kese ne zaman görünüyor????

arkadaslar benım hcg 1898 cıktı vajınal ultrasonda gorduk mercımek gıbıydı 10 gun sonra gel dedı ozamana kadr kese olusurmu acba:uhm:

bende 4+4 de gördüm küçük bir karartıydı dr um burda büyüyecek bebeğin dedi üstelik değerim 563 tü.

Arkakaşlar ben de hamileyim ancak HCG degerlerim adet gecikmesinden 1 gun once 100, 2 gun sonra 300 ve 6 gun sonra 3600 olmasına ragmen keseyi vajinal ultrasonda goremedik. Bu sekilde hcg arttıgı halde kese goremeyen var mı, bu arada adetlerim genelde 33-34 gunde oluyor acil cevap verin ne olur cok korkuyorum

Arkadaslar bu durumda olanlar ne olur benimle paylassın
Dun vajinal gorunmedi hcgm 3600 cikti yarın tekrar doktora gidicem dış gebelikte hcg boyle artar mı yoksa gec dollenme olabilir mi sizce?

canım hcg ıyı cıkmısama dıs gebelık dıyebılmek ıcın kesenınde gozukmesı gerekırdıdıs gebelıkte kese gozukuo bebek gozukmuo,dr un ne dedı

doktorum pazartesi yine gel dedi, geç döllenme olabilir mi merak ediyorum, pazartesi sabahtan hcg mi de yeniden ölçtürecegim, agri ya da kanama vs de yok

Slm arkadaslar bende hamilelik testi yaptim pozitif cikmisti hemen ertesi gun doktora gittim ama doktor keseyi göremedi.O zaman 5 haftalik hamileydim 1 hafta sonraya tekrar randevu aldik doktordan.1 hafta sonra yani tam 6 haftalikken görundu kese.Bazi durumlarda gec gozukebiliyor kese insallah rabbim saglikli evlatlar nasip eder hepimize:Saruboceq:

canım hcg ıyı cıkmısama dıs gebelık dıyebılmek ıcın kesenınde gozukmesı gerekırdıdıs gebelıkte kese gozukuo bebek gozukmuo,dr un ne dedı

benim bildiğim dış gebelikte kese görünmez zira adı üstünde rahmin dışında döllenme olmuş demek oluyor, senin dedigin sanirim bos gebelik kese var ama embryo gelişmiyor, ilk gebeliğimde başıma gelmişti

umuyorum bana da oyle olur, ilki boş ikincisi ise birçok beyin anomalisinden dolayı 7 bucuk aylıkken alindi, yani hamile kaldıgıma sevinmek istiyorum, artık acı cekmek istemiyorum
cok aceleci davranmış olabilirim belki adetim hep gecikir 34 gunu buluyor, gec dollenme olabilir belki
rahim duvarım 16 olmus kalınlasmis neyse insallah yarın bu is sonuclanacak daha onceki forumlarda 3900 lerde kese goremeyenleri okudum ben de insallah boyleyimdir.

umuyorum bana da oyle olur, ilki boş ikincisi ise birçok beyin anomalisinden dolayı 7 bucuk aylıkken alindi, yani hamile kaldıgıma sevinmek istiyorum, artık acı cekmek istemiyorum
cok aceleci davranmış olabilirim belki adetim hep gecikir 34 gunu buluyor, gec dollenme olabilir belki
rahim duvarım 16 olmus kalınlasmis neyse insallah yarın bu is sonuclanacak daha onceki forumlarda 3900 lerde kese goremeyenleri okudum ben de insallah boyleyimdir.

Canim slm sakin stres ve uzuntu yapma rabbim sana o bebegi nasip edicekse olur tatlim .Seni cok iyi anliyorum bi bebegini kaybetmissin bu cok aci bi durum ama insallah bu sefer ayni acilari yasamaz ve yarin doktordan hayirli haberler alirsin canim.
Ben suan 6 haftalik hamileyim hamilelerin dualari kabul olur derler senin icin dua edicem tatlim insallah yarina guzel haberler verirsin bize :Saruboceq:

umuyorum cok tesekkurler dualar için...umarım tum hamilelerin 9 ayları sorunsuz gecer

kızlar merhaba
bende aranıza yeni katılıyorum
benim durumum sanırım farklı
ben tama tüp bebek tedavisine başlayacağım ay Rabbim bana nasip etti
aylardır çok beklediğim için artık ümidimi kesmiştim ve idrar testi bile yapmadım
7 gün geçince doktor çağırdı gel bakalım dedi
bana bir mucize daha oldu deyince gözyaşlarımı tutamadım
kese çok net dedi
6 ekimdi o gün hcg 7000 çıktı
8 ekimde tekrar bakıldı 13000 çıktı
9 ekimde kese çok net görüldü içinde de 1,3 bebişim
sanırım erken döllenme olmuş
bu cuma kalp atışı için gidicem
öyle zor günler yaşadık ki bir de 1,5 yıl önce erken düşüğüm var
çok korkuyordum
ama sizin yazıları okuyunca herkesin aynı endişeleri taşıdığını gördüm
kızlar ben ya muhyi ya allah çekiyorum
anlamı hayat veren demek
birde ya hayy ya allah
o da hayat sahibi demek
inşallah hepimiz mutlu haberlerle döneriz :)

Ben gittiğimde 5+2 idik am akarndan göremedi keseyi alttan baktığından gördü..28 ekime kalp atışı için gün verdi ama zaman geçmiyor:KK43:

Ve nihayet kızlar!
Bu sabah hcg degerim 6,600 olmustu ve kese oglen gorundu nihayet, kucucuk, doktor 5.5 haftalık hamile oldugumu ve kesenin de normal boyutta oldugunu soyledi.2 hafta sonra embryo ve kalp atışları görmemiz gerek dedi, 26 sında randevum var.
Anlayacagınız kese herkeste aynı zamanda gorunmeyebiliyor ve doktordan doktora fark var benim cumartesi gittiklerim acıbadem maslakta olmalarına ragmen baktılar baktılar goremediler sizi devamlı goren bilen doktorun bakması onemli, bir de dış gebelikte hcg duzenli artma ihtimali cok cok azmis, eger supheniz olursa mutlaka hcg takibinizi yapın..
Hepimize iyi şanslar....

X