- 27 Aralık 2017
- 121
- 33
-
- Konu Sahibi durumLeyla25
Merhaba zaten kese ilk olarak gorunuyo embriyonun gorunmesi icin erken diye dusunuyorum benim ilk gittigimde kesede gorunmuyodu sonra sirasiyla 1 hafta arayla embriyoda gorundu kalp atisinida ayni anda duydumArkadaşlar 5+4 de kontrole gittim keseyi gördü 2 hafta sonra kalp atışı için gelebilirsin dedi yalnız aklıma gelmedi o anki stresle içinde bebek görünüyor mu diye sormayı bir arkadaşım belki boş gebelik keşke slrsaydin dedi kafam karşıtı şimdi iki hafta içimi kemirir bu düşünce beni
Bende çok korkuyordum ama boşuna korkmuşum 2 hafta sonra gittğmde gormuştuk.. her soylenene aldırma arkadaşın boş boğazlık etmiş onuda uyar her duyduğunu heryerde soylemesinArkadaşlar 5+4 de kontrole gittim keseyi gördü 2 hafta sonra kalp atışı için gelebilirsin dedi yalnız aklıma gelmedi o anki stresle içinde bebek görünüyor mu diye sormayı bir arkadaşım belki boş gebelik keşke slrsaydin dedi kafam karşıtı şimdi iki hafta içimi kemirir bu düşünce beni
İçime şu serptiniz hayırlısı bakalım bekliyom zaman geçsinDış gebelik şüphesi olunca doktorlar söylüyor dış gebelik olabilir diye. Gelin iki hafta sonra kalp atışını duyalım demezdi doktorun canım öyle bir şüphesi olsaydı :) bende kalp atışını görmüştüm bebek gibi değildi daha 7. Haftada kalp atıyordu sadece kalbi görünüyor gibiydi ama kesede değildi tam bebekte değildi :))
Arkadasiniz yersiz strese sokmus sizi .İçime şu serptiniz hayırlısı bakalım bekliyom zaman geçsin
Duyulur insallah benimde sat a gore ilk duydugumda 7+3 tu bir hafta oncesinde sadece kese vardi bende cok tedirgindim meger gec dollenmeymis yani kisacasi 6+3 musum suanda 8+4 insallah hepimizinki saglikla buyumeye devam ederlerBenim de bugün son adet tarihine göre 6+6 gözüküyor ama bugün keseyi gördük ultrasonda 4+5 gözüküyor geç döllenme olabilir dedi 30 ocakta tekrar gideceğim çok tedirginim acaba duyulurmu
Amin inşallah canım rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsinDuyulur insallah benimde sat a gore ilk duydugumda 7+3 tu bir hafta oncesinde sadece kese vardi bende cok tedirgindim meger gec dollenmeymis yani kisacasi 6+3 musum suanda 8+4 insallah hepimizinki saglikla buyumeye devam ederler
Inşallah her şey yolundadır canımBenim hcgler sirasiyla 338-928-811-1228 olarak ölçüldü. Hatta 811 de dusuk yapiyorum diye düşünmüştük, çünkü kanamam da vardi, tekrar yukselince dr da sasirdi. 2 gun sonra tekrar gidicez bakalim. Bu arada kanama devam ediyor. Aranizda durumu bu sekilde olan var mi acaba?
Amin cnm insallahAmin inşallah canım rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin
Sanırsam o minik siyah yuvarlak kese oluyor canım. Benim ultrasonumda da buna benzerdi. İki farklı doktora gittim detaylı bir şekilde anlattılar. O küçük karanlık kese oluyor bebek daha ortada görünmüyor. İki hafta sonra kalp atışı için gelmemi söylediler. Haftaya gideceğiz inşallah.kizlar merhaba 5+3 ultrason goruntum ben bisey goremedim canim sıkıldı doktor 15 gun sonra kalp atisini dinlemeye gelin dedi siz bisey gorebildiniz mi yani bu haftada bu goruntu normal mi :)
tesekkur ederimm canimm cevabin icin icimi rahatlattinSanırsam o minik siyah yuvarlak kese oluyor canım. Benim ultrasonumda da buna benzerdi. İki farklı doktora gittim detaylı bir şekilde anlattılar. O küçük karanlık kese oluyor bebek daha ortada görünmüyor. İki hafta sonra kalp atışı için gelmemi söylediler. Haftaya gideceğiz inşallah.