Amin canım inşallah yaKalp atışını duyana kadar her gebeliğe şüpheyle yaklaşıyorlar canım benim doktor keseyi gördü kalp atışını bekleyelim dedi kalp atışını duyana kadar hayırlı olsun dememişti. iyi düşün iyi olsun Allah muradını versin inşallah
Kızlar cuma günü kontrolde doktor kafamı karıştırdı ya 5+3 Ken HCG 4865 karından görmedi daha doğrusu birşey var ama emin değilim dedi öğleden sonra kan sonucu çıkınca kan normal dış gebelik bulguları yok alttan baktı ve aşağıdaki gibi görüldü kese şuan resimde rahimde değil mi doktor bunu anlamaz mi bu görüntüyle bana sen yine dikkatli ol dış gebelik riskine karşı ağrın sizin olursa gel dedi önceden iki kaybim oldu ama bu sebepten değil gelişmediği den ne kadar düşünmeyeyjm desemde kafam da bir sürü soru
Canım ben kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum progestan i da ağrın sizin kanaman olursa başla dedi çünkü ben düşük yapmıyorum da gelişmiyor yada gelişimi duruyor zorunlu kurtaj olmak zorunda kalıyorum. Yakın takip ediyor 3 güne 1 gel diyor mesela hem devlete hemde özel e gidiyorum normalde ama bunu daha yeni öğrendim bu süreçte de özel e gitmek istemedim daha özel e başlamadım şuan haftaya yada öbür hafta gidip Allah'ın izniyle sağlıklı ysa hem kendisi hemde kalp atışını duymak istiyorum çünkü ve bu zamana kadar olan gebeliklerimde hep 7-8 . Haftaya kadar beklettiler birşeyler gorduyseler bu kullandığım ilaçlardan başka birşey vermediler emin olmak için bekletiyorlar inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip eder RabbimMutlu düşün pozitif ol . Alttan muane yapması çok doğru kese fasülyegibi progestan vermesi lazımdı her ihtimale karşılık bu ilacı kullan demedi mi ? Ayrıca iki kaybın olduğu için risk grubundasın aslında hangi hastaneye gittiğini bilemiyorum ama özel mi devlet mı bir takım kontrollerin yapılması ve süreç takibinde olunması gerekiyor. Ağır bir iş yapmamakla birlikte sakin bir hayat sürmen gerekiyor en azından belli olana kadar. Herşeyin hayırlısı hakkında. Sağlıklı sıhhatli mutlu gebelikler
Kese gördüyse dış gebelik riski olmaz artik. Boş gebelik riski olabilir kesenin içi boş mu belli olur bir iki haftaya. Kalp atışını duyunca da riskin kalmaz ama 10 haftaya kadar bebek senin değildir derler. En güzeli sabırla beklemek. Bir anormallik olursa zaten ağrı ve kanama ile hissedersin. Onun dışında akışına bırakıp sakince beklemek lazimKızlar cuma günü kontrolde doktor kafamı karıştırdı ya 5+3 Ken HCG 4865 karından görmedi daha doğrusu birşey var ama emin değilim dedi öğleden sonra kan sonucu çıkınca kan normal dış gebelik bulguları yok alttan baktı ve aşağıdaki gibi görüldü kese şuan resimde rahimde değil mi doktor bunu anlamaz mi bu görüntüyle bana sen yine dikkatli ol dış gebelik riskine karşı ağrın sizin olursa gel dedi önceden iki kaybim oldu ama bu sebepten değil gelişmediği den ne kadar düşünmeyeyjm desemde kafam da bir sürü soru
