Görünür inşallahbenimki de 5 haftalık kızlar. buğün 4 de ultrason var. keseye bakıcaz inşallah görünür bir sorun yoktur
hayırlı olsun tatlım çok imrendim. hcg kaçtın peki canım.ben salıya mayene sırası aldım.değerim ortalama 4500 filan olacak inş.karından görünürmü ki.alttan tehlikeli diye duygum korkuyorum o yüzden
Ay benle aynı gün. benim sabah 11 de .Haberleşelimben de kesemi inşallah ayın 10'unda görcem kızlar:))
Nasıl yani :-/ sebep ay bi tuhaf oldum yazıyı görünceKızlar bn bebeğim i kaybettim.
çok geçmiş olsun. umarım tekrar yaşanmaz böyle şeyler. diyecek bir şey bulamıyorum, hepimiz aynı hassas dönemlerden geçiyoruz. Çabucak bugünleri atlatıp, çok sağlıklı bir hamileliğe başlarsın inşallah.Kızlar bn bebeğim i kaybettim.
Kızlar bn bebeğim i kaybettim.
bende salı günü gittim 5 haftalık dedi 847 ama kese göremedik cumaya gel dedi sizin beta hcg kaç :)Slm kızlar bn beşinci haftamdan gün aldim :) bugün doktor 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi.cok heyecanlıyım benim gibi bu durumu bekleyen var mı
canım hemen keseyi kalp atışını duydunmu sen neden 4 hafta sonraya verdi randevuyu ?Selam, kan değerlerim takip edilmiyor benim. İlk muayenem dündü ve 4 hafta sonra tekrar gideceğim. Bence başka bir doktor denemekte fayda var. Tek kriter kan değeri mi?, bir çok örnek var burada, bir anda yükselen değerler vs...
sadece keseyi gördü. artık ayda bir geleceksin dedi. çok seçme şansım yok doktoru, Türkiye'de olsam 3. doktorla bile bağlantıya geçmiştim. bir de bugün, hayatımın her döneminde kedim olmasına rağmen toxoplazma geçirmediğimi öğrendimcanım hemen keseyi kalp atışını duydunmu sen neden 4 hafta sonraya verdi randevuyu ?
kese 1500 ü geçince görünür dedi doktorum bende bugün gördüm 2100 lü bir değerim vardı :)akşam kan testimizi de yaptırdık çok şükür ama doktora görünemedim değerim 2826 çıktı :) keseyi ne zaman görebiliyoruz acaba ??
canım bende pazartesi gidiyorum kese görmeye. kaldı 3 gün hayırlısı ileSlm kızlar bn beşinci haftamdan gün aldim :) bugün doktor 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi.cok heyecanlıyım benim gibi bu durumu bekleyen var mı
canım benim doktorum 5000 olunca keseyi görebiliriz demişti pazartesi günü. benim pazartesi kan değerim 512 idi. ilk öğrendiğimde 24.02.2015 tü 174 tüAdetten 3 gün önce. evet hep tekrar latti.bnm geç döllenme ymis. ondan dolayi degerlerim düşükdüşüktür.senin en son kaç oldu.bnm 250 oldu dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?