğini anlatıyor.. Bu arada çook teşekkür ederim çok moral oldun bana. Eminim sen de öylesindiir. Bu sivilce ve izler nazarımız herhalde..
Bu arada biz de o yüzden çok şaşırdık daha önce hiç böyle bir krem kullanmamışım, yüzüme bakıp direk dermapeni gösterip tanıtıyor bana.. Bu ilacı da dediğin gibi ara vererek sürmeliydim. Ama kadın inan hiç detaylı anlatmadı bile ne yapıp yapmayacağımı. Sana verilen kremler işe yaradı mı çok merak ettim. Dediğin gibi güneş kremi sürüyorum, bu kadar iz varken yeni izlere merhaba diyemem.. Sonuç alana kadar pes etmek yok ama. Ya bir de sivilcelerimi sıkıp iz kalsa kendimi avutacağım bir şey de olurdu sıkmasaydım kalmazdı diye ama sıkmadığım halde izler kaldı ya, nerden kurtarabilirdim ki
İlginç ya doktorlara giderken bile kırk kere düşünmemiz gerek her şey ticari sağlık falan fasa fiso para için doktor olmuş insanlar, çok üzülüyorum... Ya onu ben de anlamadım biliyor musun sıkmıyorum ama nasıl iz kalıyor kıpkırmızı yeni çıkmışçasına, üstelik ablam sıkıyor ertesi gün geçiyor onunki cilt yapısıyla alakalı olsa gerek kuru ciltler iz bırakmaya daha meyilliymiş mesela benim yağlı bir cildim de yoktu çok sivilce de çıkmıyor ama gel gör ki o iz kalıyor ve her sivilcenin izi kalınca bisürü sivilcem varmış gibi görünüyor kafama sıkasım var ben o kremleri sürdüm ama bir dikiş tutturup düzenli kullanmayı beceremedim benim kullandığım kadarıyla %25 geçmiştir hafif solmalar belki, artık pes edip sivilcem olmamasına rağmen roaccutane a başladım en azından yeni sivilce oluşmasın sonrasında iz tedavisi uygulayayım diye ama bazen başlamasa mıydım diye düşünmüyor değilim, sonucu bekleyip göreceğiz 1,5 ayım var bitmesine