How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kepe kulak estetii

lokal anestezi tatlım igneler biraz can yakıyor ama ondan sonra hiç bişey hissetmiyosun korkulcak bişey değil yani :1rolleyes:

ayy canım teşekkür ederim bende lokal istiyorumm.aslında hiç problem edilecek bişi değil de psikolojik yaptırıp rahatlıcam..yazarım ben buraya hareket geçincee

merhaba eşim 3 gün önce ameliyat oldu yaklaşık 40 50 dk sürdü bugün dikişleri alındı bandajı çıkarıldı tenisci bandı takmaya başladı bugün doktor antibiyotikle ağrı kesici verdi öyle çok ağrısı olmadı sızlama yaptı ondada hemen ağrı kesici içiyor ama tenisci bandı skyor takmak istemiyor doktorda 3 hafta gece gündüz sonrada sadece gece takıcaksın dedi 1 ay sonra kontrolü var ve kulağında dikiş izleri hiç belli değil yani bilmeyen biri bugün görse ameliyatlı olduğunu anlamaz bile

yaptır rahatla canım bende cok rahatsız oluodum pskolojik olarak şimdi şükürr rahatım ınş. sende rahatlıcaksınn :Saruboceq: ayrıca efe_beyza hanım benim dikişlerim estetik dikişti kendiliginden eriyip gitti yani ve izi 3ay falan kaldı ama kulagımın arkasında oldugu icin belli olmuyodu ve estetik dikiş oldugundan sadece 1hfta bandajlı kalmıştım ama eşinizin bant'ı mutlaka takması gerekir takmadıgı zaman kulakta açılma ihtimali olabiliyormuş

ben sali gunu olacagim canim.. hic arastirmadim.. ankara numune hastanesine gittim doktora gorundum.. bakalim yapacaklar..

bende 15 yaşındayım kulaklarım kepçe:çok üzgünüm: ankarada oturuyorum ne kadara amelyat oldunuz hemen randevu veriyorlarmı bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler msn:wampirgirls@hotmail.com :çok üzgünüm:

bende 15 yaşındayım kulaklarım kepçe:çok üzgünüm: ankarada oturuyorum ne kadara amelyat oldunuz hemen randevu veriyorlarmı bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler msn:wampirgirls@hotmail.com :çok üzgünüm:
canım benim eşim yeni oldu gazi hastanesinde ve tamamen ücretsiz oldu sanırım 5 gün oldu dikişleri alındı şuan tenisci bantı takıyor ama gayet iyi durumda ve muayneye gittiğimiz gün 20 gün sonrasına randevu verdiler sormak istediğin bişey olusa cevaplarım;))

Arkadaşlar ben de 1.5 sene önce oldum.. Herkesin acıya dayanma sınırı farklı bence.. Benim tek problemim lokal anestezide acı hissetmesem de kulağımın kesilip açıldığını hissedince bayıldım :a015: Sadece ertesi gün baya bi ağrım olmuştu ama 3. gün sargılarım açılıp tenisci bantı taktım.. 1 hafta da bantla gezdim ve işe rahatlıkla gittim.. ama o 1 hafta kulaklarımın üstüne yatamadım..
1.ayın sonunda morluklarda tamamen geçti ve çok mutluyum özellikle saçlarını rahatlıkla toplayabilmek harika bir duygu:dance:

Ankara tıp fakültesinde 1500 tlye olmuştum sorularınız olursa detaylı cevaplayabilirm..

devlet hastanelerinin bu işi yaptığını duymamıştım güzel bişey herkes faydalansın tabiki daha ekonomik biz özelde yaptırmıştık daha sonra aynı doktor muayenehanesinde benim tavsiyemle bi öğrencimede yaptı çocuklar kendine daha bi güveniyolar güzlleşince

2001 senesinde gazihastanesinde ameliyat oldum, hayatımın dönüm noktasıydı. çoooooook memnunum, kendime güvenim yüz bin kat arttı. acı falan önemli değildi benim için. herkese çok şiddetle tavsiye ederim, yaptırın kurtulun. ama deneyimli ellerde.çocuğumunki öyle olsa hiç düşünmez onu da yaptırırdım zamanı gelince. niye çeksin onca stresi, vay benimle dalga mı geçecekler diye.... ama çok şükür ki bana çekmemiş:))

herkese meraba yeni katıldım bende aranıza:)
1-2hafta içinde kepçe kulak ameliyatı olacam inşallah istanbulda oturuyorum boğaziçi tıp merkezinde dr veli arslan'ı düşünüüyorum ona ameliyat olanınız var mı acaba? öneriyor musunuz??
yada başka bir önerdiğiniz doktor var mı acaba lütfenn yardımmmm.. bi de çok korkuyorumm... :sinifsinif:

ama sonucu düşündükçe de mutlu oluyorummkaydirigubbakcemile4

mrb bende ankara da yaşıyorum babamdan dolayı ssklıyım gazi hastanesinde ücretsiz olabilirmiyim ki hemde hangi doktoru öneriyosunuz çok sıkıldım saçımı bağlayıp dolaşamamaktan yaa :(:(

Back