• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kepege Karsi Sampuan Formulü Olan Var Mi ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
:uhm:bende de var kepek sonradan çıktı bende özellikle stresle tanıştıktan sonra.pul pul ve derim yağ tabakası ile kaplı çoğu zaman.ve kaşıntım oluyor.kaşıdığım zaman tırnaklarımın arası doluyor yağ gibi bişeyle.saçlarım kıvırcık krem kullanıyorum bi de banyoda tarayabilmek için.diyolar kremde yapar diye ama kaç sene sonra yaptı bende kepek.özellikle evlendikten 2sene sonra.bana ne önerebilirsiniz.

Eğer ki şampuan diyorsan head shoulders kullan gerçekten iyi geliyo ben bi ara gliss kullandım saçım kepekten geçilmiyordu head shoulders'a geri döndüm hemen ilk yıkamada bile tesirini gösteriyo bende ama başka saç tipleri hakkında bilmiyorum ama bi dene benceyerimseniben

valla 2 yıkayışımda durulama suyuna elma sirkesi koyuyorum sanki biraz etki etmeye başladı birde saçlarım ışıl ışıl oldu kesinlikle tavsiye edreim.

kesinlikle katılıyorum.şampuanın büyüklüğüne göre 3 ya da 4 tane aspirin attım ve yaklaşık 1 haftada kepekten arındı saçlarım.tavsye ederim.bitkisel şampuanlar benim saçımı kurutuyor çünkü saçlarım dalgalı......
Ben de katılmana katılıyorum..vereliniortak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Aynen..şampuanıma 3 tane aspirini ezip attım..
Saçımın çok az bir yerinde kabuklanma gibi kepek vardı..
Birkaç yıkamada yok oldu..yeni aldığım şampuanlarada bunu yapıyorum..

iyi geldiğine sevindim kızlar bende de yok artık kepek problemi..hangi şampuanı kullanırsam kullanayım içine asprin atıyorum..

benimde kepek sorunum vardı artı kaşıntı ölüyordum resmen kaşıntıdan ipek şampuan lacivert renkte olanı yengem tavsiye etti ve kurtuldum artık ohh beee........

Back