- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 35
-
- Konu Sahibi durumLeyla25
Dr bana da 6 da gel Dedi duyarız DediCanım 5+4 te gittim duyamadık ama sata göre 6+4 tü anlamadım 1 hafta sonra gittim tam 8 haftalık olmuştu yani açığı kapatmış ve kalp sesini duyduk çpl şükür ama başka doktora gittim 7 ve 8 hafta ideal bence 6 çok erken oluyor ama biz anneler sabırsızız biraz
kese göründü muBen de bugun 7+0im diye gittim bebis 5+5 cikti biraz endiselendim ama bakalim neler olacak... var mi boyle bisey duyan veya yasayan?
8+2 de duyulması gerekirdi ultrasonda kaç haftalık göründü dr ne dedi canimKızlar ben bebeğin kalp atışını duyamadım 8+2 yiz sat a göre ama bu sefer de 5 haftalık dedi yolk sac var bebek yok canım sıkkın
Benim de 5+6 da keseyi gördük 7+2 de bebeği gördük ve kalp atışını duydukArkadaşlar 5+4 de kontrole gittim keseyi gördü 2 hafta sonra kalp atışı için gelebilirsin dedi yalnız aklıma gelmedi o anki stresle içinde bebek görünüyor mu diye sormayı bir arkadaşım belki boş gebelik keşke slrsaydin dedi kafam karşıtı şimdi iki hafta içimi kemirir bu düşünce beni
Ultrasonda 5 haftalık dedi 11 şubatta tekrar çağırdı inşallah yoluna girer8+2 de duyulması gerekirdi ultrasonda kaç haftalık göründü dr ne dedi canim
Kese de bebek de gorduk kalbini de duyduk cok sukurkese göründü mu
geç dollenmemi acabaUltrasonda 5 haftalık dedi 11 şubatta tekrar çağırdı inşallah yoluna girer
Geç döllenme ve gelişimi de yavaşgeç dollenmemi acaba
bhcg ne baktılar miGeç döllenme ve gelişimi de yavaş
Hayır bakmadibhcg ne baktılar mi
Doktorun tekrar kalp atışına bakmak için bir tarih vermiş olması gerekiyordu sanırım. Kese görününce iki hafta sonrasında kalp atışına bakıyorlar genelde. Benim 6+3 te kalp atışını duyduk ve bebeği gördük.Kizlar benim kesem bugun gorundu bebek ne zaman gorunur ve kalp atisini ne zman duyarim son adet tarihime gore 5 haftalik suan 6mm dedi doktorum ??
Canım merhaba 8 e yakin keseyi mi gördün bebeği miMaalesef kese gorunuyor sadece
6. Haftadan sonra gorunuyor ben 8 e yakin gordum
Canım merhaba 8 e yakin keseyi mi gördün bebeği mi[/QUOT
kalp atisini
Son durum ne?Benim de bugün son adet tarihine göre 6+6 gözüküyor ama bugün keseyi gördük ultrasonda 4+5 gözüküyor geç döllenme olabilir dedi 30 ocakta tekrar gideceğim çok tedirginim acaba duyulurmu
Çok yavaş gelişmiş kese sadece yolk sac vardı dr kürtaj dedi ama ben biraz daha beklemek istedim 10 gün sonra tekrar gideceğim inşallah gelişir mucize olur daSon durum ne?