Kermes için ördüklerim

XSXimal

Üzeni yolla... Salla...
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
2.082
9
Bunlar kesmes için ördüklerim kızlar, katılmaya çok geç karar verdim.a.s
Küçük kızım olduğu için çok ilgi istiyor, yaptıklarımı söküyor. Buda insanı deli ediyor ama bende birkaç parça birşeyler örmeye çalıştım. Yaptıklarımı geçen gün qusel'e kargo ile gönderdim, eline geçmiş haberini aldım.a.s. Ufakta olsa kermese katkım olduğu için mutluyum.

Bunlar örebildiğim şapkalar...

Bu şalın modelini çok seviyorum...

Bebek yeleklerini yeni örmedim ama kızımın vardı, hiç kullanmamıştım.
Bunlarda değerlensin istedim.

Eline sağlık, hepsi süper olmuş...

Sen de örgücülerdensin galiba..a.s

evt cnm elıme gezdı o renklı olan sapkayla fıstık yesılı olanı cok begendım kafama takıp denıcem guzel olursa kermesde ben alıcam onları :))

ellerine sağlık allah kabul etsin!!!!!!!!!!!!!!!!

Şimal cim ellerine sağlık

Eğer mümkünse şalın örneği hakkında bilgi verirmisin , birde şal yerine kayık yaka bir kazakta nasıl durur sence?

sevgilerimle a.s.

şimalim ellerine yüreğine sağlık ablacığım hepsi çok güzel olmuş küçücük bebeğinle uğraşıp bunları hazırlaman çok hoş seni sevgiyle öpüyorum

Şimal cim ellerine sağlık

Eğer mümkünse şalın örneği hakkında bilgi verirmisin , birde şal yerine kayık yaka bir kazakta nasıl durur sence?

sevgilerimle a.s.

Canım onun örneği 1 ilmek atıp 1 kesiyorsun böyle oluşuyor.
Ama çapraz durmasının sebebi üçgen olduğu için 3 sırada bir kenarlarından arttırınca örnekler çapraz geliyor.
Düz yapıncada hoş duruyor, aynı örnekten kendime hırka örmüştüm.
Kayık yakada da hoş durur bence,iyi fikir, hatta ben bile örebilirim.jeyyar

Örneği biliyorum , demek üçgen olduğundan değişik geldi bana :dance: Bu örnekten bir kayık yaka kazağım ( kırmızıda çok orjinal duruyor örnek ) , bir kare yaka kısa kollum , birde v yaka kazağım var , mutlaka denemeni öneririm kayık yaka kazağı :1hug:

sevgilerimle a.s.

hepsi çok güzel olmuş elerine sağlık şala bayıldım hem kolay hemde gösterişli

cnm su en alttakı sagdakı sapkayı ben aldım uzerıne cıcekler yapıp arkadasımın kızına hedıye ettım resmını eklerım bakarsın nasıl olmus senın orgun onceden soylıcektım ama sımdı aklıma geldı :) 1 sene sonra hehe

bu arada su fıstık yesılı olanıda satın aldım ama henuz kımseye hedıye etmek nasıp olmadı duruyo oyle :))

bu arada su fıstık yesılı olanıda satın aldım ama henuz kımseye hedıye etmek nasıp olmadı duruyo oyle :))

Bu konu çok gerilerde kalmıştı yaw, ben bile unutmuşum...-tatlicadiarzu-
Ekle bakam çiçekli olanı nasıl olmuş, kopya çekerim...:jeyyar:
Yeşil olanıda artık bir daha ki kışa hediye edersin tatlım...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…