canım benimkide aynı seninki gibiydi kan testim 276 çıktı doktor karından ultrasonla keseyi göremei 1 hafta sonre gel dedi gittim o zaman allttan ultrasonla göründü kese...geç döllenme olmuş ondanmış..şimdiden tebrikler canım
dün akşam üstü gittim doktora.daha küçük görünmez dedi ve muayene etmedi.cuma gününe randevu verdi.bugün için bazı tahliller istedi,onları yaptırdım.ama tekrar beta hcg istemedi.heralde cuma günü bakcak eğer bi sorun olursa sonra isteyecek.inşallah herşey yolunda gider.bugün biraz kasık ve bel ağrım var.normal mi acaba?korkuyorum,her an hasta olacakmışım gibi geliyo.sık sık tuvalete gidip geliyorum.
bende 5hf+5günlük hamileymişim bende çok heyecanlı ve panik durumdayım kese göründü fakat kalp atımı henüz yokmuş 20gün sonra gel dedi dr normalmii???
kızlar benimde 5+5 haftaya çağırdı dr. bakalım sonuç ne olacak ben çok acıkıyorum hep ekşi şeyler canım istitor birde kasık ağrım var kızlar inşallah sevincimiz bebeklerin kalp atışıyla perçinleşir ben annemler hariç hiç kimseye hamileyim diyemiyorum kayınvalideme bile kalp atışını duyana kadarda demeyi düşünmüyorum sonra üzülmek istemiyorum ne acı dimi hamileyim diye haykıramamak mutlu haberler dileğiyle arkadaşlar