kese ne zaman görünecek, kalp atışları ne zaman başlayacak deneyimli arkadaşlar bilgi verebilirmi

ben 4+5 te gittiğimde kese göründü ancak kalp atışı için 6.haftanın bitişinde gel dedi doktor. 1.5ayı doldurunca genelinde duyuluyormuş.

Beni 6+2 oldugumda cağırdı doktorum,kalp atışlarını görürüz dedi. Pazartesi günü gideceğim kısmetse. Çok stres yapıyorum.

Kızlar bende 2 gün önce ögrendim gebeligimi kanda degerim 164.99 çıktı kaç haftalık kese görükürmü sizce

5.haftandaysan görülebilir. Ama kiminde geriden geliyomuş görülmeyenilirmiş
Teşekür ederm canm doktor degere baktı ama kaç haftalk oldunu söylemedi haziranın 15 inde git dedi görükr demişti cnm şimdi bşy görkmz demişti aradn 2 gn geçti kn degeri artmştır heralde canm sn gittinmi gördünmü keseyi aramzda 1 hafta var heralde

Rica ederim canım ne demek. Ben 4+5te gördüm keseyi şükürler olsun. Bugünde 5+2yiz. 3haziranda da kalp atışları için gidicez inşallah

Rica ederim canım ne demek. Ben 4+5te gördüm keseyi şükürler olsun. Bugünde 5+2yiz. 3haziranda da kalp atışları için gidicez inşallah
İnşallh hayırlısıyla kalbinin atışınıda duyarsn canm bende 15 inde gideyim ozamana kadr kese görükür belki kalp atışıda duyulur hayırlısı olsn rabbim sagsalim kucamıza almayı nasip etsin

İnşallh hayırlısıyla kalbinin atışınıda duyarsn canm bende 15 inde gideyim ozamana kadr kese görükür belki kalp atışıda duyulur hayırlısı olsn rabbim sagsalim kucamıza almayı nasip etsin
amin canım benim. bu sabah ben işyerimin altındaki poliklinikteki kadın doğuma gittim merak ettim bebişi. henüz bebiş görünmüyormuş ama kese çok düzgün görünüyor tam rahmin ortasında falan dedi.

Kızlar sakın okuduklarınızdan etkilenip stres yapmayın. Hamilelik kişiye özel, bende de tam 5 haftalıkken kese göründü, doktor bir hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi, 6+2 de çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duyduk ama o hafta neler çektim, ya duyamazsak diye anlatamam. Ama kuzeniminde 7+5 iken kalp atışlarını duydular. O yüzden sakın stres yapmayın unutmayın buda bebeğinizi etkiliyor.

Yakın zamanda bebeyinide görürsün inşllh canm kalp atışlarını duyarız inşllh allh onları bize bagışlasn

Sag
Sagol canm haklısın galiba sitres yapmadan beklemek lazım rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Merhaba millett benm ader 5 gun gecikti test yaptm 1059 cikti yarin doktor cagirdi daha once haatta nisanda bos gebelikten kurtaj oldum.. simdide cok korkuyorum gene kalp atışını duyamazsam diye bana deger cok fazla geldi gene sizce??

Ayrıca korkma düşünme kendine çekme bende iki düşük yaptim kalbi durdu hatta. Ama bu kez düşünmüyorum sadece iyi şeyleri düşünüp kendimi motive ediyorum sende düşünme olacağına varıyor zaten yorma yipratma kendini

Slm benim de adet günüm 62 idi 6 gün sonra 1028 oldu 4 gün sonra 7600 oldu normal bence seninki
Col teşekkür ederim cok icimk rahatlattin olacagina varıyor tabi hersey gelde bunu gönlüne anlat ) bugun gtcm bklm doktora allah yardimcmz olsun sen bu değerlerle doğurdunmu saglikli bi surec geçir middndr umarım. .:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…