- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- Konu Sahibi Ejderha Dovmeli Kiz
anlaştık.umarım en kısa zamanda yaptırabilirim, biraz daha araştırayım da. o halde gelişmelerden haberdar ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlaştık.umarım en kısa zamanda yaptırabilirim, biraz daha araştırayım da. o halde gelişmelerden haberdar ederiz
herkese merhabalar. uzun zamandır ilgilenmiyordum. bugün yeni bilgiler var mı diye gezindim. PennerTest diye farklı bir duyarlılık testi duydum. yeni geliştirilmiş bir test imiş. YorkTest daha eski bir test olduğu için ondaki eksikleri de kapatan çok iyi bir test olduğunu söylüyorlar. yalnızca keratosis pilaris değil diğer cilt hastalıklarına, kilo problemine, kabızlığa vb. yol açan vücudumuzun duyarlı olduğu tüm yiyecekleri bulabildiğini iddia ediyorlar. maliyeti kesin değil ama 900-1000 tl civarı sanırım. denemek isteyenler http://pinner.com.tr/ sitesinden bilgi alabilirler.[/QU
Siz gluten diyeti yapıyordunuz etki etmedi mi bende yapmayı düşünüyorumSiz glutene
hiç duymamıştım denesek mi acaba ?Prof İbrahim Saraçoğlu siyah hardal tohumu ile lavanta kürü öneriyor siz kullandınız mı
Bahsettiğin kürü duymadım ama açıkçası faydalı olacağını düşünmüyorum yani geçici bir etkisi vardır belki.Siz gluten diyeti yapıyordunuz etki etmedi mi bende yapmayı düşünüyorum
Gıda intolerans testini yaptırdın mı? Ben kesin çözüm olduğunu düşünüyorummerhabalar :) bende maalesef bi çözüm bulamadım artık kendi haline bıraktım yüzümde olmasa keşke fondöten ile kapatmaya çalışıyorum artık . arada bir esmer şeker beyaz şeker hindistan cevizi karıştırp sürüyorum parlatıyor yüzümü ama kesin çözüm maalesef
bir süredir yoktum buralarda. nasıl geldi sonuçlar?Gıda intorelans testi yaptırdım sonucunu bekliyorum 251 gıda için 1400 tl verdim
Yağ ile ilgili olamaz mıSadece yağ düşük düzeyde çıktı yani bu hastalıkla ilgisi yok para da boşa gitti umutlarda bir türlü kurtulamıyorum
Geçerlik-güvenirlik durumunu bilmiyorum açıkçası net bir şey bulamadım. Ama yaptırmışken bu çıkan sonucu değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum. O kadar para da vermişsinBence olamaz çünkü onda bile dikkatli yani 3 ay az tüketin diyor kaldıki bu testin bilimsel anlamda bir geçerliliği yok güvenilirliği de yok sadece içimde kalmasın diye yaptırdım
Zaten bunun bir hastalık değil cilt tipi olduğunu ve genetik olarak da anne ya da babada varsa direk geçtiğini çünkü baskın gen olduğunu pek çok doktordan duydum. Ama bu içerden ya da dışardan müdahaleler ile değiştirilemeyecği anlamına gelmez diye düşünüyorum. Her bireyde etkisi ve genetik hariç dışsal sebepleri farklıdır. Kıl kökleri ile ilgili olduğu için lazerin etkisi umarım daha tatmin edici olur. Kolay gelsinBoş bunlar çünkü nerdeyse denemediğim şey kalmadı lazer epilosyana yaptırıyorum biraz etki etti 4 seansım kaldı benimki genetik babamda var kardeşlerimde var yani gıdalarla ilgisi yok sonuçta hepimizin duyarlılığı ayni olamaz
Zaten bunun bir hastalık değil cilt tipi olduğunu ve genetik olarak da anne ya da babada varsa direk geçtiğini çünkü baskın gen olduğunu pek çok doktordan duydum. Ama bu içerden ya da dışardan müdahaleler ile değiştirilemeyecği anlamına gelmez diye düşünüyorum. Her bireyde etkisi ve genetik hariç dışsal sebepleri farklıdır. Kıl kökleri ile ilgili olduğu için lazerin etkisi umarım daha tatmin edici olur. Kolay gelsin