Kese oluştuktan sonra bebek nezaman görülür

Dr bana da 6 da gel Dedi duyarız Dedi

Kızlar sat a göre 8+2 ama ben bugün dra gittim yolk sac kesesi var ama bebek yok daha normal midir acaba bir anormallik mi var canım çok sıkıldı (

Kizlar benim kesem bugun gorundu bebek ne zaman gorunur ve kalp atisini ne zman duyarim son adet tarihime gore 5 haftalik suan 6mm dedi doktorum ??

Eklentiler

• FB_IMG_1517313973929.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 517
Ben de bugun 7+0im diye gittim bebis 5+5 cikti biraz endiselendim ama bakalim neler olacak... var mi boyle bisey duyan veya yasayan?

Kızlar ben bebeğin kalp atışını duyamadım 8+2 yiz sat a göre ama bu sefer de 5 haftalık dedi yolk sac var bebek yok canım sıkkın

Benim de 5+6 da keseyi gördük 7+2 de bebeği gördük ve kalp atışını duyduk

Kizlar benim kesem bugun gorundu bebek ne zaman gorunur ve kalp atisini ne zman duyarim son adet tarihime gore 5 haftalik suan 6mm dedi doktorum ??
Doktorun tekrar kalp atışına bakmak için bir tarih vermiş olması gerekiyordu sanırım. Kese görününce iki hafta sonrasında kalp atışına bakıyorlar genelde. Benim 6+3 te kalp atışını duyduk ve bebeği gördük.
Sata göre 7 ultrasona göre 6+4 Haftalık bugün itibariyle

Kese, hcg 3500 olduğunda görülüyor(vaginal usg). Kalp atışı da 10.000 olduğunda duyuluyor. Embriyolar gerçekten inanılmaz hızla büyüyor. Kesenin görünmesinden 2-3 gün sonra kalp atışı görülebildiğini duymuştum. Umarım herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…