Keseyi kaç haftalıkta gördünüz, bulantılarınız kaçıncı hafta da başladı??

Kızlar merhaba benim bi korkum var ben 6 haftalık geleyim 7 haftama gircem hemen hemen. Ve akşam karnım falan ağrıdı vc ye gidince kahverengi leke geldiğini fark ettim lütfen akıl verin korkmam gerektirecek bir durum mu. Netten biraz araştırdım yerleşme kanaması olabileceğini okudum böyle birşey başına gelen var mı bu haftalarda normal mi?

Bilemedim ki canim insalllah bisey olmas agrin varmi devam ediyormu
M MAdes bilgin varmiii canim

Ağrım var canım hafif. 4. haftada doktora karnımda ağrı oluyor dediğimde normal demişti her hamilelikte olur demişti ama şimdi bide lekeleme olunca korktum. Protestan iğne kullanıyorum birde oksapar iğne. Acaba bunlardan dolayı olabilir mi?

Kızlar merhaba bend pkoluyum 3 aydır yumurta takibi yaptiriyorum 3 yildir evliyim hic hamile kalamadim en son 18 şubatta iki kutu tarlusal kullanip cok zor bi şekilde adet gördüm sonra klomenle yumurta takibine başladık fakat 6 marta kadar büyüyen tek bir yumurta olmadığı için tedavi iptal edildi doktor regl olunca gel aşılamaya başlayacağız dedi fakat 1 nisanda halâ adet olmayınca tarkusal aldım kullanmadan hemen önce bi gebelik testi yaptim ve silik çıktı 3 test daha yaptim onlarda silik çıktı degerlerim şöyle

1 nisan 23
2 nisan 43
5 nisan 121
7 nisan 300
11 nisan 1540

Doktor salı günü çağırdı keseye bakmak için fakat benim hiç bi bilgim yok adetim düzensiz olduğu için kaç haftalık bilemiyorum dış gebelik olmasından korkuyorum bide salı günü kese gözükür mü sizce nolur yardım edin

Gözükür insalllaah degerin guzel yüksekmiş ❤ allah sagliklica kucağına almayi nasip etsin bende carsamba gunu gidicem kese icin umarim bende gorurum

Canim.insalllah bişeyin yokdur normalde agri hrrkesde oluyo arada olur gecer devam ettimi kahvarengi etmediyse sknti yapma

Canım yerleşme kanaması olabilir tabi ki ama ağrın devam ederse ve lekelenmen artarsa hemen doktora acile git, korkma ALLAH'in izniyle bise olmaz

Canım değerlerin çok guzel artmis eğer dış gebelik olsaydi boyle artmazdi icin rahat olsun, hayirli olsun kucagina da alirsin insAllah

Canim.insalllah bişeyin yokdur normalde agri hrrkesde oluyo arada olur gecer devam ettimi kahvarengi etmediyse sknti yapma
Lekelenmem kesildi fakat arada az bi agrım oluyor inşallah birşey olmaz rabbim evlatlarımızı sag saglim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım yerleşme kanaması olabilir tabi ki ama ağrın devam ederse ve lekelenmen artarsa hemen doktora acile git, korkma ALLAH'in izniyle bise olmaz
Lekelenmem kesildi canım yerleşme kanaması ilk haftalarda olur diye biliyordum o yüzden korktum rabbim korusun inşallah hepimizin evladını

7ye gırecem buhfta asırı bulantım vr
Sizdede oluyor mu
Ben 8+2deyim bugün hiç kusmadım ama kokulara hassasiyetimden dolayı bulantım oluyor sadece midem ağzıma çıkıyor o kadar ama ilk bebeğimde çok midem bulanırdı afedersiniz hep kusardım normal yani

Lekelenmem kesildi fakat arada az bi agrım oluyor inşallah birşey olmaz rabbim evlatlarımızı sag saglim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Şükür canimmm allahim kucaklarimiza sag salim almayi nasip etsin insalllah nekdrlik hamilesin aralik annelerine beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…