kese ne zaman görünecek, kalp atışları ne zaman başlayacak deneyimli arkadaşlar bilgi verebilirmi

BenE yeni hamileyim cnm akışına biraktim keseyi yeni gördük sonucunu Paylaş lütfen hakkında hayırlısı olsun
Col teşekkür ederim cok icimk rahatlattin olacagina varıyor tabi hersey gelde bunu gönlüne anlat ) bugun gtcm bklm doktora allah yardimcmz olsun sen bu değerlerle doğurdunmu saglikli bi surec geçir middndr umarım. .:)

BenE yeni hamileyim cnm akışına biraktim keseyi yeni gördük sonucunu Paylaş lütfen hakkında hayırlısı olsun

Canim simdi geldk doktordan bizde keseyyi gorduk 5 hft allahim 2 hafta sonra eger bos degilse kalp atisini duycaz insallah hayirlisiyllaaa su sureci en iyi sekildee gecirsek..

GÖZÜN AYDIN DARISI KALP ATIŞINA İNŞ. BANA DA TABİ BENDE ÇARŞAMBA GİDİCEM .ALLAH KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN

Rica ederim canım ne demek. Ben 4+5te gördüm keseyi şükürler olsun. Bugünde 5+2yiz. 3haziranda da kalp atışları için gidicez inşallah
mrb keseyi vajianl ultrasonlar mı gördü karnından bakınca mı

kızlar meraba 5+3 cuma günü doktora gidicem kese için gözükürmü bide dün hcg 972 cıktı
karından bakılınca zor görünür benimki görünmemişti vajinalde ben baktırmadım 2 hafta sonra git hem kalp atışınıda duyarsın

kızlar meraba 5+3 cuma günü doktora gidicem kese için gözükürmü bide dün hcg 972 cıktı
Ben hamile olduğumu 3 haftalikken öğrenmiştim hcg 360 falandi. İki hafta bekledim doktora gittigimde 5 haftalıktı kese göründü ama kalp atışı icin 1 hafta sonra çağırmıştı 6+3'de kalbi duymuştuk. Bence 1 hafta daha bekle hem kalp atışını da duymuş ol. Çünkü gidip hepsini göremeyince bekleyince insan deli oluyor Zaman gecmiyor.

Kizlar bende geçen sali 1800 du degerim 3 gün sonra keseyi görduk yarın kalp atimi icin gidicem 5+2 de yani erkenmi bilmiyorm ama çagrdi dr ve araya bayram giriyo zaaten insallh tez zamanda görürum:KK200::21:

Ben hamile olduğumu 3 haftalikken öğrenmiştim hcg 360 falandi. İki hafta bekledim doktora gittigimde 5 haftalıktı kese göründü ama kalp atışı icin 1 hafta sonra çağırmıştı 6+3'de kalbi duymuştuk. Bence 1 hafta daha bekle hem kalp atışını da duymuş ol. Çünkü gidip hepsini göremeyince bekleyince insan deli oluyor Zaman gecmiyor.
teşekkür ederim valla bu site doktordan daha iy bilgi veriyo

teşekkür ederim valla bu site doktordan daha iy bilgi veriyo
Rica ederim evet herkes yasamis oldugu tecrübesini paylaştığı icin insanın ici rahatlıyor. İnsallah sağlıkla kucağına alırsın. Taaa ilk hamilelik belirtilerimde, sonra da kan testi yaptırdığımda hep burda paylaşmış bende bilgi almistim simdi bebeğim 6 aylık oldu :)

Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?

X