• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kepe kulak estetii

bende 6 sene önce hacettepe hastanesinde Doktor Günay'a gitmiştim. Basit bir operasyon diyerek beni perişan etti ha sonuçtan memnun kaldım ancak iyileşme sürecim sancılı we ameliyatım bir okadar garip geçmişti.
ameliyat olmadan önce doktorunuzu çok iyi araştırın derim ben...

Ben de Naci Çelik'e ameliyat oldum sonuçtan da çok memnunum. Şükürler olsun diyorum ve herkese tavsiye ediyorum..

ben cuma günü oldum arkadaşlar ameliyattan sonra aynaya bak dedi baktım biri hala diğerine göre açık olmamış dedim tekrar yaptı tekrar kalk bak dedi ama hiç içime sinmedi şu an sargılıyım yarın açılacak çok endişeliyim ya istediğim gibi olmazsa naparım :((

Merhaba arkadaslar hepinize gecmis olsun bende 4 yil once kulak estetigi oldum cok zor bi surec hem iki kere olsum ben ilk ameliyatim oldu kulaklarim acildi ve tekrar 6 ay sonra ikincisini oldum:-( ve ameliyat sonrasi agrilarda cabasi cok fena ama suan donup baktigimda iyiki yaptirmisim diyorum dugunumde sacimi toplattirdim en buyuk uzuntum oydu cok sukur simdide topluyorum sacimi takintilarim kalmadiiii:-)

[18 kasımda hem burun hem kulak estetiği olucam.korkuyorum ama kararlıyım da bir yandan.iki ameliyat birden olan var mı aramızda???

ben çok memnunum 10 ay oldu. iyi ki yaptırmışım diyorum :69:
Karamel hangi doktor yaptı senin kulak ameliyatını acaba? Adı ve adresini verebilir misin?
Arkadaşlar daha önce kulak estetiği olup çok memnun kalan arkadaşlar, doktorlarının adını ve adresini paylaşırsa çok minnetdar kalacağız. En kısa sürede ben de yapıp kurtulmak istiyorum.
Acil cevap bekliyorum.

Ben yaklaşık 13 sene önce tayfun hocama oldum tayfun akz hiç bir sorun olmadı çok garip nasıl açılır ki kulak dikmiyorlarmı burnumuda 15 seneden fazla oldu olalı ondada okadar darbe aldı çocuklardan dolayı ilk günki gibi kimsede anlamıyor

Karamel hangi doktor yaptı senin kulak ameliyatını acaba? Adı ve adresini verebilir misin?
Arkadaşlar daha önce kulak estetiği olup çok memnun kalan arkadaşlar, doktorlarının adını ve adresini paylaşırsa çok minnetdar kalacağız. En kısa sürede ben de yapıp kurtulmak istiyorum.
Acil cevap bekliyorum.

ben konyada hakan çepniye oldum canım. aramaya adını yazarsan iletişim bilgileri çıkıyor.

Arkadaşlar 11 şubat 2012 de ameliyat oldum genel anesteziyle. ertesi gün akşama doğru sağ kulağımda hafif sızıntı kanaması oldu. Pazartesi günü doktor sargıları değiştirdi. çarşamba günü gel sargılarını çıkaralım dedi. Yani bugün.. gittim kanama azalmış ama durmamış henüz, tekrar sargıları değiştirdi ve cuma günü tekrar gel dedi. Sizde de hiç sızıntı kanaması oldu mu ? veya sızıntı kanaması neden olur bileniniz var mı? Bi de kulaklarım kocaman olmuş, şişikliklerinin inmesi ne kadar sürer? araştırmalarıma göre 2-4 haftada iniyor şişiklikler, sizin şişiklikleriniz ne kadar zamanda indi? kafayı yicem inş. iyi olurlar yaa. daha önce ameliyat olmuş arkadaşlar cevap yazabilir misiniz ??

benimde kızm 6 yaşında ve doktor okula başlamadan yapalım dedi ama eşimde bu ayın 23 nde ameliyat olucak bekliyorum ilk eşim yaptırsn ona göre kızıma karar vericem korkuyorum bakamamaktan dikiş atarsa bir işe yaramıyormuş çünki

efe_beyza yardımcı olabilir misin?

11 şubat 2012 de ameliyat oldum genel anesteziyle. ertesi gün akşama doğru sağ kulağımda hafif sızıntı kanaması oldu. Pazartesi günü doktor sargıları değiştirdi. çarşamba günü gel sargılarını çıkaralım dedi. Yani bugün.. gittim kanama azalmış ama durmamış henüz, tekrar sargıları değiştirdi ve cuma günü tekrar gel dedi. Sizde de hiç sızıntı kanaması oldu mu ? veya sızıntı kanaması neden olur bileniniz var mı? Bi de kulaklarım kocaman olmuş, şişikliklerinin inmesi ne kadar sürer? araştırmalarıma göre 2-4 haftada iniyor şişiklikler, sizin şişiklikleriniz ne kadar zamanda indi? kafayı yicem inş. iyi olurlar yaa. bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilir misin??

bende bir buçuk yıl önce trabzonda yaptırmıştım. kulak arkaya yapışmasına yapıştı ama ikisi aynı olmadı birisi daha açık. birininde kıvrımı fazla törpülenmiş acayip duruyo.. gerçi bu haliyle bile saçımı toplayabiliyor olmak süper.. ama kesinlikle doktor seçimine dikkat edin. ben bi cahillik edip önüme gelen ilk döktora ameliyat oldum.doktor doktordur diye düşündüm ama bazen doktor=kasap olabiliyormuş:) sağlıkla kalın....
bu arada zor bir ameliyat değil korkmayın kesinlikle.

bende bir buçuk yıl önce trabzonda yaptırmıştım. kulak arkaya yapışmasına yapıştı ama ikisi aynı olmadı birisi daha açık. birininde kıvrımı fazla törpülenmiş acayip duruyo.. gerçi bu haliyle bile saçımı toplayabiliyor olmak süper.. ama kesinlikle doktor seçimine dikkat edin. ben bi cahillik edip önüme gelen ilk döktora ameliyat oldum.doktor doktordur diye düşündüm ama bazen doktor=kasap olabiliyormuş:) sağlıkla kalın....
bu arada zor bir ameliyat değil korkmayın kesinlikle.

