How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kesik ve yanık izleri

cicekler123

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2021
12
5
16
25
Hem kesik hem yanık izlerimden müzdaribim çok araştırdım ama bir çözüm yolu bulamadım. Yanık ve kesik lekeleri için tavsiyeniz var mı güzel insanlar iki kolumda yanık iziyle dolu 😒

Hem kesik hem yanık izlerimden müzdaribim çok araştırdım ama bir çözüm yolu bulamadım. Yanık ve kesik lekeleri için tavsiyeniz var mı güzel insanlar iki kolumda yanık iziyle dolu 😒
Bu izler bana çok anlamlı ve güzel geliyor :)
Rahatsız olanlar dövme ve estetik yaptırıyor genelde.

Benimde sağ kolumda ameliyat izi var yazın o kesik izi belli oluyor kısa kol giyince bunun için çare arıyorum.ameliyat dikiş izi gidermi acaba

Cildiye uzmanları yada güzellik merkezleri fraksiyonel lazer ile bölgeyi genel itibariyle eski görüntüsüne getiriyorlar. Çok şiddetli ise rengi açılmış oluyor.

Dövme önerisine
Mucizevi bir krem önerisi isterdim teşekkür ederim yine de öyle bir krem olmadığını bende biliyorum ama umut fakirin ekmeği işte :)

Dövme önerisine

Mucizevi bir krem önerisi isterdim teşekkür ederim yine de öyle bir krem olmadığını bende biliyorum ama umut fakirin ekmeği işte :)
dövmecilerle görüşebilirsiniz, temiz olanlarıyla özellikle. ya da estetik yaptırabilirsiniz maddi durumunuzun el verdiği kadarıyla..

Back