Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SLM KIZLAR BENDE TOPIKINIZI YENI GÖRDÜM BENIMDE SAT TARIHIM21 AGUSTOSTU AMA ADET OLMADIM 3gun sonra test yaptım ve pozıtıf cıktı sonra kan testı yaptırdım ondada 163cıktı4gun sonra dr gıttım ama keseyı goremedım ayın 8de gıdıcem tekrar görmek için inşallah görurum.geç döllenme olmuş benımde ben klomen tedavısı göruyodum 2 aydır.hayırlısı bu ay nasıp ettı rabbım.herkese nasip etsin en kısa zamanda:Saruboceq::lepi:
SLM KIZLAR BENDE TOPIKINIZI YENI GÖRDÜM BENIMDE SAT TARIHIM21 AGUSTOSTU AMA ADET OLMADIM 3gun sonra test yaptım ve pozıtıf cıktı sonra kan testı yaptırdım ondada 163cıktı4gun sonra dr gıttım ama keseyı goremedım ayın 8de gıdıcem tekrar görmek için inşallah görurum.geç döllenme olmuş benımde ben klomen tedavısı göruyodum 2 aydır.hayırlısı bu ay nasıp ettı rabbım.herkese nasip etsin en kısa zamanda:Saruboceq::lepi:
GÖzünaydın a.s.
aysey teprikler canim a.s.
bende dün gittim doktora keseyi göremedi
kan testi istedi beta hcg 640,65 cikti gebelik var dedi
daha erken diye kese gözükmemis
persembe günü yine gidecem eger normal gebelikse gözükür dedi offf insallah bebisimi görürüm. dis gebelikten cok korkuyorum yaaa, sence olabilirmi`?
son adet tarihim 2.9 kac haftalik oluyom ben simdi 5 mi 6 mi CADIARZU
senin ne kadarlık?yeni mi hamilesin?ben çok heyecanlı ve şaşkınım yaaa.herkes böle oluyomu?bişey olur diye kimseye de söleyemedik daha.sadece anneler biliyo.ama herkese haykırasım vaarrrrrrkaydirigubbakcemile3