- Konu Sahibi zeynepsudem
cnm sen bogazıcı tıpta mı amelıyt oldun sımdı nasılsn nolur acıl cvp yaz bna bnde 2 hfta ııcnde olmyı dusunyrm velı aslana sen ona mı oldn memnunmsn bı acılma fln sıkaytn vrmı ltfen cvp bklıorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kulak estetiklerinde memnun olan az gibi.
hep kötü sonuçlar okuyorum.
kepçe kulak estetiği olan varmı hangi dr a ne kadara oldunuz memnunmusunuz tşk
ben çok memnunum 10 ay oldu. iyi ki yaptırmışım diyorum
merhaba arkadaşlar benmde kulaklarımından birisi kepçe diğeri hafif bi kepçe ama beni fazlasıyla rahatsız ediyolar bende sizin gibi saçlarımı toplayamıyorumm ve bende bu ameliyatı yaptırmak istiyorum.Bu formda ilk defa ücretsiz yaptıranları okudum çok şaşırdım gerçekten böle bir şey var mı devlet karşılıyor mu yani??Aranızda kocaeli de oturan ve bu ameliyatı yaptırıp memnun olanlar bana doktor tavsiye edebilirler mi??Son olarak bi konuda fikrinizi almak istiyorumm farklı bir boyut aslında kepçe kulak ameliyatı çok mı günahtır??Fikri ve bilgisi olanlar paylaşılırsa sevinirimm.........
slm.bugün bandajlarım çıkarıldı tek kulaktan ameliyat olmuştum ama kulağımı gördüm kocaman geldi banaa diğerinin yanında çok büyük kaldı yaaa ağladım doktor şişlikten diyor ama ya geçmez,düzelmezseee... boşuna mı ameliyat oldum yaaa ben
daha önce olan arkadaşlar sizde de öyle oldu mu? nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaa yazınnn
haziran ayında oldumm 1ay sonra dikişlerim açılmış eski hali kadar kepçe olmadı ama genede hiç ameliyat olmamış gibi oldu kulaklarım işin kötüsüü 6ay geçmeden tekrar ameliyat ta yapılmıyormus o kulaklarla gezdim aylarca 15ocakta 2.ameliyatımı oldum şuanda hiç açılma yok inşallah olmaz herkeste olan birşey degilmiş bu yüzde 1ihtimal falanmış o da beni bulduu ama pişman olmuştum yaptırdıgıma eger tekrar açılmazsa değdi diycem cnkü saclarıma artık istedigim sekli verebiliyorumm :lepi: 2buçuk milyara falan oldum bursa medicalpark ' ta
ya sanırım devlet karşılıyor mu falan diye soranlar olmuş, ben karşılıyor diye biliyorum.
daha bu pazartesi ameliyat oldum, sadece bandajı ve özel dikiş ipliğini aldık biz, onlar da 100 tl civarı tuttu sanırım. onun dışında bir ödeme yapmadık.
ayrıca korkulacak hiçbir şey olmadığını söyleyebilirim, sadece ilk gün kafamda çok sıkı sarılmış bir bandajla dolaştım ve o çok rahatsız ediyordu; ama 24 saat sonra doktorum onu çıkarıp saç bandı taktırdı. 1 hafta daha böyle gezecekmişim, sonra sadece geceleri takacağım. duş bile alabiliyorum, üstüne yatabiliyorum, ağrı veya acı değil de hafif kaşıntı var sadece. korkmayın yaptırın :))
Aralık ayında olmustum ameliyatı o kadar koruyup, dikkat etmeme ragmen, bandaj cıkarıldıktan sonra günden güne kulaklarımın acıldıgını gördüm bastan herkes, benim abartmam oldugunu sandı cok acılma olmadıgı icin ama simdi bariz belli aynı eskisi gibiler. O acıları cektigimle kaldım, kulaklarımın arkasındaki dikis izleri eksikti hepsi bir yana hala ara sıra acı hissediyorum yatarken kıvrılmadıgı halde!
bu kulak estetiklerinde memnun olan az gibi.
hep kötü sonuçlar okuyorum.
tmm dediklerinizin hepsi doğrudur çok fazla bilgim yok sgk veya ssk benim için önemli olan yaptırdığımız ameliyat.ve tekrar söylüyorum biz bu ameliyatın ücretsiz yapıldığını öğrenince randevu aldık gittik önce kızımı muayne ettiler ve evet kepçelik var ameliyat olması iyi olur özellikle okula başlamadan dedi sonra eşim banada bakarmısınızdedi ki eşime muayne fişi dahi almamıştık baktı sizinde olur dedi bizde tmm o zaman eşim olsun dedik ve 1 hafta sonraya gün verdi gitti 40 45 dk süren bir operasyon oldu çıkıştada hiçbir ücret ödemedik yani biz oraya kulakla ilgili başka bir problemimiz var diye gitmedik direk kepçe kulak diye gittik ve arayın sorun isterseniz 0312 202 44 44 direk sorun bakalım kepçe kulak operasyonundan fark ücreti alıyormusunuz diye sonra karar verin ilegal yollamı ameliyat olduk yani bunuda anlamış değilim ne diye gitmiş olabilir eşim kulaklarım kepçe olduğundan duyamıyorum yada kulaklarım kepçe olduğundan kafamı taşıyamıyorum gibi bir sebepmi sizce lülülülülülü
bazı insanlara şirin gelebiyor ama bizler için tam bir felaket bunu gerçeten zor bi durum çocukken diğer çocukların alaylarına maruz kalıyosun sana kimse lakap takmak için uğraşmıyor senin zaten bi lakabın hep oluyo onları saklamak için çaba sarfediyosun büyüyünce bi başka dert oluyo hele bir de genç bir kızsan bir sürü soru saçın açık olur neden toplamıyosun hiç derler toplarsın kulaklarınla dalga geçerler Allah başka dert vermesin insan daha nelerle uğraşıyorlar ama bunu da işte yaşayan biliyor ben daha fazla yaşamak istemiyorum böyle cesaretimi toplayıp göze alcam herşeyi
arkadaşım biz ank. gazi hastanesinde yaptırdık ve 1 kuruş para ödemeden yağtırdık önceki dediğim gibi kızım için gitmiştik kızıma evet yapmak lazım dedi eşim kendini sordu onada evet dedi eşime 1 hafta yada 10 gün kadar heralde sonraya gün verdi gitti ve ameliyatını oldu yani hiçbir sağlık problemi birşey belirtmedik
bazı insanlara şirin gelebiyor ama bizler için tam bir felaket bunu gerçeten zor bi durum çocukken diğer çocukların alaylarına maruz kalıyosun sana kimse lakap takmak için uğraşmıyor senin zaten bi lakabın hep oluyo onları saklamak için çaba sarfediyosun büyüyünce bi başka dert oluyo hele bir de genç bir kızsan bir sürü soru saçın açık olur neden toplamıyosun hiç derler toplarsın kulaklarınla dalga geçerler Allah başka dert vermesin insan daha nelerle uğraşıyorlar ama bunu da işte yaşayan biliyor ben daha fazla yaşamak istemiyorum böyle cesaretimi toplayıp göze alcam herşeyi