- 20 Kasım 2015
- 1
- 0
- 31
- Konu Sahibi Ejderha Dovmeli Kiz
ilacın adını mesaj atarmısın lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum aynı sorun bendede var ve gluten diyeti ne başladım 1 hafta oldu işe yarar mı bilmiyorum ama denemekten başka çarem yok bu diyeti yapanlar sonuçlarını yazarsa çok sevinirim ne zaman etkisini gösterir çok merak ediyorum...
ben de üç aydır yapıyorum gluten diyeti hala etkisini göremedim. birkaç ay daha devam etmeyi düşünüyorum. iyileşeceği varsa da yılların birikimi bir anda kaybolmaz diye sabrediyorum :) bakalım daha ne kadar dayanabilirim
ben de üç aydır yapıyorum gluten diyeti hala etkisini göremedim. birkaç ay daha devam etmeyi düşünüyorum. iyileşeceği varsa da yılların birikimi bir anda kaybolmaz diye sabrediyorum :) bakalım daha ne kadar dayanabilirim
dikkat ediyorum aslında farketmeden yediğimi sanmıyorum. genellikle evde olduğum için yediğim içtiğim şeyleri kontrol edebiliyorum. belki başka bir besine karşı alerjim vardır bilmiyorum onu da. acaba glutensiz diyet yapıp olumlu sonuç alan arkadaşlardan alerji testi yaptıran oldu mu hiç? alerji testinde çıkar mı ki?Hiç mi etkisini görmediniz acaba farketmeden bazı gluten li yiyecekleri kaçırıyor olabilirmisin ??? Çok uzun olmuş yada buğday ürünlerine değilde başka bir şeylere mi alerjiniz var
hamur işleri ve içinde un olan her şeyden uzak duruyorum. ekmeği evde kendim yapıyorum ekmek makinesi var, glutensiz un karışımı ile. ekmeğe çok düşkün değilim zaten sadece kahvaltılarda yiyorum o yüzden uzun süre idare ediyor. buğday, arpa, çavdar ve yulaftan uzak durmak lazım. hazır gıdalar alırken de içeriğine bakmak gerek.Neler yediğini ogrenebilirmiyim ???
hamur işleri ve içinde un olan her şeyden uzak duruyorum. ekmeği evde kendim yapıyorum ekmek makinesi var, glutensiz un karışımı ile. ekmeğe çok düşkün değilim zaten sadece kahvaltılarda yiyorum o yüzden uzun süre idare ediyor. buğday, arpa, çavdar ve yulaftan uzak durmak lazım. hazır gıdalar alırken de içeriğine bakmak gerek.
sonuçlarını merakla bekliyorum. ben de ilk fırsatta gitmek istiyorum test yaptırmak içinÇok geçmiş olsun herkeste farklı kiminde sadece kollarında kiminin çok inşallah geçer ....yarın göğüs hastalıklarına gidip alerji testi yaptircam tabi doktor uygun görürse bugün bi arkadaşım yaptırdı onda çıkmış buğday ürünleri bakalım sonuçlarını yazarım canım eğer yaptirmadiysan göğüs hastalıklarına gidebilirsin alerji testi için devlet hastanesinde parasız çok merak ediyorum bakalım bende ne çıkacak ...
sonuçlarını merakla bekliyorum. ben de ilk fırsatta gitmek istiyorum test yaptırmak için