Bende aynen böyle düşünüyorum şimdi bu şekilde görmüş ken bana 10 güne 2 haftaya gel demedi yarın tekrar çağırdı gitmeyip ağrım olmadıkça haftaya gitsem diyorum bende ne yapacak ki şuan dan itibaren bebek kalp atışı görülmeli o da 7.hafta net görülüyor öncekilerden biliyorumKese gördüyse dış gebelik riski olmaz artik. Boş gebelik riski olabilir kesenin içi boş mu belli olur bir iki haftaya. Kalp atışını duyunca da riskin kalmaz ama 10 haftaya kadar bebek senin değildir derler. En güzeli sabırla beklemek. Bir anormallik olursa zaten ağrı ve kanama ile hissedersin. Onun dışında akışına bırakıp sakince beklemek lazim
bilmiyorumki yarın neye bakacak. özel doktor mu? özelde bir kere ucret odeyip 2 kez kontrole çağırılıyor o parayla. acaba bu da etkili mi bilmiyorum. geçen sene ben de dusuk yasadım yazın turkıydeydım ozel hastanedeydi doktorum böyle sık sık çağırmıştı. gerçi düştü zaten 8. haftada. Progestaron falan vermişti o zaman. su an yurt dısındayım burdada devlet hastanesi ücretsiz, belli aralıklarla çağırdı başta, genelde 2 hafta koydu araya ki kalp atısı duyulsun diye. sizin gibi benimde once kese gozukmüştü. 10 gün sonra gel bişey varsa büyür yoksa ilaçla düşüşürüz demişti boş keseyse. ben 10 gün sonra gittiğimde kalp atısı duyulmuştu. sonra 12. ve 20. haftamda çağırdı sadece. biri genel kontrol diğeri detaylı ultrason. Türkiyede iki günde bir çağırıyor özel doktorlar ama bu neye yarıyor ben de cidden bilmiyorum.Bende aynen böyle düşünüyorum şimdi bu şekilde görmüş ken bana 10 güne 2 haftaya gel demedi yarın tekrar çağırdı gitmeyip ağrım olmadıkça haftaya gitsem diyorum bende ne yapacak ki şuan dan itibaren bebek kalp atışı görülmeli o da 7.hafta net görülüyor öncekilerden biliyorum
Kese rahşmde görünmüş ise dış gebelik ortadan kalkar. Dikkatli ol dediği boş gebelik olabilir. Keseden sonra bebek oluşacak. Hareketlerine dikkat et demiştirKızlar cuma günü kontrolde doktor kafamı karıştırdı ya 5+3 Ken HCG 4865 karından görmedi daha doğrusu birşey var ama emin değilim dedi öğleden sonra kan sonucu çıkınca kan normal dış gebelik bulguları yok alttan baktı ve aşağıdaki gibi görüldü kese şuan resimde rahimde değil mi doktor bunu anlamaz mi bu görüntüyle bana sen yine dikkatli ol dış gebelik riskine karşı ağrın sizin olursa gel dedi önceden iki kaybim oldu ama bu sebepten değil gelişmediği den ne kadar düşünmeyeyjm desemde kafam da bir sürü soru
Kızlar çok sağolun yorumlarınız için galiba karından değil alttan göründü diye çağırdı diyeceğim ama bu normal diyorlar 5+2 de ve benim nedense diger gebeliklerde de hep 6-7 .hafta da ancak karindan göründü bence doktora tekrar çıkmadan pazartesi de gel bakalım demesinin sebebi bu arada devlet hastanesi ne gidiyorum şuan haftaya özel e başlayacağım bana işte öncesinde gelişmeyen gebelik olduğu için kontrol altında tutalım ama böyle sık sık gitmek beni geriyor galiba biraz ben haftaya direk özel e gitmeyi düşünüyorum yarına randevu almıştım ama gitmeyeceğim galiba haftaya gideyim oh inşallah Rabbim bu sefer yüzüme güler sağlıklı bir şekilde büyür üz ve görürüz bebeğimizi kalp atışını hayırlısıylaBen dis gebelik gecirdim, onda kese gorunmedi hic. Kan degerleri dengesiz artip azaliyordu. Bide sag yada sol kasikta ciddi bi agri oluyor,Kivrandiriyordu beni sag taraftan. Cok sukur atlattim.
