- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 38
- Konu Sahibi alonedark18
benim oğlumun kesesi muz gibi uzundu. şimdiki bebişimin kesesi yuvarlak.. bakalım merakla bekliyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben uygulamadan fotoğraf gönderemedim. Google Üzerinden giris internet sitesine giriş yaparak deneyinKızlar fotoğraf nasıl atılıyo ya bir türlü beceremedim
Teşekkür ederim canım olduBen uygulamadan fotoğraf gönderemedim. Google Üzerinden giris internet sitesine giriş yaparak deneyin
Burda kese kaç mm ve kac haftalik?Eki Görüntüle 2576590 kızlar dediklerinize göre benimki ne olabilir?
5+2 haftalık 14.44 mm yazıyo kağıttaBurda kese kaç mm ve kac haftalik?
Ultrason kağıdında üstte öyle yazıyor canım benim şuan 8 haftalık olduBenim 7. Haftada bundan da küçüktü:) o yüzden sordum
Doktor 11+6 da kıza benziyor demişti burda herkes keseme göre erkek dedi bugün öğrendik erkekmiş sanırım kese olayı doğru ☺
Çok sağol canım yok benim ki muz gibi uzunduHayırlı olsun miniğiniz.Sağlıkla gelsin...
Keseniz yuvarlak mıydı? şöyle
Yuvarlak olunca kız diyorlar sanırımHayırlı olsun miniğiniz.Sağlıkla gelsin...
Keseniz yuvarlak mıydı? şöyle
Rica ederim canım benim Hmmm sonradan benimki de muz gibi oldu. İlk attığım fotoğraf 6 haftalık. Bu ise 8Çok sağol canım yok benim ki muz gibi uzundu
Bende pek anlamıyorum da sanırım ilk kese oluşumuna göre dediler burdakiler Rabbim seninde bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallah canımRica ederim canım benim Hmmm sonradan benimki de muz gibi oldu. İlk attığım fotoğraf 6 haftalık. Bu ise 8
Benim de şuan 6 haftalık yuvarlak ama sizinki gibi değişedebikir belkiRica ederim canım benim Hmmm sonradan benimki de muz gibi oldu. İlk attığım fotoğraf 6 haftalık. Bu ise 8
Çok teşekkür ederim canımm.Bende pek anlamıyorum da sanırım ilk kese oluşumuna göre dediler burdakiler Rabbim seninde bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallah canım ☺
Evet değişebilir tabii. Ben bir de kaybolan ikiz sendromu yaşadım.Benim de şuan 6 haftalık yuvarlak ama sizinki gibi değişedebikir belki
Yaa bakalım nolcak ilerleyen haftalar daEvet değişebilir tabii. Ben bir de kaybolan ikiz sendromu yaşadım.