- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
-
- Konu Sahibi alonedark18
tam yuvarlak değilKızlar şimdi bu yuvarlak mı uzun mu oluyor
Ay ne ilginç cinsiyet kisimi bellimiydiBenim iki oğlum var ikisinin de kesesi şekilsizdi ve fasulye gibi değillerdi düz çubuk gibilerdi. Ondan önceki iki defa kürtaj oldum onlar fasulye gibiydi ve keseleri yuvarlaktı onlar kızdı. Bir tane de evde düşürdüm WC de hemen pamuğa aldım çubuk gibiydi yine erkekti. Sanırım kese artı ilk oluşum şekli belli ediyor
Senin kız gibi duruyor
Yok daha çok minikti yeni oluşuyorduAy ne ilginç cinsiyet kisimi bellimiydi
Vay be canım demekki uzundu kesen bu teori baya baya doğru ya
Eve
Cnm benim ilk haftada kese sağa yakın ve uzundu seninde ole erkek olabilirPeki bu canım ☺
Hangisi canım ilk attığım mı ikincisi mi ikisi farklı kişiye ait çünküCnm benim ilk haftada kese sağa yakın ve uzundu seninde ole erkek olabilir
İkincisi bana ait ilki de arkadaşımaCnm benim ilk haftada kese sağa yakın ve uzundu seninde ole erkek olabilir
Kiz bence kaç haftalık burda doktor söylemesini biselerBana da yorum yapar mısınız
Yok daha erken belli olmaz dedi incelemedi bile.12 haftalık burda.dün çekildi.Kiz bence kaç haftalık burda doktor söylemesini biseler
Bu cnm ikincisiPeki bu canım ☺
Bakalım ocak sonunda öğrenecem yazarım buraya inşallahBu cnm ikincisi
Cnm 12 haftada banada kıza benziyo dedi 17haftada net olarak erkek dedi onlar tahmin sadeceAma kızlar bana doktor 12 miydi 13 müydü o haftalarda kıza benziyor demişti öyle hatırlıyorum herkes burda erkek dedi de bakalım anca ocak sonunda netleşek bu teoriyi ben yıkmam inşallah
Hadi ya bende de öyle olur mu acaba merakla ocak sonunu bekliyorumCnm 12 haftada banada kıza benziyo dedi 17haftada net olarak erkek dedi onlar tahmin sadece
Kese mi yuvarlakti karnınmıKarnımdaki yuvarlaktı doktor erkek diyor ısrarla
Doktorun dediği doğrudur cqnim ozamanAma kızlar bana doktor 12 miydi 13 müydü o haftalarda kıza benziyor demişti öyle hatırlıyorum herkes burda erkek dedi de bakalım anca ocak sonunda netleşek bu teoriyi ben yıkmam inşallah