Lekeler, Çiller keratosis pilaris

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kızlar bir şey sormak istiyorum aranızda evli olan veya sevgilisi olan varsa bu hastalığınızdan ona bahsettiniz mi Nasıl tepki verdi benden hoşlanan biri var fakat ben umut vermek istemiyorum sonuçta ben kendim bile kabullenemiyorum

lütfen bu şekilde düşünme. beden senin bedenin. kendi bedenini sevmelisin o ayrı konu ama bir başkasının ne düşüneceği için asla endişelenme. beğenir ya da beğenmez ama gönülden seven insan bunu umursamaz. fiziksel olarak herhangi bir sebepten seni kabul etmeyecek insan bir zahmet gitsin zaten

Birinden yeni duydum ama pek inandırıcı gelmedi doktor doğum yaptıktan sonra geçer demiş ve birinin öyle geçmiş. Başka biri de acleynes diye bi silivce kremi varmış cildi soyan o iyi geliyor diyor kullanan var mı.

Cildim özellikle bacaklarım çok kuru diz kapaklarımdan alt kısmı özellikle bazen kaşınıyor bacaklarım hatta vücudum ben bunu pek sorun etmedim bu yaşa dek 27 yaşındayım ama baktığımda pürüzsüz bi cilt istiyorum yok mudur bu derdin çaresi

Kızlar çok acil lr ürünlerini kullanan var mı biri tavsiye etti üç ay da kurtuldum dedi lütfen acil cvp verin bende sipariş verecem

Sivilcelere karşı salatalık maskesi

En büyük cilt sorunlarından biri olan sivilcelerle salatalık maskesi ile başa çıkın! Salatalığı rondoda püre haline getirin. Sonra yulaf ezmesini havanda döverek toz haline getirin. Daha sonra tüm malzemeleri bir kaba alın ve iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve temizlemek için soğuk su kullanın. Bu maskeyi sivilceler geçene kadar haftada 2, sivilcelerin oluşmasını önlemek için haftada 1 kez kullanabilirsiniz Cilt gözeneklerini derinlemesine temizleyen yulaf sivilceye yol açan bakteri birikimi önleyen doğal bir üründür. Bal ise cildi yumuşatır ve sivilce nedeniyle kızaran cildi yatıştırır.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/guzellik-moda

herkese merhabalar. uzun zamandır ilgilenmiyordum. bugün yeni bilgiler var mı diye gezindim. PennerTest diye farklı bir duyarlılık testi duydum. yeni geliştirilmiş bir test imiş. YorkTest daha eski bir test olduğu için ondaki eksikleri de kapatan çok iyi bir test olduğunu söylüyorlar. yalnızca keratosis pilaris değil diğer cilt hastalıklarına, kilo problemine, kabızlığa vb. yol açan vücudumuzun duyarlı olduğu tüm yiyecekleri bulabildiğini iddia ediyorlar. maliyeti kesin değil ama 900-1000 tl civarı sanırım. denemek isteyenler http://pinner.com.tr/ sitesinden bilgi alabilirler.

siz yaptırdınız mı?

araştırma aşamasındayım. türkiyede şubeleri yokmuş sanırım italya'ya kan örneği gönderilip sonuçlar oradan geliyormuş. güvenilir olduğuna henüz kanaat getiremedim
ben bunu ünlülerde çok gördüm ama pahalı olduğundan ve en sevdiğim bir yiyecek çıkar diye korktum yaptıramadım :/ keratosis pilaris'e iyi geldiğini bilsem yaptırırım ama gitgide yayılıyor sanki.

ben bunu ünlülerde çok gördüm ama pahalı olduğundan ve en sevdiğim bir yiyecek çıkar diye korktum yaptıramadım :/ keratosis pilaris'e iyi geldiğini bilsem yaptırırım ama gitgide yayılıyor sanki.
zaman zaman çoğalıyor maalesef. test sonuçlarında vücudunun duyarlı olduğu yiyecek için +1, +2, +3 gibi değerler yazıyormuş. mesela domates +3 olsun. 9 ay boyunca domates yemeyerek vücudun tepkiselliği azaltılmaya çalışılıyor ve ardından tekrar domates tüketimine geçiliyor diye okudum. yani o yiyeceği tamamen hayatından çıkarmak değil de belirli bir dönem için çıkararak vücudun tehlike olarak algılamaması amaç. daha uygun olsa hemen yaptıracağım ancak benim de hemen verebileceğim bir para değil maalesef

anladım. ben zaten vegan besleniyorum çok uzun bir süredir. buradan anladığım da hayvansal ürünlere alerjim yokmuş (keşke olsaydı) kesin en sevdiğim sebze ya da meyve çıkacak diye korkuyorum ama dediğiniz gibiyse yapılabilir. yaptırırsanız yazarsınız,umarım işe yarar.
ben de yaşam için yeşil diye bir kitaba başladım. bu yeşil smoothielerin her derda deva olduğunu,doktorların geçmez dediği çoğu şeye iyi geldiği yazıyor. eğer bir etkisi olursa ben de paylaşırım.

umarım en kısa zamanda yaptırabilirim, biraz daha araştırayım da. o halde gelişmelerden haberdar ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…