Lekeler, Çiller keratosis pilaris

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Gncdemt arkadaşımız bir krem tavsiyesinde bulunmuş ancak sanırım özel mesaj ile öğrenebiliyoruz. Kendisi en son 20 ekimde aktifmiş. Kremin ismini öğrenen varsa bize de verebilir mi acaba?

Arkadaşlar çok özür dilerim ama çok sık ziyaret edemiyorum siteyi çalıştığım için ve de sürekli krem ismi isteniyor. Kremler bir tane eczaneden alayım da kullanayım tadında kremler değil zaten tek tek değil karışım krem haline getirilmiş ve gramını sadece doktorun belirleyebileceği (hastalığın şiddetine ve cildinizin hassasiyetine göre) özel bir karışım krem. Pek çok kişiye bu konuyla ilgili özelden mesaj attım. Krem isimlerini yazdım yani. Sadece son 4 arkadaşa yazamadım bunun içinde özür diliyorum. Sizinle şu an sadece doktor adını paylaşacağım. Krem konusunda sorumluluğu üzerime almamak için yazmıyorum kremin içeriğini. Sıkıntılı bir süreç çünkü. Kremin başlarda yaptığı yara, iltihabı patlatma vs.gibi durumlarından ötürü korkabilirsiniz ki ben doktor gözetiminde kullanamama rağmen korktum. Doktorumun adı Barış Dervent. Kendisinin İstanbul/Kadıköyde muayenehanesi var. İnternet üzerinden iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Muayene ücreti 300TL idi, geçtiğimiz şubat ayında. Her gittiğinizde ödemiyorsunuz bunu ilk muayenede veriyorsunuz daha sonra gitmeleriniz kontrol sayılıyor. Bu nedenle ücret almıyor. İlaç parası buna dahil değil. Size reçetinizi veriyor siz her hangi bir eczaneden bahsettiğim karışım halindeki kremi yaptırıyorsunuz. Umarım faydasını görürsünüz. Herkese şifa ve iyi akşamlar diliyorum. Görüşmek üzere :)

Bu arada son yazan arkadaşlara da krem isimlerini yazdım. Bu konuyla alakalı sorumluluk kabul etmiyorum bilginiz olsun. Doktor değilim sadece yaşadığım süreçteki çözümü paylaştım. Ve kesinlikle doktor gözetiminde kullanmanız gerek ilaçları. Benim yardımcı olabileceğim bu kadar diye düşünüyorum. Rahatsızlığı olan herkese şifa diliyorum. İyi akşamlar. :)

tühh 24 saat arayla gncdemt arkadaşı kaçırdım. özelden cevap verilen arkadaşlar, gncdemt arkadaşımızın size yazdığı krem isimlerini bana da yollarmısınız.. birde ben hastalığın derecesini de merak ediyorum. yani bacaklarında komple mi vardı yoksa sadece diz altının bir kısmında mı vardı? yoğunluk nasıldı?

Merhaba arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum aynı sorun bendede var ve gluten diyeti ne başladım 1 hafta oldu işe yarar mı bilmiyorum ama denemekten başka çarem yok bu diyeti yapanlar sonuçlarını yazarsa çok sevinirim ne zaman etkisini gösterir çok merak ediyorum...

Merhaba arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum aynı sorun bendede var ve gluten diyeti ne başladım 1 hafta oldu işe yarar mı bilmiyorum ama denemekten başka çarem yok bu diyeti yapanlar sonuçlarını yazarsa çok sevinirim ne zaman etkisini gösterir çok merak ediyorum...

ben de üç aydır yapıyorum gluten diyeti hala etkisini göremedim. birkaç ay daha devam etmeyi düşünüyorum. iyileşeceği varsa da yılların birikimi bir anda kaybolmaz diye sabrediyorum :) bakalım daha ne kadar dayanabilirim

