• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kepe kulak estetii

iki gun önce izmir ekol kbb de op.dr. Oğuz Kayıran a kepçe kulak ameliyatı oldum. Cok memnun kaldım. Şuanda cok az agri var agri kedici hapla idare ediyorum. Ucreti 2000 tl nakit verdim. Umarim faydali olabilmisimdir.

merhaba ARkadaşlar, benim kardeşim İzmir'de estetik cerrahi uzmanı Op.Dr.Murat Ataseven'e ameliyat oldu. Kendisine 1500tl'ye yaptırdık.Tam bir kepçeydi kardeşim.Çok doğal oldu görüntüsü,dikişleri kulak arkasında hiç farkedilmiyor.Murat Bey'i tavsiye ediyorum.

merhaba ARkadaşlar, benim kardeşim İzmir'de estetik cerrahi uzmanı Op.Dr.Murat Ataseven'e ameliyat oldu. Kendisine 1500tl'ye yaptırdık.Tam bir kepçeydi kardeşim.Çok doğal oldu görüntüsü,dikişleri kulak arkasında hiç farkedilmiyor.Murat Bey'i tavsiye ediyorum.

canım bende ameliyat olmayı düşünüyorum izmirdeyim. 2 yıl önce tek kulaktan ameliyat oldum efes kbb da. hiç memnun kalmadım tekrar eski haline döndü sağ kulak.:2: ekol kbb ın da iyi olduğunu söylüyorlar. sen bu doktoru önermişsin. bana anlatırmısın

Arkadaslar merhaba. Forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye oldum :) bi kaç sorum olacaktı. Samsunda önerebileceginiz bi hekim var mı ve daha devlet karsılamıyor diye duydum dogrumu ?

istanbulda önereceğiniz dr varmı? ali mezdeği ve emre salih üregene ameliyat olan varmı aranızda? teşekkürler şimdiden

ali mezdeği , emre salih üregen ve istanbulda önereceğiniz doktor
arkadaşlar bu iki doktora ameliyat olan arkadaşların durumları nasıl çok merak ediyorum,bende olmayı duşunuyorum, eski ve yeni durumları hakkında bilgi verebilirlermi? sırf bunun için uye oldum, lütfen yardımcı olur musunuz?

selam benimde sağ kulağım da bir açıklık var sol taraf gayet ii.sırf bu yüzden kompleks yaptımm.ameliyat olarak lokal mi önerirsiniz bide devlet hastaneleri güzel yapabiliyormu kulak ameliyatlarını.bir kere gittim devlet hastanesine tümden anestezi yaparım dedi vazgeçtimm.bana cesaret verinn..
Estetikport var tatlım tayfun hoca , memnun olanlar çok. Aklında bulunsun. Araştırdıysan senden de öneriler alabiliriz.

Yaklasik iki ay once kepce kulak ameliyati oldum sonuctan gayet memnunum doktorum sayin Ali Mezdegi. Ameliyati asistani Ilker bey ile beraber yaptilar lokal anestezi ile benimle konusarak hatta muzik esliginde cok neseli bir ameliyatim oldu !! Bu ameliyati dusunen herkese Ali beyi kesinlikle tavsiye ederim hem doktor olarak hemde insan olarak gercekten cok guven verici isini super bir sekilde yapan cok durust tecrubeli kisacasi harika bir doktor. Ilerde baska estetik ameliyatlari da dusunuyorum adresim kesinlike yine ayni olacak. Kendisine tekrar tekrar cook tesekkurler ederim.

merhaba arkadaşlar
hepinize geçmiş olsun benimde kulak memem çok büyük saçımı toplamamaya çalışırım eğer toplarsam muhakkak üstüne biraz saç düşürürüm kötü görünüyor keşke bunada bi çare olsa...

canım bende geçen sene oldum benimde sağ kulapımda açıklık vardı 2saat sürdü ameliyat sadece kulaklarımı uyusturdu yani lokal anestezi oldum 1hafta sargılı dolastım snra eski hayatıma geri döndüm korkulcak bisi diil ben özelde yaptrdm ama arkadasım 2ay önce devlette yaptırdı suanlık ikimizde memnunuzz:)
Cnm arkadasınız devlete para odemişmiydi birde hangi hastanede oldu

