• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kese göreceği günü iple çekenler. ..hadi heyecanımizi paylaşalım

Aaaaa nasıl yaa öyle şey mi olur çok şaşırdım şu an valla... Başka yere git canım kan önemli, değer artışlarına göre hareket ediliyor genelde... İnşallah herşey yolundadır zaten de sen yine de garantiye al :KK66:
Bugün 14.40 Ã randevu aldım bakalım :-) inşallah mutlu haberler alırım
Sende durumlar ne cnm

Slm kızlar bn beşinci haftamdan gün aldim :) bugün doktor 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi.cok heyecanlıyım benim gibi bu durumu bekleyen var mı

cumartesi gideceğim bende doktora keseyi görmek için hayırlısı inşallah hepimiz için

Yok onuyapmiyom artık. önce degerlerim düşük diye uzuluyordum.yabanci siteden birkac sey okudum.orada degerlerimin yuzde yüz artmasi gerekirken yüzde 75 arttığı çıktı. buda normalin biraz altiymis.minimum bile değil. ondan sonra doktorumun bile "acaba" bakışıni ttakmiyorum.bizim milletimiz hatta doktorlarimiz bile bi şüpheli modundan çıkamıyor
Merhaba canım benimde biraz yavaş artıyo değerlerim .. Bugün belli olucak en son perşembe günü yaptırdım 129 çıktı pazar günü 278 çıktı, şimdi bugün bakalım kaç çıkıcak, benim doktorumda çok kötü değil diyo ama o acaba mı bakışı vardı suratında kprktum biraz .. Şimdi gidicem doktora inşallah güzel sonuçlarla dönerim bakalım kaç olmuş değerim, keseyede bakmaya çalışıcak bugün ..

Merhaba canım benimde biraz yavaş artıyo değerlerim .. Bugün belli olucak en son perşembe günü yaptırdım 129 çıktı pazar günü 278 çıktı, şimdi bugün bakalım kaç çıkıcak, benim doktorumda çok kötü değil diyo ama o acaba mı bakışı vardı suratında kprktum biraz .. Şimdi gidicem doktora inşallah güzel sonuçlarla dönerim bakalım kaç olmuş değerim, keseyede bakmaya çalışıcak bugün ..
Degerler dusuk olunca bende endiseliydim.hep çok çok artsın istedim. Ama herkeste bu durum böyle değilmiş. hatta bn en son cuma Yaptım bir daha kanla filan uğraşıp moralimi bozmamak için bir daha gelmesem olur mu dedim dr tmm dedi keseyi görmeye gel dedi.bn inanıyorum hersey yolunda o eskisupermeni şüphelerim yok. degerler artiyor kan gelmiyor agrim yok eeee daha ne iisteyeyim ;)

So
Degerler dusuk olunca bende endiseliydim.hep çok çok artsın istedim. Ama herkeste bu durum böyle değilmiş. hatta bn en son cuma Yaptım bir daha kanla filan uğraşıp moralimi bozmamak için bir daha gelmesem olur mu dedim dr tmm dedi keseyi görmeye gel dedi.bn inanıyorum hersey yolunda o eskisupermeni şüphelerim yok. degerler artiyor kan gelmiyor agrim yok eeee daha ne iisteyeyim :KK66:

Son testim bugün 330 çıktı iki günde sadece 50 artmış dr ya sağlıksız yada dış gebelik dedi, yarın kürtaja alıcak keseyi falan da görmedi 1 haftadır çok kötü artışlar hiç artmıyo artık .. Napıcam bilmiyorum artık

1231 cıktı kızlar ama keseyi göremedik perşembe yine kan bakalım dedi

So

Son testim bugün 330 çıktı iki günde sadece 50 artmış dr ya sağlıksız yada dış gebelik dedi, yarın kürtaja alıcak keseyi falan da görmedi 1 haftadır çok kötü artışlar hiç artmıyo artık .. Napıcam bilmiyorum artık
Aaaa ne alaka ya.hemen kurtaja filan gitme.baska bi doktora danis.ne alaka ya ikimiz hemen hemen ayniyiz.tabi şimdi görünmez. beni doktor haftaya çağırdı mesela.once görünmez senin geç döllenme ddedi.bn cok şaşırdım

Aaaa ne alaka ya.hemen kurtaja filan gitme.baska bi doktora danis.ne alaka ya ikimiz hemen hemen ayniyiz.tabi şimdi görünmez. beni doktor haftaya çağırdı mesela.once görünmez senin geç döllenme ddedi.bn cok şaşırdım
Canım ama çok yavaş artıyomuş 278 den 330 a çıkabildi sadece iki günde .. Napıcağımı şaşırdım ben artık bilmiyorum ..

1231 cıktı kızlar ama keseyi göremedik perşembe yine kan bakalım dedi
Değerlerin iyi çıkmış ama işte gorunmeyince görünmüyor. ben merk ettim de keseden önce kan mi vermek lazım mis illa biliyor musun

Canım ama çok yavaş artıyomuş 278 den 330 a çıkabildi sadece iki günde .. Napıcağımı şaşırdım ben artık bilmiyorum ..
Sen yinede yarin baska hastaneye kan ver baska doktor ile konus bu is kolay degil

Aklım durdu sanki napıcağımı şaşırdım ya, akşam belki başka doktorada gderim ama sol kasığım ara ara ağrıyo az ..
Tatlim akşam saatleri hcg düşük olur. Yarın git bir daha bak. üzülme şimdiden. Bu bebege tehlikeli

Aklım durdu sanki napıcağımı şaşırdım ya, akşam belki başka doktorada gderim ama sol kasığım ara ara ağrıyo az ..
Ayrica degerlerin gunleriyle beraber nasildi .yazar misin

Tatlim akşam saatleri hcg düşük olur. Yarın git bir daha bak. üzülme şimdiden. Bu bebege tehlikeli
Yarın başka bi doktora gidicez test falanda ister zaten o da .. Bakalım yarın nolucak ne dicekler .. Ben riskli gebe sayılıyorum ilk bebeğimde sağlıksızdı 6.aya kadaar yaşadı karnımda, şimdi buda sağlıksız diyo doktor yavaş arttığı için .. Of neyse yarın sbah gidicez başka doktora hayırlısı neyse o olsun ..

Selam, kan değerlerim takip edilmiyor benim. İlk muayenem dündü ve 4 hafta sonra tekrar gideceğim. Bence başka bir doktor denemekte fayda var. Tek kriter kan değeri mi?, bir çok örnek var burada, bir anda yükselen değerler vs...

Selam, kan değerlerim takip edilmiyor benim. İlk muayenem dündü ve 4 hafta sonra tekrar gideceğim. Bence başka bir doktor denemekte fayda var. Tek kriter kan değeri mi?, bir çok örnek var burada, bir anda yükselen değerler vs...
Canım ben riskli gebeyim o yüzden takip ettirmek zorundaydım .. İlk bebeğimde sağlıksızdı şans eseri yaşadı tutundu 6 aya kadar

Tabi yinede yarın başka doktora gidicez

Back
X