Kese boyu büyümüyor

okpaln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
5
0
1
21
Merhabalar ben tahminen 4 5 yada 6 haftalık gebeyim tam bişey söylemedi doktor bebeğim tüpün tam altında dışında yani dış gebelik değil fakat beş gün sonra gel bakıcaz dedi bebek 5mm di beş gün sonra gittim bebek hala aynı yerinde rahmime düşmemiş ve hala 6mm büyümemiş dedi doktor kafam çok karıştı çok korkuyorum ağrılarım çok oluyor

Son adet tarihine göre kaç haftalık oluyor ? Bir de başka doktora git bu doktor hiçbir şey anlatmıyor belli ki

Merhaba durumunuz nedir benimde bebeğim aynı yerde ve büyümüyor maalesef

Merhaba durumunuz nedir benimde bebeğim aynı yerde ve büyümüyor maalesef
Bekleyin 9 haftaya kadar ben bekliyorum rahime düştü dedi bi doktor başkası düşmedi dedi kalbini duymazsam 9. Haftaya kadr beklicem

Bekleyin 9 haftaya kadar ben bekliyorum rahime düştü dedi bi doktor başkası düşmedi dedi kalbini duymazsam 9. Haftaya kadr beklicem
Anladım bana kornual gebelik dediler anne için çok riskli ben iğne olacağım yarın hakkımızda hayırlısı olsun

Anladım bana kornual gebelik dediler anne için çok riskli ben iğne olacağım yarın hakkımızda hayırlısı olsun
Bana da öyle dediler önceden bir gebelik veya amilyat geçirmemişsen korneal olması inkansız bekle o rahime düşecektir kalbini ferah tut bende geç döllenme olmuş 7 hafta olmam lazımken 5 haftalık kese var bebek yok onu bekliyorum inşAllah cuma gidicem bebeğimi görürüm

Maalesef önce düşük başladı sonra kürtaj oldum kese büyümedi

Hayırlısı olsun hakkında 6 ay korunmaya dikkat et tekrar düşük yapma ihtimalin yüksek 6 ay sonra kolaylıkla gebe kalabilirsin canını sıkma güzelim

Hayırlısı olsun hakkında 6 ay korunmaya dikkat et tekrar düşük yapma ihtimalin yüksek 6 ay sonra kolaylıkla gebe kalabilirsin canını sıkma güzelim
Teşekkür ederim inşallah sizinde bebeğiniz sağlıkla büyür doğar

Öncelikle umarım bebeğiniz iyidir, inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız ama şunu sormak istiyorum, doktor musunuz? Neye dayanarak insanla “kürtaj olma bekle” ve “6 ay korunmazsan tekrar düşük olur” diyorsunuz? Kornual gebelik anne için aşırı tehlikeli, geç kalınırsa tüpleri alınmak zorunda kalınır, bu tür şeyler kişiden kişiye göre değişir, sizinkisi rahme yerleşmiştir ama bir başkasınınkisi yerleşmez. Söylediğiniz şeylere biraz dikkat edin, belki kadın size inanacak ve bekleyecek sonra tüplerinden olacak! Ayrıca 6 ay korun da nereden çıktı? Bu bilgi 20 yıl öncesine ait, bugün doktorların yarısı, bir kere regli görün sonra devam edin diyor diyet yarısı da en fazla 3 ay korunun diyor. Ki bununla ilgili araştırmalar da düşük sonrası ilk 3 ay sağlıklı hamile kalma oranının yüksek olduğunu söylüyor. Böyle doktor gibi net net konuşmak istiyorsanız önce biraz araştırın ondan sonra konuşun lütfen.

Çok zor bir süreç, maalesef günümüzde gebeliklerin neredeyse %20 si düşük ile sonuçlanıyor. Ben de daha önce bir düşük yaptım. Zamanla, daha mantıklı düşünmeye başlayınca sadece sağlıksız bir gebeliğin sonlandığını anlayacaksın. Umarım en kısa sürede yeniden anne olma yolculuğuna devam edersin.

Evet ben doğum yapar gibi bir düşük yaşadım sancısı öyleydi inanın ölüyorum sandım kornual olduğu için orta tarafa düşerken ömrümden ömür gitti umarım tekrar cesaret bulup acıları unuturum hayırlısı olsun diyorum artık ümitlerim yarıda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…