Kese oluştuktan sonra bebek nezaman görülür

Baska bi dr a daha gittik, ikisi de benzer seyler söyledi. Persembeye kadar bekleyelim dediler. Normale donmezse igneyle düşük yapacakmışım artik.
Hayırlısı olsun canım, üzülme. Gebeliğin ilk başındaki düşükler veya bir takım problemler genellikle bebeğin bir sorunundan kaynaklanıyormuş. Yani aslında bebek sağlıklı olmayınca doğanın kuralları, onu erkenden alıyor. Bana doktorum böyle açıklamıştı. İyi ki bizim tercihimize bırakmıyor diye. Kolay mı oldu zor mu bilmiyorum ama en azından hamile kalabiliyorsun.

Merhaba zaten kese ilk olarak gorunuyo embriyonun gorunmesi icin erken diye dusunuyorum benim ilk gittigimde kesede gorunmuyodu sonra sirasiyla 1 hafta arayla embriyoda gorundu kalp atisinida ayni anda duydum
Kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? Beş haftalık bebeğim ne zaman duyabilirim kalp atışını? :)

Kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? Beş haftalık bebeğim ne zaman duyabilirim kalp atışını? :)
Kusura bakma gormemisim benim hesabima gore 7+3 tu ama gec dollenme olmus ve 6+3 dedi doktor bana ogunde sukur kalp atisini duymustum insallah simdide saglikli olusunu ve hareket edisini gormeye gidicem sabirla bekliyorum

Kızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır

Ama ben 4haftalıgım sanırım 5e girdim bebeğim ultrasonda alttan muayene ile gözüktü

Bende 8 haftalık hamileyim ve kalp atışlarını duyduk çok şükür 2.bebiş ama nasıl hüngür hünügür ağladım sevinçten evlat başka birşey 3 gündür devam eden kahverengi lekem vardı nette önemli değil diyordu ama doktorum ilk 3 ay için rengi ne olursa olsun düşük riski kabul ederim dedi progestron verdi dinlen dikkat et özel şeyler yasak hem de 4 ay hiçbirşey olmayadabilir ama tedbirli olmakta fayda var dedi bence çok haklı çünkü düşükler ilk 12 haftada olıyormuş Allah bebişlerimizi korusun

Canım merhaba kalp atışını kaçıncı haftada duydun

Canım merhaba kalp atışını kaçıncı haftada duydun
Canım 5+4 te gittim duyamadık ama sata göre 6+4 tü anlamadım 1 hafta sonra gittim tam 8 haftalık olmuştu yani açığı kapatmış ve kalp sesini duyduk çpl şükür ama başka doktora gittim 7 ve 8 hafta ideal bence 6 çok erken oluyor ama biz anneler sabırsızız biraz

Bugün bebeğimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür
6 hafta 3 günlük falan görünüyormuş tahmini bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…