Lekeler, Çiller keratosis pilaris

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
lazer ben yaptırıcam bu kış yalnız onda da şöyle bir durum var siyah kendini gösteren tüyler de etkili bizimkiler cilt altında genital bölge bu uygulamaya çok uygun mesela dedi bana sarı ve ince tuyler ne yazıkki çok etki görmüyormuş
lazer epilasyon benim bahsettiğim tabi farklı bir uygulama varsa

Doktorun ve kremlerin ismini bana da mesaj atar mısın??

H hyperspace bir e-book indirmiş: http://www.livingwithkp.com/
kitaptaki çözüm:

gereken malzemeler: orta büyüklükte iyi deniz tuzu, organik süzme hindistan cevizi yağı (nutiva marka iyi), organik işlenmemiş elma sirkesi (bragg marka), arıtılmış su (hazır), 2 küçük sprey şişesi, 1 kavanoz ya da cam şişe

kavanozun 3/4 üne hindistan cevizi yağı, kalanına ise deniz tuzu. yavaşça katarak karıştıracaksın. sıkıca ağzını kapat.
sprey şişesinin 3/4 üne elma sirkesi, kalanına su.
ikinci sprey şişesinin tamamına hindistan cevizi yağı.

normal banyonu yaptıktan sonra peelingi (yani deniz tuzu-hindistan cevizi yağı) kp olan bölgelere sür ve dairesel hareketlerle ovala. cildinin hassasiyetine göre yumuşak ya da sertçe ov. istersen kabak kesesi yardımı ile yapabilirsin. sonra su ile iyice durula. biraz yağlı kalabilir. başlangıçta bunu haftada 3-4 kez uygula. cildin kızarabilir ama korkma hepsi geçecek

durulandıktan sonra elma sirkesini yine o bölgelere sık. biraz yanma olabilir. çok yanarsa biraz daha sulandırabilirsin sirkeyi. birkaç dakika bekleyip sadece su ile durula.

hindistan cevizi yağını sprey ile cildine sık. bunu tüm vücuduna yapabilirsin. birkaç dakika masaj yaptıktan sonra su ile durulan. yağ biraz kalacaktır ama cilt onu emer. not: yağın biraz daha cıvık olmasını istiyorsan şişeyi sıcak suyun altına tutabilirsin.

elma sirkesini ve hindistan cevizini bu şekilde her gün uygula ama peeling haftada 3 kez. duruma bağlı olarak sirke ve yağı da birkaç gün kesebilirsin. not: cildin çok hassassa elindeki yağı iyice çıkarmadan yüzüne dokunma, bulaşık deterjanı ile çıkar yağ.

bu tedaviden sonra 3 gün içerisinde pürüzsüzlüğü fark edeceksin.

tedavi 4 bölümden oluşuyor: pul pul dökülme, denge, nem, diyet

-pul pul dökülme için en iyi peeling verilen tarif. elbette başka peelingler de uygulayabilirsin ama bu iyi ve masrafsız
-denge için mutlaka elma sirkesi
-nem için iyi bir yağ lazım ve saf hindistan cevizi yağı en iyisi. aynı zamanda leke oluşumunu engeller ve yaşlılık karşıtıdır
-diyet, alınan yiyecekler önemli.
--antioksidan: meyveler ve koyu yeşil yapraklı sebzeler ye
--esansiyel yağ asitleri(aynı zamanda omega3): somon, keten tohumu, tahıl, ayrıce keten yağı ve balık yağı ye
--şekerden kaçın

gıda hassasiyeti de olabilir.
bol su iç

iyi yağlar: somon, sardalya, hamsi, uskumru ve soğuk su balıklarında
diğer kaynaklar: fındık ve tahıllarda. brezilya fıstığı, ceviz, badem, kabak çekirdeği, ayçiçeği çekirdeği, yumurta
anti-inflamatuar diyet gıda grupları: meyve, sebze, fındık, yalın etler(sınırlı miktarda), balık

ek gıda: multivitamin/mineral, magnezyum(400 günde 1000 mg), D vitamini/omega3 balık yağı

Canımm çok sevindim senin adına gerçekden bu mükemmel birsey kendi adima dusununce de heycanlandimm lütfen banada mesaj atabilirmisin hem doktorun ismini hangi sehirde oldugunu ve ilacin isminide atabilirmisin rica etaem bekliyorum acil

Ben de çok sevindim, çocukluğumdan beri tavuk cildine sahibim ve cildiye sadece nemlendirici kremler verdi hep... Genetik olduğu için ve okuduğum şeyler yüzünden artık umudu kaybediyordum ama senin yazını okudum ve çok mutlu oldum. Azalması da bir şey sonuçta. Doktoru ve ilacı bana da mesajla yazabilir misin?

Merhaba gncdmt size ilacim adini atmis sizde lutfen bize atarmisiniz suan cevap veremiyo kendisi sanirim gormuyo siz yazarmisiniz lutfen

elbette
öncelikle belirtmeliyim ben kullanmadım yoğun olduğum için kendime henüz bakamadım ama siz denerseniz fayda görüp görmediğinizi lütfen paylaşın

bende de aynı dert var arkadaşlar. kendimi bildim bileli kollarımın üst kısmı tavuk derisi görünümünde ama ergenlik çağımda sırtımda da çıkmaya başladı ve gitgide artarak tüm sırtımı kapladı. gitmediğim doktor kalmadı. sivilce ilacı ya da nemlendirici yazıp gönderdiler hep. bu hastalığın teşhisini bile koyamıyor birçok doktor. kollarımdakini sorun etmiyorum ama sırtım çok kötü görünüyor. glutensiz beslenmenin çözüm olabileceğini okudum bazı sitelerde. ne kadar doğru bilmiyorum ama denemek istedim. bir aydır glutensiz besleniyorum. işe yararsa burada mutlaka paylaşacağım. şu aralar herhangi bir ilaç da deneyemem emzirdiğim için. bakalım inşallah faydasını görürüm.

Bir ayda hic faydasini gormediniz mi pei

Arkadaşlar mesaj atan herkesten çok özür dilerim. Cevap veremedim uzun bir süre. İşlerim çok yoğundu ve henüz vakit buldum. Merak edenler olmuş tedaviden sonra tekrarladı mı diye. Tekrarlamadı arkadaslar şu an gayet güzel. Özellikle bu yıl 3 gün falan güneşlendim o da çok iyi geldi ve daha da güzelleşti. Tatilden sonra bakım yapmadığım için şu an sadece kuruluk var biraz. Allah nasip ederse önümüzdeki ay lazere başlayacağım daha da iyi olacağını düşünüyorum. Doktorum iyi gelir demişti. Ben ilaç isimlerini ve doktorun adını paylaşmak istiyorum herkes faydalansın diye fakat site yönetimi reklam olarak görür uyarı verir diye yazmadım bu zamana kadar. Sıkıntı olmuyor derseniz paylaşabilirim. Herkese iyi akşamlar diliyorum. Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…