Aynen bende de aynı sorun oldu, muhtemelen bir kere daha ameliyat olabilirim. Kulaklarımın ikisi de aynı değil malesef. Gerçi şu durumda bile eskisinden güzel görünüyorlar ama yine de bi ameliyatı daha göze alabilirim. Evet gerçekten kolay bir ameliyat ve 2 hafta içinde de şişlikler falan iniyor :)

kepçe kulak estetiği olan varmı hangi dr a ne kadara oldunuz memnunmusunuz tşk

araştırdığım kadarıyla sosyal güvencen varsa 1.000 tl eğer sosyal güvencen yoksa 2.000 tl .. forumlarda okuduğum kadarıyla samsun medicana da halit urgan ı tavsiye ediyorlar.

Son düzenleme:
efe_beyza yardımcı olabilir misin?

11 şubat 2012 de ameliyat oldum genel anesteziyle. ertesi gün akşama doğru sağ kulağımda hafif sızıntı kanaması oldu. Pazartesi günü doktor sargıları değiştirdi. çarşamba günü gel sargılarını çıkaralım dedi. Yani bugün.. gittim kanama azalmış ama durmamış henüz, tekrar sargıları değiştirdi ve cuma günü tekrar gel dedi. Sizde de hiç sızıntı kanaması oldu mu ? veya sızıntı kanaması neden olur bileniniz var mı? Bi de kulaklarım kocaman olmuş, şişikliklerinin inmesi ne kadar sürer? araştırmalarıma göre 2-4 haftada iniyor şişiklikler, sizin şişiklikleriniz ne kadar zamanda indi? kafayı yicem inş. iyi olurlar yaa. bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilir misin??

geçmiş olsun biraz geç oldu ama başka arkadaşlara yardımcı olabilirim bizde sızıntı kanaması hiç olmadı şişlik tabiki oldu ama zamanla iniyor

Arkadaslar ben de kulak estetiği oldum.ve kesinlikle Ali Mezdegi ile görüşmeden bu konuda karar almayin.onun gibi isini hakkıyla yapan insan bu konuda ehil isim bulmak cok zor . ben yaşadıklarımı yaziyorum.ben hasbel kader kozyataginda bir yerde iple kulak estetigi olmuştum. Acisiz kesisiz diye iple estetik olayim dedim. Yapan yerdekiler ilgisiz idi.parayi internetten havale ile aldılar. Vazgecmek istesende parayi geri odemiyorlar sonra . doktor güven veren biri degildi.ama uygun diye gaflet haliyle yaptirdim.kulaklarim eskisinden de kötü duruyordu.agrisi sizisi bitmedi.ipler gözüktü. Iltihap akti.kabus gibiydi.ne kadar urkmus ne kadar korkmus idim anlatamam.nasil pisman oldum.kulaklarimin ilk halini mumla arar olmustum.daha sonra bu boyle olmaz deyip canim ne kadar yanarsa yansın sagligim icin tekrar ameliyat olmaya karar verdim.bu sefer iyi araştırdım. Ali Mezdegi ye ulastim internetten. Fiyat aldim.sok yasadim.gayet makul idi ustelik fiyat.hemen bi gün sonra görüşmeye gittim.insana güven veren yapısı teferruatlari bile birebir anlatip her aşamasiyla bizzat ilgili olusu benim gibi ameliyattan akıllara zarar korkuya sahip birini bile rahatlatti.daha onceden iple oldugum icin artik klasik olabilirmisim dedi kabul ettim.size yemin ederim ki kesi olmasina ragmen cok konforlu idi.diger yerle kiyaslanamaz bile.ameliyat sonrası da en az ameliyat kadar konforlu idi.iple oldugumdaki agrilar iltihaplar bile yok oldu.ben ki bu konuda bu kadar hassas iken Ali beyden bu kadar memnun kaldiysam beni bi dinleyin. Gidip gorusun muhakkak. Keske eski yere odedigim parayi geri alip Ali bey ve ekibine takdim edebilsem.bana yasattiklarinin maddi karşılığı yok.kulaklarima gelince beklentimin ötesinde. Şimdi Ali beye bir teşekkürümü de gelinlik giyip saclarimi sımsıkı topuz yaptigim güne sakliyorum.isinde ehil cok dürüst cok nezih biri lütfen gidip bi gösterin kendinizi. Can herkese emanet edilmez.Ali beye ne kadar teşekkür etsem az.isini hakkiyla yapan az.Ali beye çok sey borçluyum ben.onu gönül rahatlığı ile öneririm.benden bu kadar.size kolay gelsin.

Ben geçen ay kepçe kulak ameliyatı oldum.Çok memnunum.İzlerim de gayet iyi.Doç.Dr Serkan Yıldırım'dı benim doktorum.Önce muayene oluyosunuz,gereken herşey zaten size anlatılıyo (olumsuz olabilicek herşey de dahil).Ben çok şükür bi problem yaşamadım.Ben tek bi doktorla görüştüm,içime sinmişti çünki herşey.Diğer hastaların da öncesi sonrasını gördükten sonra tamam dedim.Umarım herşey sizin de istediğiniz gibi olur :21:

Back