Kese uzunsa erkek yuvarlaksa kız mi ?

Karnımdaki yuvarlaktı doktor erkek di
Kese mi yuvarlakti karnınmı

Kese yuvarlaktı yani karnım sivri büyüyor gibi daha 4 aylık ama erkek.. bende ilk yuvarlak gorunce kız dedim ama değil... Ayrıca oğlumda kese fasulye şeklindeydi yani böyle şeylerin aslı yok. Biri fasulye gibiydi erkek, biri yuvarlak erkek

Neguzel :) benimde fasulye gibi sanki

Ben ilk gebeliğimin ultrason görüntüsüne baktim muz gibi fasulye gibi. Oglum oldu. Ikincisinin ultrason görüntüsünü bulamadım cok da cıktı yoktu elimde oda erkek. Şimdili gebeligimde keske deniz topu gibi yuvarlak.bakalim ne olacak? Sağlıklı olsun insallah

Kızlarrrrrrrrr. Şimdi kafedeydim burda bi teyze var tanıyorum yaşlı, hayırlı olsun dedi duymuş hamile olduğumu. Cinsiyetini öğrendin mi dedi yok teyze dedim. Benim ablam ebeydi, kese yuvarlaksa kız, uzunsa erkektir dedi. Çok şaşırdım
Hemen size yazayım dedim bende

Vayy ...teyzeule aynı kafadaydim...gerçekten eskilerde diyormuş bunu canım

Sağlıklı olduktan sonra hiç biri önemli değil ama bi kızım olsun bana yoldaş olsun çok istiyorum ve kesem top gibi yusyuvarlak 16. Haftada görürüz cinsiyeti dedi doktor. Bakalım ne olacak. Hemen yazacağım buraya.

Ozaman hayırlı uğurlu olsun canım kizin

Görüntüsünü atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…