Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kese göreceği günü iple çekenler. ..hadi heyecanımizi paylaşalım
- Konu Sahibi Tugbas24
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
Ayy ne güzel ya.bende doktoragittigimde 6.5 haftalik olacak inş. ins bende görürümBugün gördüm keseyi çok sükür 6 haftalik bebişim kalbinide haftaya duyariz insallah
- 28 Şubat 2015
- 31
- 8
- 3
- 34
İnsallah görürsün canım dua et çok çok önce kese heycani sonra kalp sesini duymak testlerin temiz cikmasi bebegin saglikli gelisimi dogum heycani ve kimseye caktirmasanda içten içe korku hali bunlarin hepsini yasamak annelik gercekten cok zormuş annemi daha iyi anlar oldum sanki allah yardimcimiz olsun hepimizin
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
Tatlim keseyi alttan ultrason lami yoksa karın danmi gördülerİnsallah görürsün canım dua et çok çok önce kese heycani sonra kalp sesini duymak testlerin temiz cikmasi bebegin saglikli gelisimi dogum heycani ve kimseye caktirmasanda içten içe korku hali bunlarin hepsini yasamak annelik gercekten cok zormuş annemi daha iyi anlar oldum sanki allah yardimcimiz olsun hepimizin
- 30 Eylül 2012
- 2.144
- 1.433
- 108
Eveett işte bu benimmben de 5.haftamın içerisibdeym, haftaya perşembe ya da cuma günü keseyi görmeğe gidecez inşallah, gerçekten heyecanlıyım :)Slm kızlar bn beşinci haftamdan gün aldim :) bugün doktor 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi.cok heyecanlıyım benim gibi bu durumu bekleyen var mı
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
Inş tatlim ya.bana daha geç gel dedi.10 veya 11 mart.artk görünür herhalde.bende heyecanlı ve mutluyumEveett işte bu benimmben de 5.haftamın içerisibdeym, haftaya perşembe ya da cuma günü keseyi görmeğe gidecez inşallah, gerçekten heyecanlıyım :)
- 30 Eylül 2012
- 2.144
- 1.433
- 108
Görürsün canım içini ferah tut :) sen ilk kan testini ne zaman yaptn bi dr iki gün sonra tekrarladn mı?Inş tatlim ya.bana daha geç gel dedi.10 veya 11 mart.artk görünür herhalde.bende heyecanlı ve mutluyum
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
Adetten 3 gün önce. evet hep tekrar latti.bnm geç döllenme ymis. ondan dolayi degerlerim düşükdüşüktür.senin en son kaç oldu.bnm 250 oldu dünGörürsün canım içini ferah tut :) sen ilk kan testini ne zaman yaptn bi dr iki gün sonra tekrarladn mı?
- 30 Eylül 2012
- 2.144
- 1.433
- 108
Canım ben adet günü yaptm 194 çıktı, dr iki gün sonra tekrla dedi bu sefer 514 çıktı... Haftaya kese görmeye gidecez hayırlısı inşallah :)Adetten 3 gün önce. evet hep tekrar latti.bnm geç döllenme ymis. ondan dolayi degerlerim düşükdüşüktür.senin en son kaç oldu.bnm 250 oldu dün
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
İnş görelim miniklerimizin yaşam alanı ni.bn daha sonraki haftaya gitcm.gunler geçmiyorCanım ben adet günü yaptm 194 çıktı, dr iki gün sonra tekrla dedi bu sefer 514 çıktı... Haftaya kese görmeye gidecez hayırlısı inşallah :)
- 30 Eylül 2012
- 2.144
- 1.433
- 108
Canım hayırlısıyla görürüz inşallah... Sana tavsiyem negatif hiçbirşeyi okumaİnş görelim miniklerimizin yaşam alanı ni.bn daha sonraki haftaya gitcm.gunler geçmiyor
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
Yok onuyapmiyom artık. önce degerlerim düşük diye uzuluyordum.yabanci siteden birkac sey okudum.orada degerlerimin yuzde yüz artmasi gerekirken yüzde 75 arttığı çıktı. buda normalin biraz altiymis.minimum bile değil. ondan sonra doktorumun bile "acaba" bakışıni ttakmiyorum.bizim milletimiz hatta doktorlarimiz bile bi şüpheli modundan çıkamıyorCanım hayırlısıyla görürüz inşallah... Sana tavsiyem negatif hiçbirşeyi okuma
- 30 Eylül 2012
- 2.144
- 1.433
- 108
Burada ne gebelikler var çok düşük değerlerden birden yükselen .. Bu yüzden hep pozitif olmalısınYok onuyapmiyom artık. önce degerlerim düşük diye uzuluyordum.yabanci siteden birkac sey okudum.orada degerlerimin yuzde yüz artmasi gerekirken yüzde 75 arttığı çıktı. buda normalin biraz altiymis.minimum bile değil. ondan sonra doktorumun bile "acaba" bakışıni ttakmiyorum.bizim milletimiz hatta doktorlarimiz bile bi şüpheli modundan çıkamıyor
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
İnş pozitif ve mutluyum. optimis optimis takılıyorum. polyanna ya döndüm :)Burada ne gebelikler var çok düşük değerlerden birden yükselen .. Bu yüzden hep pozitif olmalısın
- 30 Eylül 2012
- 2.144
- 1.433
- 108
Senle adet tarihlerimiz aynı sanırım canım, bebişlerimizi de hayırlısıyla yakım vakitlerde dünyaya getirecez inşallah bugün nasıl öğrendin kan testi yaptrdn mı? Kaç çıktı?Ben bu gün ögrendim kızlar
Tecrübeli annişler bundan sonra neler yapmalıyım acaba hemen yarın doktora gitmeli miyim yoksa haftaya kadar beklemem mi daha iyi olur
Aa ne güzelSenle adet tarihlerimiz aynı sanırım canım, bebişlerimizi de hayırlısıyla yakım vakitlerde dünyaya getirecez inşallah bugün nasıl öğrendin kan testi yaptrdn mı? Kaç çıktı?
Yok idrar testi yaptım yarın kan baktıracağım canım
- 30 Eylül 2012
- 2.144
- 1.433
- 108
Baktrdın mı canım :)Aa ne güzel
Yok idrar testi yaptım yarın kan baktıracağım canım
Kan alamadı :-( damar bulamadı yaaBaktrdın mı canım :)
- 30 Eylül 2012
- 2.144
- 1.433
- 108
Aaaaa nasıl yaa öyle şey mi olur çok şaşırdım şu an valla... Başka yere git canım kan önemli, değer artışlarına göre hareket ediliyor genelde... İnşallah herşey yolundadır zaten de sen yine de garantiye alKan alamadı :-( damar bulamadı yaa