Kız gitsene bebişin kesesini görürsün ihmal etme hem.Bende hamileyim ama doktora daha gitmedim
Kız gitsene bebişin kesesini görürsün ihmal etme hem.
Ihmalden değil canım bir düşük yaşadım daha öncesinde ozaman çok paniktim keseyi gorene kadar uc kete doktora gitmistim:) :) okadar telasliydim 2, 5aylikken kaybettim oyüzden şimdi biraz beklemek istedim bu cumartesi gidicemKız gitsene bebişin kesesini görürsün ihmal etme hem.
Merhaba, idrar kesesi dolu olduğunda da gebelik kesesi ile baskı yapıyor, anlaşılmıyor deniliyor, hangisi ?Benim adetin ilk gununden itibaren tam 6.haftada kesem gorunmustu ertesi haftada vajinal ultrasonla kalp atislarini duyduk. Muayeneye giderken idrar torbasi dolu gidersen daha net goruntu alabilirsin canim
:):) maşallah kardeş sana, demek ki sabırlısın. Allah bu sabrını korusun :)Bende hamileyim ama doktora daha gitmedim
:):) maşallah kardeş sana, demek ki sabırlısın. Allah bu sabrını korusun :)Bende hamileyim ama doktora daha gitmedim
bebek ıcın 6. haftayı az gecmen lazım 7 haftada tekrar gıt doktora hem bebegını hemde kalp atısını gorursunMerhaba, idrar kesesi dolu olduğunda da gebelik kesesi ile baskı yapıyor, anlaşılmıyor deniliyor, hangisi ?
Ben de sat a göre 5 + 4 hamileyim. Kese göründü lakin bebeği göremedik