K kendinden emin ol Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Kasım 2024 12 -5 22 Pazartesi 12:19 Konu Sahibi kendinden emin ol #1 Arkadaşlar ben kendimi bildim bileli aynı şampuani kullanıyorum ama son 1 yıldır aşırı kepek oluşmaya başladı bende.. bunun nedeni ve çözümü nedir. Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar ben kendimi bildim bileli aynı şampuani kullanıyorum ama son 1 yıldır aşırı kepek oluşmaya başladı bende.. bunun nedeni ve çözümü nedir. Şimdiden teşekkürler
Bissunicole Nirvana Kayıtlı Üye 30 Kasım 2019 11.887 37.759 Pazartesi 12:22 Konu Sahibi kendinden emin ol #2 Şampuanı iyice durulamak önemli. Bunu yapıyorum diyorsan şampuan değiştirmeyi dene. Devam ederse bir dermatologa git bence.
Şampuanı iyice durulamak önemli. Bunu yapıyorum diyorsan şampuan değiştirmeyi dene. Devam ederse bir dermatologa git bence.
Lady Guinevere “Size Nasıl Geliyorsa” Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 9.399 8.026 28 Pazartesi 12:24 Konu Sahibi kendinden emin ol #3 dercos yesil olan şampuanı dönem dönem bende de kepek oluyor ve bu sampuan 2-3 yıkamada tamemen kepeği bitiriyor. ayrıca sürekli aynı sampuanı kullanmak da bazen kepeğe sebebiyet verebilir
dercos yesil olan şampuanı dönem dönem bende de kepek oluyor ve bu sampuan 2-3 yıkamada tamemen kepeği bitiriyor. ayrıca sürekli aynı sampuanı kullanmak da bazen kepeğe sebebiyet verebilir