C
Kızlar İzmir'de herhangi bir devlet hastanesinde bu işi ücretsiz yapan bir doktor var mı? Ben tek kulaktan muzdaripim. Sol kulağımı yaptırsam çok rahatlayacağım. Emekli sandığına ücretsiz yapan devlet hastanesi önerirmisiniz?
Canım bende şuan izmirde bu ameliyat için devlet hastanesi araştırıyorum sen bulabildinmi

Han
ya sanırım devlet karşılıyor mu falan diye soranlar olmuş, ben karşılıyor diye biliyorum.
daha bu pazartesi ameliyat oldum, sadece bandajı ve özel dikiş ipliğini aldık biz, onlar da 100 tl civarı tuttu sanırım. onun dışında bir ödeme yapmadık.
ayrıca korkulacak hiçbir şey olmadığını söyleyebilirim, sadece ilk gün kafamda çok sıkı sarılmış bir bandajla dolaştım ve o çok rahatsız ediyordu; ama 24 saat sonra doktorum onu çıkarıp saç bandı taktırdı. 1 hafta daha böyle gezecekmişim, sonra sadece geceleri takacağım. duş bile alabiliyorum, üstüne yatabiliyorum, ağrı veya acı değil de hafif kaşıntı var sadece. korkmayın yaptırın :))

Canım hangi hastanede olmuştunuz

Canım bende o doktoru araştırıyorum gorusmeye gidicem ama hiç tanınmıyo endişeliyim sen anlatırmısın

Merhaba arkdaslar ben 21 yasindayim artik bende.karar verdim bu dertten.kurtulmaya ve.cok sıkıldım bu yasta bu tarz bi.problem insanin.kendisine olan ozguvenini.dusuruyor. uzun zamandir.arastiriyordum aslnda Ali.mezdegiye.ameliyat.olmak istiyordum fakat suanki ameliyat ucreti 3bin 4 bin arasiymis :( bnm.butcem.kısıtli ve
suanda bogazici tip.merkezindeyim kulak ameliyati icin Amirali Nevai ile görüşeceğim.. Sonuç ne.olacak ucreti ve gelismeler hakkinda tekrar yazarim.
Herkes hayallerini gerceklestirr umarm birgün

ben 2 yıl önce olmustum sonuç mükemmel kolay bi ameliyat saçlarımı toplayamazdım hiç fön bile çekemezdim kulaklarım görünür belli olur diye .. insanlarla konusurken kulaklarıma bakıyorlarmış gibi hissederdim. çok hafif ağrım olmustu. dayanılmayacak kadar değil . ancak şimdi kulagımın arkasında küçük bi ip var nedir bilmiyorum birden cıktı ortaya. :KK64:en kısa zamanda gidip sorcm onuda .. :KK51:

Yaklasik iki ay once kepce kulak ameliyati oldum sonuctan gayet memnunum doktorum sayin Ali Mezdegi. Ameliyati asistani Ilker bey ile beraber yaptilar lokal anestezi ile benimle konusarak hatta muzik esliginde cok neseli bir ameliyatim oldu !! Bu ameliyati dusunen herkese Ali beyi kesinlikle tavsiye ederim hem doktor olarak hemde insan olarak gercekten cok guven verici isini super bir sekilde yapan cok durust tecrubeli kisacasi harika bir doktor. Ilerde baska estetik ameliyatlari da dusunuyorum adresim kesinlike yine ayni olacak. Kendisine tekrar tekrar cook tesekkurler ederim.

Merhaba, Ali Bey'in ameliyat fiyatı nedir, birde hala memnun musunuz? açılma falan oldu mu hiç

ben 2 yıl önce olmustum sonuç mükemmel kolay bi ameliyat saçlarımı toplayamazdım hiç fön bile çekemezdim kulaklarım görünür belli olur diye .. insanlarla konusurken kulaklarıma bakıyorlarmış gibi hissederdim. çok hafif ağrım olmustu. dayanılmayacak kadar değil . ancak şimdi kulagımın arkasında küçük bi ip var nedir bilmiyorum birden cıktı ortaya. :KK64:en kısa zamanda gidip sorcm onuda .. :KK51:

Hangi doktor olmuştunuz ameliyatı

Back