Kese göründüyse dış gebelik durumu ortadan kalkar mı?

Merhaba arkadaslar ben mayisin son haftasi test yapmistim pozitif cikti 5 yildir ilk defa.Kan degerlerim o kadar guzel gidiyordu ki hep 2 kat artti hatta doktor sanki kese icin alan olusmus dedi ama emin olamadi.Degerim 3065 den sonra duzensiz bir artis oldu 4770 e cikti baska doktora gittim o da keseye benzetemedim dedi.Aksam kahverengi lekelenmem başladı ve degerim duşmeye başladı simdi yavas yavaş dusuyor beta hcg 700 iken de adet oldum.simdi ben ne yaşadım doktorlar aciklayamadi dis gebelik mi kimyasal gebelik mi bos gebelik mi boyle durumda olanlar var mi acaba

Canım ben kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum progestan i da ağrın sizin kanaman olursa başla dedi çünkü ben düşük yapmıyorum da gelişmiyor yada gelişimi duruyor zorunlu kurtaj olmak zorunda kalıyorum. Yakın takip ediyor 3 güne 1 gel diyor mesela hem devlete hemde özel e gidiyorum normalde ama bunu daha yeni öğrendim bu süreçte de özel e gitmek istemedim daha özel e başlamadım şuan haftaya yada öbür hafta gidip Allah'ın izniyle sağlıklı ysa hem kendisi hemde kalp atışını duymak istiyorum çünkü ve bu zamana kadar olan gebeliklerimde hep 7-8 . Haftaya kadar beklettiler birşeyler gorduyseler bu kullandığım ilaçlardan başka birşey vermediler emin olmak için bekletiyorlar inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip eder Rabbim 🤲
Canım hayirli olsun gebeliğin..sağlıkla gelsin bu sefer inşallah.
Benimde 3kaybim var hep gelişim durduğu için..ve kalp atışı hiç alamadığım icin.
Şimdi tekrar gebe kalınca kan sulandırıcı ve aspirine devam edilem.
Sen kalp atışı duydun mu ve kan sulandırıcı iğne kullanıyormusun kaçlik birde?

Kızlar cuma günü kontrolde doktor kafamı karıştırdı ya 5+3 Ken HCG 4865 karından görmedi daha doğrusu birşey var ama emin değilim dedi öğleden sonra kan sonucu çıkınca kan normal dış gebelik bulguları yok alttan baktı ve aşağıdaki gibi görüldü kese şuan resimde rahimde değil mi doktor bunu anlamaz mi bu görüntüyle bana sen yine dikkatli ol dış gebelik riskine karşı ağrın sizin olursa gel dedi önceden iki kaybim oldu ama bu sebepten değil gelişmediği den ne kadar düşünmeyeyjm desemde kafam da bir sürü soru😔🙇‍♀️
Minik bir kese var canim benim bildiğim kese gorununce dış gebelik şüphesi kalkar boş gebelik mol gebelik gelişmeyen kese bu tarz riskler göz önünde tutulur stres yapmadan kalp atışlarını bekle sakın kal sağlıkla gelsin hayırla gelsin

Canım hayirli olsun gebeliğin..sağlıkla gelsin bu sefer inşallah.
Benimde 3kaybim var hep gelişim durduğu için..ve kalp atışı hiç alamadığım icin.
Şimdi tekrar gebe kalınca kan sulandırıcı ve aspirine devam edilem.
Sen kalp atışı duydun mu ve kan sulandırıcı iğne kullanıyormusun kaçlik birde?
Amin canım cümlemizin ki sağlıkla gelsin inşallah ❤️🤲 benim ilkinde kalp atışı alındı 9+3 de gelişimi durdu 2. Tüp bebek di onda 6+1 de kaldı kalbi hiç atmadı zaten geriden geliyordu şuan 3. Gebeliğim çok şükür tekrar muayenemde kese karından rahatça görüldü olması gerektiği büyümüş ve içinde yolksac da oluşmuş dedi doktor herşey güzel dedi ben öğrendiğim den beri kullanıyorum kan sulandırıcı iğne ve ilaç i 4ml den. Kalp atışı için de bugün gidecektim cenazemiz var gidemedim acelem de yok inşallah büyür ve daha net görürüz bebeğimizi kalp atışını 🤲💞

Minik bir kese var canim benim bildiğim kese gorununce dış gebelik şüphesi kalkar boş gebelik mol gebelik gelişmeyen kese bu tarz riskler göz önünde tutulur stres yapmadan kalp atışlarını bekle sakın kal sağlıkla gelsin hayırla gelsin
Canım çok şükür kalktı o durumlar kese büyüdü ve yolksac da vardı içinde inşallah kalp atışını da sağlıklı bir şekilde duyarız🤲💞

Kızlar adetime gün kala hcg baktırdım idrarda çizgi çıkınca 23,14 çıktı pazar günü 35,64 çıktı bugünde yani çarşamba günüde 248,9 çıktı ben şuan dış gebelik mi yaşıyorum allah aşkına kimyasali bitti dış gebelik korkusu başladı bu arada adet olmadım yarın doktor kontrolüm olucak .

Kızlar adetime gün kala hcg baktırdım idrarda çizgi çıkınca 23,14 çıktı pazar günü 35,64 çıktı bugünde yani çarşamba günüde 248,9 çıktı ben şuan dış gebelik mi yaşıyorum allah aşkına kimyasali bitti dış gebelik korkusu başladı bu arada adet olmadım yarın doktor kontrolüm olucak .
Canım HCG değerlerinle böyle bir teşhis koyulamaz ultrason da kesenin görülmesine bağlı o da alttan 2 bin de karından da 5 bin üstünde görülür sadece sen sakin ol ve bekle inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğin 🤲

X