Kermes için ördüklerim

superler tatlım.. hayır işlemişsin Allah kabul etsin :) Şeniz

Teşekkür ederim canım...
Lösder için hazırlamıştık bunları.. nisan 2008 gibi yapıldı ama istenilen kadar satışımız olmamış maalesef...
:çok üzgünüm:

emeğinize sağlık yüreğinize sağlık çok güzel olmuşlarrr
acaba duyur yeterli mi olmadı? haklımız kermesleri sever ama.

şimalcim bunlar harika ee o kelebek yastıklardan sonra şaşırmamak lazım ama benim hoşuma giden ne oldu biliyomusun herkes el örgüsü yapıyor ama bu kol kısımları falan çok sırıtıyor ya çok acaip duruyor ama senin ki öyle değil baya harika olmuş tatlım eline emeğine yüreğine sağlık becerikli arkadaşım benim:asigim:

şimalim ellerine yüreğine sağlık ablacığım hepsi çok güzel olmuş küçücük bebeğinle uğraşıp bunları hazırlaman çok hoş seni sevgiyle öpüyorum

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: benimde küçük bi bebeğim var ama malesef şimal gibi yetenekli değilim ablaam ama kıskandım valla :çok üzgünüm: çabuk benide sevgiyle öp yoksa içine dert olurum bak:roflol: canım ablam sen bana bakma akşam akşam can sıkıntısından ablama naz yapıyorum işte:asigim:

Son düzenleme:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: benimde küçük bi bebeğim var ama malesef şimal gibi yetenekli değilim ablaam ama kıskandım valla :çok üzgünüm: çabuk benide sevgiyle öp yoksa içine dert olurum bak:roflol: canım ablam sen bana bakma akşam akşam can sıkıntısından ablama naz yapıyorum işte:asigim:

şimalim sen unutmuşsun ama ben buldum çıkardım. hayır işlerini çok severim bilirsin :)
el işlerin çok güzel bir de hayırlı bir iş için olunca ayrı güzel olmuş

emeğinize sağlık yüreğinize sağlık çok güzel olmuşlarrr
acaba duyur yeterli mi olmadı? haklımız kermesleri sever ama.

Canım duyuru için burada topik açıldı, birçok arkadaşımız satılması için elinden gelen yardımı gönderdi...
Başka forumlara üye olan arkadaşlar yardım isteyip katılım bekledi...
Blog sahipleri olarak bloğumuzda ilanladık ama yine çok fazla satış olmamış ya...
Ben gidemedim ama giden arkadaşlardan haberleri aldık, fotoğraflar falan eklendi...

şimalcim bunlar harika ee o kelebek yastıklardan sonra şaşırmamak lazım ama benim hoşuma giden ne oldu biliyomusun herkes el örgüsü yapıyor ama bu kol kısımları falan çok sırıtıyor ya çok acaip duruyor ama senin ki öyle değil baya harika olmuş tatlım eline emeğine yüreğine sağlık becerikli arkadaşım benim:asigim:

Yeleklerin kol kısımlarından bahsediyorsan kermese gönderdiklerimi annem örmüştü...:1closedeyes:
Ama benim el örgünde fena değil yani...
:jeyyar:

şimalim sen unutmuşsun ama ben buldum çıkardım. hayır işlerini çok severim bilirsin :)
el işlerin çok güzel bir de hayırlı bir iş için olunca ayrı güzel olmuş

Hayır işi dedinde...
Söylediğin arkadaşın topiğine kıyafet ile ilgili yardım ederim diye yorum yazdım..
Bana hiç geri dönmemiş...
Siteye girmiyormu acaba ya...CADIARZU

Hayır işi dedinde...
Söylediğin arkadaşın topiğine kıyafet ile ilgili yardım ederim diye yorum yazdım..
Bana hiç geri dönmemiş...
Siteye girmiyormu acaba ya...CADIARZU

canım arada bir giriyor sürekli değil. neti komşusundan alıyormuş

Haa tamam o zaman...
Ben göndereceklerimi hazırladım...
Kısmetse yarın yada salı günü göndericem inşallah...

sımalım eklıcektım ama fotolar cok buyuk oluyo kucultemedım yaaa ay ne guzeldı kermes telasımız yıne emegı gecen herkese tsekkurler

X