- 2 Mayıs 2015
- 989
- 493
-
- Konu Sahibi durumLeyla25
Hayırlısı olsun canım, üzülme. Gebeliğin ilk başındaki düşükler veya bir takım problemler genellikle bebeğin bir sorunundan kaynaklanıyormuş. Yani aslında bebek sağlıklı olmayınca doğanın kuralları, onu erkenden alıyor. Bana doktorum böyle açıklamıştı. İyi ki bizim tercihimize bırakmıyor diye. Kolay mı oldu zor mu bilmiyorum ama en azından hamile kalabiliyorsun.Baska bi dr a daha gittik, ikisi de benzer seyler söyledi. Persembeye kadar bekleyelim dediler. Normale donmezse igneyle düşük yapacakmışım artik.
Kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? Beş haftalık bebeğim ne zaman duyabilirim kalp atışını? :)Merhaba zaten kese ilk olarak gorunuyo embriyonun gorunmesi icin erken diye dusunuyorum benim ilk gittigimde kesede gorunmuyodu sonra sirasiyla 1 hafta arayla embriyoda gorundu kalp atisinida ayni anda duydum
En en en erken 6. haftada duyulabilir. Hayırlı olsun gebeliğiniz.Kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? Beş haftalık bebeğim ne zaman duyabilirim kalp atışını? :)
Sağolun teşekkür ederim.En en en erken 6. haftada duyulabilir. Hayırlı olsun gebeliğiniz.
Kusura bakma gormemisim benim hesabima gore 7+3 tu ama gec dollenme olmus ve 6+3 dedi doktor bana ogunde sukur kalp atisini duymustum insallah simdide saglikli olusunu ve hareket edisini gormeye gidicem sabirla bekliyorumKalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? Beş haftalık bebeğim ne zaman duyabilirim kalp atışını? :)
İnsallab guzel sonuclar alirsin canimKizlaaaar hcg degerim hala cok yavas yükseliyor. Ama doktorum bugün keseyi gördü. Normalde bugün dusuk olsun diye igne yapilacakti. Keseyi görünce vazgecti. Kese gorundukten sonra hcg yavas yukselse bile bekleyelim dedi doktorum.
Ama ben 4haftalıgım sanırım 5e girdim bebeğim ultrasonda alttan muayene ile gözüktüMillet ne kadar bilgili anasını satıyım..
Ulan nerden biliyorsunuz 5.haftada görünecegini bebeğin?
Böyle arkadaşlarım olsa def ederim hayatımdan. İnsanın canını sıkmaktan başka hiç bir halta yaramiyorlar.
Çocuk yapmazsın, niye yapmıyorsun olmuyor mu? Hamile kalırsın, aman dikkat et düşer felan.. Doğurursun, sütün var mı ? Yetiyor mu ?
He yetiyor hatta kocamı bile emziriyorum ben
Bitin artık hayat siz olmadan daha güzel çok bilmişler
(7. Haftada gördüm ben bebeği)
Evet dusuk riski varmis o yuzdende iliski yasagi varBide doktor sizlere ilişki yasagı koydu mu kızlar?
Peki ne kadar sürer acaba?Evet dusuk riski varmis o yuzdende iliski yasagi var
Arastiedigim kadariyla 3. 4. Aylarda dusuk riski bu kadar olmuyomus doktor ne zaman risk yok derse benim 12 sinde randevum var orda belli olucak simdiPeki ne kadar sürer acaba?
Benim de şubatın ilk haftası,.tekrar sorcam bakalım ne zamana kadar sürerArastiedigim kadariyla 3. 4. Aylarda dusuk riski bu kadar olmuyomus doktor ne zaman risk yok derse benim 12 sinde randevum var orda belli olucak simdi
Canim sana ozel mesaj atilmiyor bana bi mesaj atar msiin rica etsem :)Benim de şubatın ilk haftası,.tekrar sorcam bakalım ne zamana kadar sürer
Canım merhaba kalp atışını kaçıncı haftada duydunBende 8 haftalık hamileyim ve kalp atışlarını duyduk çok şükür 2.bebiş ama nasıl hüngür hünügür ağladım sevinçten evlat başka birşey 3 gündür devam eden kahverengi lekem vardı nette önemli değil diyordu ama doktorum ilk 3 ay için rengi ne olursa olsun düşük riski kabul ederim dedi progestron verdi dinlen dikkat et özel şeyler yasak hem de 4 ay hiçbirşey olmayadabilir ama tedbirli olmakta fayda var dedi bence çok haklı çünkü düşükler ilk 12 haftada olıyormuş Allah bebişlerimizi korusun
Canım 5+4 te gittim duyamadık ama sata göre 6+4 tü anlamadım 1 hafta sonra gittim tam 8 haftalık olmuştu yani açığı kapatmış ve kalp sesini duyduk çpl şükür ama başka doktora gittim 7 ve 8 hafta ideal bence 6 çok erken oluyor ama biz anneler sabırsızız birazCanım merhaba kalp atışını kaçıncı haftada duydun