Hiç mi etkisini görmediniz acaba farketmeden bazı gluten li yiyecekleri kaçırıyor olabilirmisin ??? Çok uzun olmuş yada buğday ürünlerine değilde başka bir şeylere mi alerjiniz var

Hiç mi etkisini görmediniz acaba farketmeden bazı gluten li yiyecekleri kaçırıyor olabilirmisin ??? Çok uzun olmuş yada buğday ürünlerine değilde başka bir şeylere mi alerjiniz var
dikkat ediyorum aslında farketmeden yediğimi sanmıyorum. genellikle evde olduğum için yediğim içtiğim şeyleri kontrol edebiliyorum. belki başka bir besine karşı alerjim vardır bilmiyorum onu da. acaba glutensiz diyet yapıp olumlu sonuç alan arkadaşlardan alerji testi yaptıran oldu mu hiç? alerji testinde çıkar mı ki?
bir de benim durumum eminim herkesten farklıdır çünkü sırtımın tamamı bununla kaplı çok fazla var yani. kimsede bu kadar ileri seviyede değildir.

Neler yediğini ogrenebilirmiyim ???
hamur işleri ve içinde un olan her şeyden uzak duruyorum. ekmeği evde kendim yapıyorum ekmek makinesi var, glutensiz un karışımı ile. ekmeğe çok düşkün değilim zaten sadece kahvaltılarda yiyorum o yüzden uzun süre idare ediyor. buğday, arpa, çavdar ve yulaftan uzak durmak lazım. hazır gıdalar alırken de içeriğine bakmak gerek.

hamur işleri ve içinde un olan her şeyden uzak duruyorum. ekmeği evde kendim yapıyorum ekmek makinesi var, glutensiz un karışımı ile. ekmeğe çok düşkün değilim zaten sadece kahvaltılarda yiyorum o yüzden uzun süre idare ediyor. buğday, arpa, çavdar ve yulaftan uzak durmak lazım. hazır gıdalar alırken de içeriğine bakmak gerek.

Çok geçmiş olsun herkeste farklı kiminde sadece kollarında kiminin çok inşallah geçer ....yarın göğüs hastalıklarına gidip alerji testi yaptircam tabi doktor uygun görürse bugün bi arkadaşım yaptırdı onda çıkmış buğday ürünleri bakalım sonuçlarını yazarım canım eğer yaptirmadiysan göğüs hastalıklarına gidebilirsin alerji testi için devlet hastanesinde parasız çok merak ediyorum bakalım bende ne çıkacak ...

Çok geçmiş olsun herkeste farklı kiminde sadece kollarında kiminin çok inşallah geçer ....yarın göğüs hastalıklarına gidip alerji testi yaptircam tabi doktor uygun görürse bugün bi arkadaşım yaptırdı onda çıkmış buğday ürünleri bakalım sonuçlarını yazarım canım eğer yaptirmadiysan göğüs hastalıklarına gidebilirsin alerji testi için devlet hastanesinde parasız çok merak ediyorum bakalım bende ne çıkacak ...
sonuçlarını merakla bekliyorum. ben de ilk fırsatta gitmek istiyorum test yaptırmak için

Bugün yaptırdım testi sonuç olarak buğday a alerjin var dedi doktor bugün emin oldum artık belkide gerçekten keratosis pilaris buğday ürünlerinden kaynaklanıyor dur kesinlikle yemiceksin dedi :KK43:....yani artık kesinleşti önce ihtimaldi sadece. ...Bundan sonra ki adım buğdayı hayatımdan çıkarıp beklemek bakalım sitede yazılanlar gibi keratosis pilaris glutensiz beslenince geciyormu yeterki geçsin ömrümün sonuna kadar yemem zaten şuan yasak... bence sende hemen yaptır emin ol eğer sendede çıkarsa keratosis pilaris büyük ihtimal buğday ürünlerinden kaynaklanıyor deneyerek göreceğiz başka çaremiz yok daha 1 hafta oldu sonuçları yazarım ara ara görüşürüz

X