Bu gebelikte de keseyi gorene kadar surekli kan takibi yaptirdim. Duzenli artti. Kese gorundugu hafta doktor artik dis gebelik ihtimali yok rahat ol dedi. Keseyi gordukten sonra dis gebelik olmasi cok zormus. 5+0 da keseyi gorduk 6+0 da gittim bebek yada kalp atisi gorunmedi. Hafta ici tekrar gidicem,
Kızlar çok sağolun yorumlarınız için galiba karından değil alttan göründü diye çağırdı diyeceğim ama bu normal diyorlar 5+2 de ve benim nedense diger gebeliklerde de hep 6-7 .hafta da ancak karindan göründü bence doktora tekrar çıkmadan pazartesi de gel bakalım demesinin sebebi bu arada devlet hastanesi ne gidiyorum şuan haftaya özel e başlayacağım bana işte öncesinde gelişmeyen gebelik olduğu için kontrol altında tutalım ama böyle sık sık gitmek beni geriyor galiba biraz ben haftaya direk özel e gitmeyi düşünüyorum yarına randevu almıştım ama gitmeyeceğim galiba haftaya gideyim oh inşallah Rabbim bu sefer yüzüme güler sağlıklı bir şekilde büyür üz ve görürüz bebeğimizi kalp atışını hayırlısıyla ❤
İnşallah canım öyle yapmaya çalışıyorumCanim icini ferah tut. Her sey yolunda bence
Canım ben kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum progestan i da ağrın sizin kanaman olursa başla dedi çünkü ben düşük yapmıyorum da gelişmiyor yada gelişimi duruyor zorunlu kurtaj olmak zorunda kalıyorum. Yakın takip ediyor 3 güne 1 gel diyor mesela hem devlete hemde özel e gidiyorum normalde ama bunu daha yeni öğrendim bu süreçte de özel e gitmek istemedim daha özel e başlamadım şuan haftaya yada öbür hafta gidip Allah'ın izniyle sağlıklı ysa hem kendisi hemde kalp atışını duymak istiyorum çünkü ve bu zamana kadar olan gebeliklerimde hep 7-8 . Haftaya kadar beklettiler birşeyler gorduyseler bu kullandığım ilaçlardan başka birşey vermediler emin olmak için bekletiyorlar inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip eder Rabbim❤
Canım kese göründüyse sıkıntı yok yani bilmişlik yapmim başıma geldi ilk benden de şüphelendi sonra keseyi gördü gördüm sıkıntı yok dediKızlar cuma günü kontrolde doktor kafamı karıştırdı ya 5+3 Ken HCG 4865 karından görmedi daha doğrusu birşey var ama emin değilim dedi öğleden sonra kan sonucu çıkınca kan normal dış gebelik bulguları yok alttan baktı ve aşağıdaki gibi görüldü kese şuan resimde rahimde değil mi doktor bunu anlamaz mi bu görüntüyle bana sen yine dikkatli ol dış gebelik riskine karşı ağrın sizin olursa gel dedi önceden iki kaybim oldu ama bu sebepten değil gelişmediği den ne kadar düşünmeyeyjm desemde kafam da bir sürü soru
Dediğin gibi her doktor farklı fikirle geliyor vben hepsini kullanıyordum bunda da aynı sadece progestan kullanmıyorum şuan. Amin canım Rabbim cümlemize inşallah hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsinHerşey değişiyor bilemedim benim hep düşük riskin olduğu için sadece progestan kullandım 3 ay ağrı sızı kanamam için değil . Bu hamileliğimde de doktor ilk defa kan sulandırıcı yazdı ve o beni mahvetti doktoru değiştirdim kan sulandırıcı hap ne alaka dedi crospin işte her yiğidin yoğurt yiyişi farklı mı diyeyim artık bünyeden ziyade ne diyeyim bilememiştim o anda da mesela . Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin kendine çok dikkat et hep olumlu düşün karnışındaki minnak mercimeğe de selamlar
Bende öyle biliyorum canım ya içim biraz daha rahatladıCanım kese göründüyse sıkıntı yok yani bilmişlik yapmim başıma geldi ilk benden de şüphelendi sonra keseyi gördü gördüm sıkıntı yok dedi
Üzme kendini sitres yapma güzel anneBende öyle biliyorum canım ya içim biraz daha rahatladı
Teşekkür ederim canım yaÜzme kendini sitres yapma güzel anne ♥