- 4 Kasım 2016
- 72
- 44
- Konu Sahibi Kara Boncuk
bloğumda bu konu ve cilt bakımıyla ilgili daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karaciger temizligi yap.O bedava.Herkese merhaba. Uzun zamandır bu şikayetlerim için doktora gitmek istiyordum, bugün gittik. Doktor cildine baktı ve sivilcemin çok olmadığını daha çok izimin ve kırmızı lekelerimin olduğunu söyledi. Ben stresten çok daha kızardım tabii . Sonra bana dermapen tedavisi önerdi 3 seansta %65 civarı iyileşme görebileceğimden bahsetti ama fiyatı seans başı 600 tl ve annem buna izin vermedi. Biz başka bir tedavi yöntemi istedik ve bize soyucu krem aynı zamanda sivilce kremi olan Oximin Jel'i önerdi. Bu haftadan itibaren kullanacağım. Sonuçlar için 1,5 ay beklemem gerekiyormuş. Bu jel'i kullanan varsa burada fikirlerini, işe yarama oranını paylaşabilir mi? Bu arada cildiyeye gidenler için soruyorum, ben izlerimin ve kırmızı lekelerimin olduğunun farkındaydım ama kadın çok ağır konuştu ve vay be benim izlerim ne çokmuş oldum.. Sizce abartı var mı bu işte hani reklam yapabilmek için ürün satmaya çalışmaları gibi. Moralim bozuldu baya. Teşekkür ederim şimdiden.
Moralinizi bozmayin. Bazi insanlar abartirlar. Ben contractubex kullanmani öneririm. Ayrica güneş kremini hayatin boyunca ihmal etmemelisin.Herkese merhaba. Uzun zamandır bu şikayetlerim için doktora gitmek istiyordum, bugün gittik. Doktor cildine baktı ve sivilcemin çok olmadığını daha çok izimin ve kırmızı lekelerimin olduğunu söyledi. Ben stresten çok daha kızardım tabii . Sonra bana dermapen tedavisi önerdi 3 seansta %65 civarı iyileşme görebileceğimden bahsetti ama fiyatı seans başı 600 tl ve annem buna izin vermedi. Biz başka bir tedavi yöntemi istedik ve bize soyucu krem aynı zamanda sivilce kremi olan Oximin Jel'i önerdi. Bu haftadan itibaren kullanacağım. Sonuçlar için 1,5 ay beklemem gerekiyormuş. Bu jel'i kullanan varsa burada fikirlerini, işe yarama oranını paylaşabilir mi? Bu arada cildiyeye gidenler için soruyorum, ben izlerimin ve kırmızı lekelerimin olduğunun farkındaydım ama kadın çok ağır konuştu ve vay be benim izlerim ne çokmuş oldum.. Sizce abartı var mı bu işte hani reklam yapabilmek için ürün satmaya çalışmaları gibi. Moralim bozuldu baya. Teşekkür ederim şimdiden.