• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kese göreceği günü iple çekenler. ..hadi heyecanımizi paylaşalım

hayırlı olsun tatlım çok imrendim. hcg kaçtın peki canım.ben salıya mayene sırası aldım.değerim ortalama 4500 filan olacak inş.karından görünürmü ki.alttan tehlikeli diye duygum korkuyorum o yüzden

Bana kimse fikrimi sormadı açıkcası, ultrason ister miyim diye. Belçikadayım, kanıma daha hiç bakılmadı. . Oldukça farklı gidiyor sizinkilerle kıyaslayınca. Umarım iyi bir doktora denk gelmişimdir, ilk gebeliğim kıyaslayamıyorum da. Sizleri takip ederek öğreniyorum bir çok şeyi. İnşallah iyi haberlerini alırız.

tamam:))ben çok heycanlıyım:))kendimi daha hamile gibi hissedemiyorum,keseyi görünce ikna olucam galıba:)))inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize

Kızlar bn bebeğim i kaybettim.

Slm kızlar bn beşinci haftamdan gün aldim :) bugün doktor 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi.cok heyecanlıyım benim gibi bu durumu bekleyen var mı
bende salı günü gittim 5 haftalık dedi 847 ama kese göremedik cumaya gel dedi sizin beta hcg kaç :) :anneadayı:

Selam, kan değerlerim takip edilmiyor benim. İlk muayenem dündü ve 4 hafta sonra tekrar gideceğim. Bence başka bir doktor denemekte fayda var. Tek kriter kan değeri mi?, bir çok örnek var burada, bir anda yükselen değerler vs...
canım hemen keseyi kalp atışını duydunmu sen neden 4 hafta sonraya verdi randevuyu ?

canım hemen keseyi kalp atışını duydunmu sen neden 4 hafta sonraya verdi randevuyu ?
sadece keseyi gördü. artık ayda bir geleceksin dedi. çok seçme şansım yok doktoru, Türkiye'de olsam 3. doktorla bile bağlantıya geçmiştim. bir de bugün, hayatımın her döneminde kedim olmasına rağmen toxoplazma geçirmediğimi öğrendim :(

akşam kan testimizi de yaptırdık çok şükür ama doktora görünemedim değerim 2826 çıktı :) keseyi ne zaman görebiliyoruz acaba ??

Slm kızlar bn beşinci haftamdan gün aldim :) bugün doktor 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi.cok heyecanlıyım benim gibi bu durumu bekleyen var mı
canım bende pazartesi gidiyorum kese görmeye. kaldı 3 gün hayırlısı ile :KK49: kalp atışıda duyabilirmiyiz o gün:KK68:

Adetten 3 gün önce. evet hep tekrar latti.bnm geç döllenme ymis. ondan dolayi degerlerim düşükdüşüktür.senin en son kaç oldu.bnm 250 oldu dün
canım benim doktorum 5000 olunca keseyi görebiliriz demişti pazartesi günü. benim pazartesi kan değerim 512 idi. ilk öğrendiğimde 24.02.2015 tü 174 tü

bende keseyi göreceğim günü iple çekiyorum 6. haftada görebiliriz dedi doktorum.
19 martta görebilirim umarım :aa: :21:

Back